Gość: E IP: *.iba.waw.pl 21.06.02, 12:05 ZAstanawiam się and zakupem kremu do bardzo suchych stóp i płynu odświeżającego. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z kosmetykami z tej serii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mar Re: Pedi Relax IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 13:47 Spray do nóg jest naprawdę przyjemny i rzeczywiscie chłodzi i orzeźwia. Można psikać na rajty, jesli ktos musi w nich chodzic w taki upał. Krem mam ale nie wiem czy to ten sam (Pieds Sec) i ma on natłuszczać i zmiękczać suchą skórę stóp. Ale nadaje sie tylko na noc w dodatku w skarpetach. Ale stópki są miękkie rano - bo do wieczora długi czas i wracają do swojego poprzedniego stanu , zwłaszcza jeśli chodzisz boso w klapkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: Pedi Relax IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 21.06.02, 22:36 Podciągam wątek, bo sama jestem ciekawa:) s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Pedi Relax IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.06.02, 23:25 ja tez zastanawiam sie nad Pedi-Relax ale czy istnieje cos na czerwone prawie sine stoy i do tego stwardniale??dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś