Gość: hotka IP: *.bydgoska.krakow.pl 12.04.05, 15:35 Czy ktoś używał tej mascary i może podzielić się swoją opinią na jej temat? Czy warto kupić, czy pogrubia dobrze rzęsy i czy nie tworzy grudek? Będę wdzięczna za Wasze opinie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modlisshka Re: Mascara Maybelline Volume Boost 12.04.05, 15:44 Co do pogrubiających maskar firmy maybelline możesz być w 100 % pewna!!!! Ja częściej używam "Maybelline Volum Express turbo boost mascara" jest świetna!!! Nie skleja ,nie robi grudek. Jest rewelacyjna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotka Re: Mascara Maybelline Volume Boost IP: *.bydgoska.krakow.pl 13.04.05, 03:26 No właśnie o tą mi chodzi. Taka w czarnym opakowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankace Re: Mascara Maybelline Volume Boost IP: 213.155.168.* 12.04.05, 21:27 Bardzo lubie maskary maybelline,ale ta jest najgorsza,osypuje sie i zle naklada.lepsza o wiele jest klasyczna volum express Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kra Re: Mascara Maybelline Volume Boost IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:18 Potwierdzam! Chociaż bardzo lubię tusze Maybelline, ta maskara zupełnie mi nie odpowiada. Była jakaś taka strasznie sucha, przez co sklejała rzęsy i tworzyła grudki. No, chyba że trafiłam na jakiś wybrakowany egzemplarz... W każdym razie duuużo lepsze są tusze Mayb. w podobnym opakowaniu, tylko że granatowe (pogrubiające) i niebieskim (pogr. / podkręcające). Odpowiedz Link Zgłoś