Dodaj do ulubionych

pytanie o rowerek stacjonarny

10.04.05, 20:26
czy jazda na takim rowerku nie powoduje rozbudowania poprzecznych miesni
lydek? chcialabym popracowac nad moimi nogami- od pupy do lydek:) rozwerek
podobno dobrze robi na uda, ale boje sie ze "rozrosna" sie lydki i wtedy
bedzie kiepsko.
pomozecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: pytanie o rowerek stacjonarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:52
      jeżeli będziesz miała dosyć nisko siodełko i będziesz operała sie głónie na
      przedniej części stopy ..wyszczuplisz łydki :))
      • frrancuzeczka Re: pytanie o rowerek stacjonarny 10.04.05, 20:56
        a to bardzo ciekawa informacja:) dzieki! no ale czy jest w ogole taka opcja, ze
        lydki sie rozbuduja w poprzek?
      • Gość: krata Re: pytanie o rowerek stacjonarny IP: *.zacisze.zgora.pl 10.04.05, 20:58
        Ja cwicze na rowerku juz od miesiaca godzinke dziennie i nie zauwazylam tego o
        czym piszesz wrecz przeciwnie zesczuplala mi pupa cellulit prawie do konca
        znikl z brzuszka tez mi polecialo.Goraco polecam rowerek cwicz cwicz i jeszce
        raz cwicz.Jazda na rowerku zaliczana jest do aerobow(spalaja tluszcz) to chyba
        najprzyjemniejsze cwiczenie a jakie efekty:)
        • frrancuzeczka Re: pytanie o rowerek stacjonarny 10.04.05, 21:01
          ha! dzieki:) takiej odpowiedzi oczekiwalam;) chcialbym jezdzic na takim rowerku
          dlatego gdyby forumowiczki potwierdzily moje obawy bylabym niepocieszona:)
    • asiulek123 Re: pytanie o rowerek stacjonarny 10.04.05, 21:02
      Zdecydowanie polecam jazdę na takim rowerku. Ja ćwiczę regularnie juz od jakiegoś czasu i widzę efekty.Nogi stają się szczuplejsze, kształtniejsze :)Nie słyszałam takiej teorii o łydkach.
    • Gość: Gosia Re: pytanie o rowerek stacjonarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:03
      wiesz..ja jeżdza na rowerze bardzo,bardzo dużo..i faktycznie jest taka
      opcja ,że mięśnie łydki rozbudują się...i łydki będą wydawać się grubsze ...ale
      ogólnie rower to naprawdę świetny pomysł..ja też zauważyłam,że ślady po
      pomarańczowej skórce już dawno zanikły...usa i brzuszek zeszczuplały :))
      • Gość: krata Re: pytanie o rowerek stacjonarny IP: *.zacisze.zgora.pl 10.04.05, 21:10
        Dziewczyny jeszce niedawno myslalam ze pozbycie sie tego wstretnego cellulitu
        juz nigdy mi sie nie uda,ale sama opracowalam metody walki walki z nim
        (pospisywalam sobie cenne rady przeczytane na roznych forach)i wcielilam je w
        zycie.Podstawa byl oczywiscie rowerek+ mumifikacja z olejkami itp.i teraz
        jestem naprawde szcesliwa:)
        A najwazniejsza rada to systematycznosc
    • frrancuzeczka Re: pytanie o rowerek stacjonarny 10.04.05, 23:50
      dziewczyny a czy wy jezdzicie na rowerku na silowni czy macie swoje w domu? bo
      ja chcialabym kupic taki rowerek, mam wrazenie ze latwiej wtedy zmobilizowac sie
      do cwiczen, jak sptrzet stoi w domu. kompletnie nie wiem w jakich one sa
      cenach. moze wiecie cos na ten temat (zobaczymy czy bede musiala dlugo zbierac;)
      • Gość: doris Re: pytanie o rowerek stacjonarny IP: *.chello.pl 10.04.05, 23:56
        ja tez chce kupic rowerek do domu. slyszalam ze lepsze sa rowerki magnetyczne.
        czy rzeczywiscie? czy na rowerku z paskami tracymi tez mozna sie pozbyc cellulitu?
        • frrancuzeczka Re: pytanie o rowerek stacjonarny 11.04.05, 00:01
          rowerek z paskami tracymi to chyba wyzsza szkola jazdy:) przyznam sie ze o takim
          nie slyszalam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka