Dodaj do ulubionych

Prezent na urodziny

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 12:13
Mam problem - 31 urodziny. I nie wiem co sobie kupic na urodziny. Pomijam ze
pewnie cos dostanę ale sama tez sobie chcę podarować. Jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • Gość: Helena Re: Prezent na urodziny IP: *.waw.cdp.pl 25.06.02, 12:24
      widelki cenowe????
      • Gość: gAndzia Re: Prezent na urodziny IP: *.se.com.pl 25.06.02, 12:30
        Podaruj sobie wizytę w gabinecie typu SPA, na pewno w Krakowie macie cos
        fajnego, jakieś totalne rozpieszczanie, masowanie aromaterapeutyczne, manikiur
        i inne cuda:) Żadnego wyciskania, tylko tak łagodnie, relaksowo, odprężąjąco...
        Ja dziś idę do SPA na Ikara na milion zabiegów na nogi i juz się nie moge
        doczekać, eh:)
        • Gość: agul Spa na nogi - gandzia! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 12:31
          Gandzia napisz co to za zabiegi na nogi bo bardzo jestem ciekawa z wiadomych
          powodów:) pzdr
          • Gość: gAndzia Re: Spa na nogi - gandzia! IP: *.se.com.pl 25.06.02, 12:37
            No to panowie z Wernera fundnęli, a ja sobie jeszcze dokupiłam full service:)))
            Jakieś parafiny, pedikiur, masaże... Jutro zdam relacje, ale już wiem, że
            bedzie bosko:)))
            • Gość: agul Re: Spa na nogi - gandzia! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 12:44
              No to napisz koniecznie bo na nogi też bym sobie coś chętnie fundnęła:))
    • Gość: agul Re: Prezent na urodziny IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 12:29
      No własnie! Ja mam troche pomysłow ale musisz podac te widelki.
    • Gość: Mar Re: Prezent na urodziny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 12:40
      do 500 zł
      • Gość: Helena Re: Prezent na urodziny IP: 213.134.140.* 25.06.02, 14:43
        Przeznaczylabym ok. 200 PLN na dobry krem na noc, na dzien i pod oczy (powinnas
        sie zmiescic w tej kwocie przy LRP, Vichy, Avene) + 300 PLN na fryzjera,
        manicure, masazyk i jakis fajny zabieg relaksujacy w gabinecie typu SPA - moze
        jakas kapiel babelkowa w aromatycznych olejkach.
        Pozdrawiam
        H.
        • Gość: Mar Re: Prezent na urodziny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 15:10
          U nas na wsi w Krakowie chyba nie ma takich przyjemności jak SPA, kremy z kolei
          są produktem codziennego uzytku. Myślałam o czyms extra. Fryzjer odpada bo mam
          krótkie włosy.
          • Gość: gAndzia Re: Prezent na urodziny IP: *.se.com.pl 25.06.02, 15:14
            mi tez krem się wydaje za codzienny. to może kup sobie serie masaży, karnet na
            guam, serię alg albo perfumy i do nich "dodatki" typu dezodorant i balsam z tej
            samej linii albo nowy zegarek albo nie wiem:) e, na pewno w Krakowie macie
            takie cuda, tylko inaczej się nazywa
            • Gość: agul Re: Prezent na urodziny IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 15:18
              Jakbym miała teraz wydać extra na siebie 500 to bym sobie kupiła ulubiony
              zapach do niego balsam do ciałka, dezodorant i inne cudenka - mgielki do
              wlosow, do ciała, pudry do ciała.. mmm, tylko te 500 mogłoby okazać sie
              niewystarczajace bo mój ulubiony zapach drogi jest:(
    • Gość: Mar Re: Prezent na urodziny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 20:15
      No nie róbcie mi tego; te urodziny mam dzisiaj. Muszę sobie przecież coś kupić:-
      )))
      • Gość: nela Re: Prezent na urodziny IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.06.02, 11:40
        ach, to juz ! to bardzo, bardzo urodzinowo pozdrawiam (pamietam Cie jeszcze z
        SK)i ... co najmniej 3 x tyle szcześliwych lat.
        urodzinowe usciski,
        nela
        • Gość: Mar Nela IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 11:56
          Bardzo, bardzo dziękuję za życzenia! Bardzo mi jest miło, chociaż konczę "aż"
          tyle lat. Pozdrawiam. Marta.
    • Gość: alissa19 Re: Prezent na urodziny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.02, 22:26
      Gość portalu: Mar napisał(a):

> Mam problem - 31 urodziny. I nie wiem co sobie kupic na urodziny. Pomijam ze
      > pewnie cos dostanę ale sama tez sobie chcę podarować. Jakieś pomysły?

moze mercedes klasy e?a moze audiA4[taki babski model jak twierdzi moj tato-
      osobiscie preferuje wersje A8].o!przepraszam,ja na swoja 18tke zainstalowalam
      Smarta.a z drobiazgow to moze "tommy girl"z linia zapachowa albo jakis cd.swoja
      droga ja za 12 lat bede miec podobny problem ale moze do tego czasu wymysla cos
      fajnego.
      • Gość: Mar Re: Prezent na urodziny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 11:18
        Raczej nie samochód, ponieważ jeżdżę terenowym VOLVO. Taki damski samochodzik.
        Audi jest zbyt popularny, każdy mięśniak ma teraz Audi lub BMW. Jak już
        osiągniesz moj wiek to może kupisz sobie cos lepszego.
        • Gość: figaro Re: Prezent na urodziny IP: *.srkch.pik-net.pl 26.06.02, 14:06
          Samochód ? Na urodziny? Też coś. Czterystumetrowy dom z ogrodem na Justowskiej
          Woli, to byłby prawdziwy prezent.
          I na poważnie: Witaj Mar, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dla mnie po
          trzydziestce zaczął się najwspanialszy okres w kobiecym zyciu, bo to jest tak
          wtedy: jesteś jeszcze ładna i młoda, masz już pozycję i doświadczenie, znasz
          się na mężczyznach i byle co cię nie zaskoczy. Więc popatrz na to od tej
          strony.
          A co do prezentów, to może coś mniej ulotnego od kosmetyku, np. coś ładnego do
          mieszkania, obraz na przykład, albo nowe lustro. Albo dobrą książkę, w
          księgarni w Empiku na Rynku na II piętrze są trzy powieści Isabelle Allende -
          Dom Duchów i inne. Bedziesz miała strawę duchową, a za resztę to ja bym poszła
          do kosmetyczki na masaż itp. przyjemności, o których pisały dziewczyny.
          • Gość: Mar Re: Prezent na urodziny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 14:11
            Dziękuje figaro za życzenia. Jestes jak zwykle bardzo miła. Kopsnę sie do
            Empiku i chyba faktycznie nabędę książkę a na dodatek cos pachnącego. Dziękuję
            i pozdrawiam. Marta
            • Gość: Alka Re: Prezent na urodziny IP: 212.244.106.* 26.06.02, 16:47
              Droga Mar - witaj w najpiękniejszym okresie naszego życia! Po 30-ce jesteśmy w
              rozkwicie urody, talentu, (-ów), mozliwości, sily charakteru, seksapilu no i w
              ogóle jest świetnie (jak się domyślasz, dojście do tych wniosków trochę trwało
              i nie było łatwe :))).
              A poważnie - co byś powiedziała na super sesję fotograficzną? Ot tak - zrobić
              się na bóstwo, wziąć parę ładnych kiecek i porobić sobie kilka ładnych,
              profesjonalnych, może trochę zabawnych zdjęć? Masz pojęcie, z jakim zachwytem
              będziesz je oglądać np. za 30 lat? Pozdrawiam i życzę wszystkiego, co najlepsze.
            • Gość: magamaga Re: Prezent na urodziny IP: *.ost-poland.com.pl 26.06.02, 18:37
              Wszystkiego najlepszego Mar! Tez jestem z czerwca! Na urodziny (29-te) kupilam
              sobie krem pod oczy i serum opozniajace starzenie. Jak ci cos zostanie z tych
              widelek, rozpiesc sie jeszcze koszyczkiem swiezych malin! Pozdrawiam!
              • Gość: ixi Re: Prezent na urodziny IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.06.02, 22:14
                A może coś miłego z biżuterii - jakiś drobiazg z brylantem lub fajną biżuterię
                artystyczną?
    • Gość: Mar Re: Prezent na urodziny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 22:43
      Dzięki za życzenia! Jesteście suuuperrr dziewczyny! Naprawdę mi miło.
      Póki co kupiłam krem na noc Ophycee Galenica, ale to raczej nie w ramach
      prezentu. Nadal się zastanawiam... Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!!!!
      • Gość: figaro Re: Do Mar IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 23:26
        Sama miałam zamiar wymienić kremy na coś z Galenica, ale dziewczyny pisały że
        to nic specjalnego, więc się wstrzymałam. Jednak skoro będziesz próbować (ja
        nie kupiłam, bo próbek w aptekach nie mają), daj znać proszę jaki jest ten
        krem. Tekst w książeczce którą dostałam w aptece zamiast próbek, brzmią
        zachęcajaco, ale wolałabym "Marto-dajną" opinię. Dobranoc. Figaro.
        • Gość: Mar Figaro IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 23:43
          Oczywiście, jeszcze dzisiaj wypróbuję. W promocji był krem na noc + 15 ml kremu
          na dzień do suchej cery. Chodze koło tych kosmetyków od dłuższego czasu ale
          jakoś nie miałam śmialości. Podoba mi sie także tonik O2 (czy cos takiego w
          nazwie) i zastanawiam czy się nie skusić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka