Dodaj do ulubionych

dziewczyny z okladek

15.04.05, 22:20
czy wy tez porownujecie sie z dziewczynami z okladek i robicie wszystko zeby
tak wygladac?
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: dziewczyny z okladek 15.04.05, 22:34
      podświadomie chyba trochę tak, jak się naoglądam jakichś kolorowych gazetek, to
      myślę sobie że powinnam bardziej dbać o siebie, ale z drugiej strony wiem, że
      to obróbka komputerowa, więc nie ma sensu ślepo gonić za tym ideałem...
      • pauli7 Re: dziewczyny z okladek 15.04.05, 23:45
        ja ostatnio bawilam sie swoimi zdjeciami w photoshopie
        po dluzszej zabawie (hihi, brak wprawy) tez wygladam jak z okladki:DDDDD
        taka piekna jak one moze byc kazda z nas:))

Pauli
        • bzzzk Re: dziewczyny z okladek 16.04.05, 10:39
          no właśnie, znajomy który zna się na tym też pokazywał mi na moich zdjęciach,
          jakie cuda można zdziałać:) zmienić i udoskonalić, to chyba można prawie
          wszystko;) szkoda tylko, że w rzeczywistości nie jest tak łatwo, ale może to i
          dobrze w sumie, bo jakby takie doskonałości chodziły po ulicach, to człowiek
          miałby większe kompleksy;)
          pzdr.
          • charade Re: dziewczyny z okladek 16.04.05, 11:36
            Czemu niby mam się porównywać z panienkami z okładek, jak mam świadomość, że
            one wyglądają tak olśniewająco tylko dzięki nieocenionemu photoshopowi ? Poza
            zdjęciami to po prostu zwykłe baby, z cellulitem, z rozstępami,
            przebarwieniami, z puszącymi się, matowymi włosami i róznymi wadami figury.
            Jedne są ładne i poza zdjęciami, inne mniej, ale to po prostu zwykłe kobiety.
            • Gość: Lenka Re: dziewczyny z okladek IP: *.chello.pl 16.04.05, 13:48
              Czasami jak mam doła to też się porównuje,ale zaraz póżniej przychodzi
              otrzeźwienie, że i tak to nie ma sensu.One maja dla siebie cały sztab
              profesjonalistów, kórzy odpowiednio je upiększają,a ja jestem zdana sama na
              siebie.No i dochodzi jeszcze obróbka komputerowa.
              W jednej z gazetek,pokazywali zdjęcie zwykłej dziewczyny,obok fotę tej samej
              kobitki, ale po odpowiedniej obróbce.Różnica była kolosalna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka