Dodaj do ulubionych

kuracja cytrynowa

15.04.05, 14:18
Czy robił ktoś może kurację cytrynową - podono wpływa super na cerę i
oczyszcza - mam przebłyski, że zwiększa się dawkę cytryn od 3 zaczynając -
może ktoś wie jak dokładnie to sie robi? czy człowiek odzyskuje witalność
itd:-) ???
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: kuracja cytrynowa IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:33
      Ja jem od jakiegoś czasu dużo pomarańczy (to też przecież cytrusy) i zawsze
      byłam taka apatyczna na wiosnę, a teraz mam naprawdę dużo więcej energii. Na
      cerę też nie narzekam.
    • Gość: aaa Re: kuracja cytrynowa IP: *.gb.net.pl / *.gb.net.pl 15.04.05, 14:59
      Przez tydzien, codziennie popijasz sok z cytryny. W I dzień z 3 cytryn, w II z
      5 cytryn, na III z 7 cytryn, na IV z 9 cytryn, na V z 7cytryn, na VI z 5 i na
      VII dzien z 3 cytryn. Jesz normalnie (oczywiscie bez przesady!!) Cera piękna
      (podobno) etc etc. Ja jeszcze nie stosowalam wiec nie moge nic powiedziec o
      dzialaniu! pozdrawiam
      • tropicielka Re: kuracja cytrynowa 15.04.05, 15:18
        DZIĘKI - ALE MAM JESZCZE PYTANKO :-) czy rozcieńczam ten sok z wodą mineralną
        bo tak to nie dam rady - i jak to rozdzielam proporcjami ? z góry dzięki :-)
    • Gość: bbb Re: kuracja cytrynowa IP: *.gb.net.pl / *.gb.net.pl 15.04.05, 15:02
      A wogole to co wyzej opisalam to jest dieta oczyszczająca. Mozna ze dwa kilo
      schudnąc. Ale na cere podobno dziala super i oczyszcza organizm!!!
    • suselka03 Re: kuracja cytrynowa 15.04.05, 15:03
      podobno ten sok to na czczo powinno się pić???
      • Gość: zuz Re: kuracja cytrynowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:43
        na czczo i z łyżką oliwy z oliwek; zwiększa się ilość cytryn, ale oliwy-nie;
        działa świetnie, ja co prawda zakończyłam kurację przed czasem, bo... tak
        wyszło, ale zamierzam powtórzyć; żadnych sensacji żołądkowych mimo, że to na
        czczo było, nie miałam
    • suselka03 Re: kuracja cytrynowa 15.04.05, 15:45
      ooo o tym że ma być do tego oliwa to pierwszy raz słyszę..??
    • Gość: beata Re: kuracja cytrynowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:59
      ja tez pije sok z połowki cytryny z połowa szkl. wody na czczoc i tez
      zauwazyłam poprawe cery a teraz to bede i pic w ciagu dnia
      ps. mam wrazliwy zoładek ale ten sok jakos mi nie szkodzi:)
      • Gość: 67 Re: kuracja cytrynowa IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:17
        Sok z cytryn nie podrażnia zołądka, bo ma odczyn zasadowy.
        • staua Re: kuracja cytrynowa 24.04.05, 18:04
          Wiesz co, kup papierki do testowania pH i sprawdz, zanim cos takiego napiszesz.
        • lagrima Re: kuracja cytrynowa 24.04.05, 18:54
          Gość portalu: 67 napisał(a):

> Sok z cytryn nie podrażnia zołądka, bo ma odczyn zasadowy.

:D
    • melissa10 Re: kuracja cytrynowa 15.04.05, 22:21
      Ja robilam tą kuracje i powiem tak szczerze ze moze i ma sie ladna cere a nawet
      powiedzialabym ze troche sie chudnie ale za to cytryna baardzo uszkodzila moje
      szkliwo i dlatego nie polecam tej kuracji jest wiele innych lepszych,ktore nie
      niszcza zebow i maja lepsze rezultaty.Pozdrawiam
    • Gość: Kasia Re: kuracja cytrynowa IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 24.04.05, 18:28
      kupcie sobie książki Michała Tombaka, tam wszystko jest opisane.
    • Gość: pocztufka Re: kuracja cytrynowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:55
      niektórym osobom przydałaby się powtórka z chemii...
      książkę kupić można, ale naprawde trochę zdrowego rozsądku w przyjmowaniu
      niektórych pseudoleczniczych teorii.
    • Gość: iwka Re: kuracja cytrynowa IP: 217.11.140.* 24.04.05, 19:41
      kurację przeprowadziłam, żadnych efektów w postaci utraty wagi, czy poprawy
      wyglądu cery nie zauważyłam....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka