Dodaj do ulubionych

Clinique Anti-Gravity

IP: *.businessman.com.pl 11.04.05, 14:24
Przymierzam sie do zakupu kremu pod oczy Clinique Anti-Gravity - może ktoś
podzieli sie ze mną opiniami na jego temat -dziekuje z góry
Obserwuj wątek
    • kosmisia Re: Clinique Anti-Gravity 11.04.05, 15:36
      baaaaaaaaaaardzo fajny kremik, świetny, cienie znikają, wygładza drobne
      zmarszczki, ja polecam

Gość portalu: aniołek napisał(a):

> Przymierzam sie do zakupu kremu pod oczy Clinique Anti-Gravity - może ktoś
      > podzieli sie ze mną opiniami na jego temat -dziekuje z góry
    • mikams75 Re: Clinique Anti-Gravity 11.04.05, 20:58
      moze jeszcze sie ktos dopisze?
      Tez jestem zainteresowany tym kremem, ale niestety nie maja probek w sklepie.
      Dosztalam za to probke balsamu pod oczy Clarinsa. Dziewczyny, jak macie jakies
      porownanie - ktory z tych jest lepszy? Zalezy mi glownie na "schowaniu"
      drobnych zmarszczek.
      • Gość: maxi Re: Clinique Anti-Gravity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:57
        Ja używałam taki krem, ale nie wersję pod oczy tylko do twarzy. Nawet jeszcze
        gdzieś lezy nieskończone opakowanie. Szczerze mówiąc bez rewelacji. Tonę w
        zachwytach odnośnie różnych kosmetyków kolorowych, ale odnosnie pielegnacji
        naprawdę nie zanlazłam jeszcze hitu. Obecnie od ok. dwóch tygodni testuję
        chanela age delay na noc i jakoś nie widzę żebym szczegónie "wypiękniała". Co
        do wygładzenia zmarszczek pod oczami to również nie znalazłam dobrego kremu,
        ale na razie mam minimalne.
        • esox.lucius Re: Clinique Anti-Gravity 12.04.05, 08:14
          Clinique Anti-Gravity pod oczy. To bardzo fajny krem. Treściwy, ale szybko się wchłania. Nie lubię lekkich, żelowych konsystencji, może to już kwestia wieku
          :-)Z mojego punktu widzenia rzecz najważniejsza - nie uczula.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka