Gość: go IP: *.elpos.net / *.elpos.net 14.04.05, 11:40 Wcale nie matuje, no moze przez 1h. Zastanawiam sie nad Lysanel Mat, SVR - czy Wam sie sprawdzil ten krem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: real Re: Effaclar Matt nie sprawdzil sie... IP: *.lublin.mm.pl 14.04.05, 15:00 Mam w tej chwili Lysanel Mat, ale na mojej cerze się kompletnie nie sprawdził. Mam wrażenie że już chwilę po nałożeniu moje czoło zaczyna się świecić :/ Jedynym plusem jaki zauważyłam, jest to, że nie przesusza (zwłaszcza na cerze mieszanej, z suchymi policzkami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Effaclar Matt nie sprawdzil sie... IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 14.04.05, 15:19 A jak dlugo go uzywasz?? Slyszalam ze przynosi efekty dopiero po jakims czasie. Planuje go zakupic bo slyszalam pozytywne opinie na jego temat, a Twoja troszke mnie zmartwila:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynia Re: Effaclar Matt nie sprawdzil sie... IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 16:20 a ja uwazam, ze to najlepszy krem matujacy dostepny dla cer tlusto- mieszanych.mnie matuje skore na caly dzien, o blysku nie ma mowy. i mnie niestety odrobine sciagal policzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Effaclar Matt nie sprawdzil sie... IP: *.elpos.net / *.elpos.net 15.04.05, 09:38 marynia, a uzywalas tego Effaclaru? bo zastanawiam sie czy mozesz je porownac.. Odpowiedz Link Zgłoś