Gość: Facet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.04.05, 14:22 Co sie moze dziac z cera po smarowaniu jej spirytusem? mowie o spirytusie takim 97% co to mozna go rozcienczac z woda i pic :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Facet Re: Spirytus a cera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.04.05, 15:17 No po jednym smarowaniu sie nic nie stanie, ale jestem ciekaw jaki to ma wplyw na dluzsza mete na cere. Pytanie calkiem powazne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ankajak Re: Spirytus a cera 09.04.05, 15:28 mnie sie wydaje ze przesuszysz sobie skore ze bedzie napieta i brzydka. jesli masz problemy z cera np krostki to mozesz sobie tylko pogorszyc stan cery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woszka Re: Spirytus a cera IP: *.wisla.chomont.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 15:27 co najwyżej przepali troche, skora bedzie schodzic płatami, ale to chyba drobiazg, nie? czego sie nie robi, zeby byc pieknym... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Spirytus a cera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.04.05, 15:30 Ale ja tego nie chcialem klas na twarz. Po prostu to jest ciekawosc, a w internecie nie moglem znalezc nic na taki temat :) Pieknem sie dopiero zajmie w przyszlosci, teraz jeszcze mi wypada byc brzydkim :) Odpowiedz Link Zgłoś