Dodaj do ulubionych

Wasze typy peelingow do ciala

17.04.05, 16:54
Ja od zawsze uzywalam soli,ostatnio przenioslam sie na peeling z kawy.Teraz
dla odmiany chcialabym kupic jakis dobry, niedrogi i o fajnym zapachu.Mozecie
cos polecic?
Obserwuj wątek
    • monami_1979 Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 17:19
      ostatnio kupiłam sobie masaż-peeling do ciała Lirene. Jest bardzo fajny, ma
      dość duże drobinki, które super ścierają to co muszą, skora natychmiast robi
      się gładka i miła w dotyku. A poza tym peeling ma mandarynkowy zapach i kolor,
      polecam!
      • kragmel Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 17:20
        mhm, pomarańczowy lirene jest b.fajny
        nie kupuj za to niebieskiego (peeling myjący czy jakoś tak), bo toto nie ściera
        wcale.
        • greta.greta A dla mnie super 17.04.05, 17:27
          A ja go mam właśnie i chce go polecić .Dla mnie super, dobrze ściera nie
          podrażniając, skóra gładziutka i slicznie pachnie. Cała serię zakupiłam i
          jestem cały czas pod miłym wrażeniem.
    • malgosia60011 Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 17:50
      Dzieki, chyba sie skusze.A za ile on jest i gdzie moge go dostac?
      • Gość: ania Re: Wasze typy peelingow do ciala IP: *.echostar.pl 17.04.05, 17:55
        Tez polecam Lirene Eris pomaranczowy z serii na cellulit. Rewelacja. Mam juz
        nie wiem ktore opakowanie. Jest to peeling i masaz w jednym. Dla mnie bomba.
        • paputerek Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 18:32
          pomarańczowy Lirene ściera dobrze jak za taką cenę
          niebieski niby ściera jak dla mnie

mój ulubiony L'oreal Exfotonic ściera super jest z kwasami aha:)

pzdr
          Mi
          • babe_1 Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 19:18
            L'oreal !!!! REWELACJA !!!!! Nic innego nie kupuje, odkad wszedl na rynek !!!
            Jesli ktos chce miec skore naprawde oczyszczana i gladka jak niemowle polecam z
            calej sily !!! Ze nie wspomne oczywiscie o walce z cellulitem :) Moj hit nr.
            1 :)
            • Gość: kajasia Re: Wasze typy peelingow do ciala IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 18.04.05, 04:03
              moj rowniez!!! boski!!! teraz nawet zakupilam balsam do ciala z tej serii ale
              on juz jest taki sobie ;)
              pzdr!!!
              • babe_1 Re: Wasze typy peelingow do ciala 18.04.05, 07:41
                Balsamy rzeczywiscie....eeeee, takie sobie, bez rewelacji, mozna lepsze znalezc
                taniej. Ale peeling... ?!? Nie ma sobie rownych. Drogi - ale to dobrze wydane
                pieniadze i to nie dlatego, ze ladnie pachnie, az go zjesc,czy cos tam, ale
                dlatego, ze jest najskuteczniejszy ze wszystkich..... moim zdaniem rzecz jasna.
          • kragmel Re: Wasze typy peelingow do ciala 18.04.05, 07:35
            Exfotonic jest faktycznie bardzo_bardzo, ale miało być tanio, a nie za 50pln ;p
      • monami_1979 Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 19:10
        Lirene pomarańczowy kosztuje ok. 11 zł., a kupisz go w każdej drogerii np.
        natura czy rossman
    • Gość: bibi Re: Wasze typy peelingow do ciala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:12
      Ja uzywam od niedawna peelingu cukrowego Bielendy, jest super, świetnie działa
      i bosko pachnie cynamonem, no i kosztuje niewiele
      • hopik Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 19:42
        o tak, bielenda czekoladowy z trzcina cukrowa cudo, pachnie tak ze sie chce go
        zjesc, a cialko po nim gladkie
    • sweetkiss Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 20:18
      lirene pomarańczowy oraz nivea peeling masujący, polecam :-)
    • slotna Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 20:24
      Do tej pory odpowiadal mi tylko jeden peeling - Eris w niebieski lub zielony,
      nigdy nie pamietam, w kazdym razie ten do skory normalnej, a nie wrazliwej.
      Dobry jest jeszcze Loreala z tej serii, co Perfect Slim.
      Swoja droga, jesli jeszcze kiedys wydam kase na peeling, to tylko z okazji
      jakiegos wyjazdu - ten z kawy jest GENIALNY:)))

A ladny zapach ma Ziaja antycellulit (pomaranczowy).
    • malgosia60011 Re: Wasze typy peelingow do ciala 18.04.05, 13:24
      Bylabym wdzieczna gdybyscie podaly ceny i gdzie moge dostac
    • justa_79 Re: Wasze typy peelingow do ciala 18.04.05, 18:39
      scrub do ciała z brązowym cukrem Avon, ok. 17 zł, niesamowity zapach, ale
      niewielka pojemność 150 ml,
      żel peelingujący Aquolina, różne zapachy do wyboru (np. kawa mmm...), 49 zł, do
      kupienia w większych Sephorach, niezbyt tani, ale za to b. wydajny, starczył mi
      na 3 razy dłużej niż ten Avonu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka