martyna75 15.04.05, 22:20 czy wy tez porownujecie sie z dziewczynami z okladek i robicie wszystko zeby tak wygladac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: dziewczyny z okladek 15.04.05, 22:34 podświadomie chyba trochę tak, jak się naoglądam jakichś kolorowych gazetek, to myślę sobie że powinnam bardziej dbać o siebie, ale z drugiej strony wiem, że to obróbka komputerowa, więc nie ma sensu ślepo gonić za tym ideałem... Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: dziewczyny z okladek 15.04.05, 23:45 ja ostatnio bawilam sie swoimi zdjeciami w photoshopie po dluzszej zabawie (hihi, brak wprawy) tez wygladam jak z okladki:DDDDD taka piekna jak one moze byc kazda z nas:)) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: dziewczyny z okladek 16.04.05, 10:39 no właśnie, znajomy który zna się na tym też pokazywał mi na moich zdjęciach, jakie cuda można zdziałać:) zmienić i udoskonalić, to chyba można prawie wszystko;) szkoda tylko, że w rzeczywistości nie jest tak łatwo, ale może to i dobrze w sumie, bo jakby takie doskonałości chodziły po ulicach, to człowiek miałby większe kompleksy;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: dziewczyny z okladek 16.04.05, 11:36 Czemu niby mam się porównywać z panienkami z okładek, jak mam świadomość, że one wyglądają tak olśniewająco tylko dzięki nieocenionemu photoshopowi ? Poza zdjęciami to po prostu zwykłe baby, z cellulitem, z rozstępami, przebarwieniami, z puszącymi się, matowymi włosami i róznymi wadami figury. Jedne są ładne i poza zdjęciami, inne mniej, ale to po prostu zwykłe kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: dziewczyny z okladek IP: *.chello.pl 16.04.05, 13:48 Czasami jak mam doła to też się porównuje,ale zaraz póżniej przychodzi otrzeźwienie, że i tak to nie ma sensu.One maja dla siebie cały sztab profesjonalistów, kórzy odpowiednio je upiększają,a ja jestem zdana sama na siebie.No i dochodzi jeszcze obróbka komputerowa. W jednej z gazetek,pokazywali zdjęcie zwykłej dziewczyny,obok fotę tej samej kobitki, ale po odpowiedniej obróbce.Różnica była kolosalna. Odpowiedz Link Zgłoś