Gość: aniołek IP: *.businessman.com.pl 11.04.05, 14:24 Przymierzam sie do zakupu kremu pod oczy Clinique Anti-Gravity - może ktoś podzieli sie ze mną opiniami na jego temat -dziekuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmisia Re: Clinique Anti-Gravity 11.04.05, 15:36 baaaaaaaaaaardzo fajny kremik, świetny, cienie znikają, wygładza drobne zmarszczki, ja polecam Gość portalu: aniołek napisał(a): > Przymierzam sie do zakupu kremu pod oczy Clinique Anti-Gravity - może ktoś > podzieli sie ze mną opiniami na jego temat -dziekuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Clinique Anti-Gravity 11.04.05, 20:58 moze jeszcze sie ktos dopisze? Tez jestem zainteresowany tym kremem, ale niestety nie maja probek w sklepie. Dosztalam za to probke balsamu pod oczy Clarinsa. Dziewczyny, jak macie jakies porownanie - ktory z tych jest lepszy? Zalezy mi glownie na "schowaniu" drobnych zmarszczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Clinique Anti-Gravity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:57 Ja używałam taki krem, ale nie wersję pod oczy tylko do twarzy. Nawet jeszcze gdzieś lezy nieskończone opakowanie. Szczerze mówiąc bez rewelacji. Tonę w zachwytach odnośnie różnych kosmetyków kolorowych, ale odnosnie pielegnacji naprawdę nie zanlazłam jeszcze hitu. Obecnie od ok. dwóch tygodni testuję chanela age delay na noc i jakoś nie widzę żebym szczegónie "wypiękniała". Co do wygładzenia zmarszczek pod oczami to również nie znalazłam dobrego kremu, ale na razie mam minimalne. Odpowiedz Link Zgłoś
esox.lucius Re: Clinique Anti-Gravity 12.04.05, 08:14 Clinique Anti-Gravity pod oczy. To bardzo fajny krem. Treściwy, ale szybko się wchłania. Nie lubię lekkich, żelowych konsystencji, może to już kwestia wieku :-)Z mojego punktu widzenia rzecz najważniejsza - nie uczula. Odpowiedz Link Zgłoś