Dodaj do ulubionych

trwała - lekka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 22:03
Hej
Moje włosy mają podatność na skręcenia, więc zastanawiam się nad trwała, ale
leciutką - jak myslicie ładnie by wygladała - nie puszyłyby się moje włosy??
Chcę by wygladały tak jakby bardzo leciutko pofalowane - żadne mocne skręty
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: trwała - lekka IP: *.rw16.WP47.optinex.pl / 80.51.144.* 06.04.05, 16:57
      też chcę cos takiego sobie zrobić ijuż umówiłam się na sobotę do fryzjera.
      Zbrzydły mi już te proste przyklapnięte włosy. Trochę chcę je "podnieść" ale czy
      będę zadowolona nie wiem? ostatnio coraz więcej osób pyta o taką trwałą więc
      może wraca do łaski?
    • marudkaa Re: trwała - lekka 06.04.05, 18:24
      mam proste wlosy i jakies 3 lata temu zrobilam sobie pierwszy raz trwala, moim
      zdaniem wygladalam super, tazke jak tylko zaczely mi odrastac proste, i jak juz
      troche zaczely sie prostowac, tak moze po roku mniej wiecej zrobilam sobie
      drugi raz, jakas taka inna, spiralna sie nazywala, drozsza od tej zwyklej i nie
      wiem czy moze przez ten rodzaj wlasnie, czy moze dlatego ze drugi raz, czy moze
      cos tam fryzjer skopal- wlosy wygladaly koszmarnie, nie chcialy sie krecic,
      byly takie ciezkie oklapniete... tazke zaniechalam po tym robienie trwalej :)
      aha no i mialam baaardzo zniszczone wlosy, musialam je sciac na krotko bo juz
      nie moglam patrzec... ale ostatnio jak sobie ogladam zdjecia po pierwszej
      trwalej to tak mysle czy by znowu nie zrobic ;)
      • Gość: megi Re: trwała - lekka IP: *.rw16.WP47.optinex.pl / 80.51.144.* 07.04.05, 20:05
        taka trwała podnosząca włosy rzeczywiście wraca trochę do łask. Ciekawe czy
        niszczy włosy tak samo jak zwykła trwała? może ktoś wie?ponoć po takiej trwałej
        nie ma skrętu tylko włosów jest jakby więcej i są podatniejsze na układanie,
        prawda?
        • Gość: mazia79 Re: trwała - lekka IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 07.04.05, 20:23
          Ja tez mam lekko falowane włosy. Trwałą robiłam kilka razy, za każdym
          powtarzając, że nigdy wiecej. Zawsze potem beczałam, nad zniszczonymi włosami.
          Bo jednak zawsze się wysuszaja niezależnie od płynu i fryzjera. Najpierw wię
          wydawałam duzo na zabieg a potem jeszcze dużo wiecej na środki do regeneracji.
          Od kilku lat farbuje tylko chną i używam profesjonalnych srodków, a moje włosy
          odżyły:))
          Ja więc nie polecam:((
          Pozdrawiam
        • marudkaa Re: trwała - lekka 07.04.05, 20:27
          hey ;) tak sie sklada ze przed zrobieniem trwalej, jakis rok wczesniej zrobilam
          sobie wlasnie takie podnoszenie wlosow, to sie nazywa headlines, a przynajmniej
          wtedy sie tak nazywalo, rzeczywiscie wlosy byly bardziej puszyste, ale moze
          przez jakis miesiac... i potem straaaasznie mi wypadaly, moja kolezanka tez
          sobie zrobila i tez potem wlosy wychodzily jej doslownie garsciami, troche to
          dziwne, bo po trwalej, ktora jest mocniejsza, wlosy mi nie wypadaly w tak
          duzych ilosciach jak po headline. Co prawda jak mowie o tym fryzjerom, to
          twierdza, ze to nie jest mozliwe, ze to przeciez taki lekki zabieg, ale
          jednak... no nie wiem, ja w kazdym razie nie bylam zadowolona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka