malgosia60011 17.04.05, 16:54 Ja od zawsze uzywalam soli,ostatnio przenioslam sie na peeling z kawy.Teraz dla odmiany chcialabym kupic jakis dobry, niedrogi i o fajnym zapachu.Mozecie cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monami_1979 Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 17:19 ostatnio kupiłam sobie masaż-peeling do ciała Lirene. Jest bardzo fajny, ma dość duże drobinki, które super ścierają to co muszą, skora natychmiast robi się gładka i miła w dotyku. A poza tym peeling ma mandarynkowy zapach i kolor, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 17:20 mhm, pomarańczowy lirene jest b.fajny nie kupuj za to niebieskiego (peeling myjący czy jakoś tak), bo toto nie ściera wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta A dla mnie super 17.04.05, 17:27 A ja go mam właśnie i chce go polecić .Dla mnie super, dobrze ściera nie podrażniając, skóra gładziutka i slicznie pachnie. Cała serię zakupiłam i jestem cały czas pod miłym wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia60011 Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 17:50 Dzieki, chyba sie skusze.A za ile on jest i gdzie moge go dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wasze typy peelingow do ciala IP: *.echostar.pl 17.04.05, 17:55 Tez polecam Lirene Eris pomaranczowy z serii na cellulit. Rewelacja. Mam juz nie wiem ktore opakowanie. Jest to peeling i masaz w jednym. Dla mnie bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 18:32 pomarańczowy Lirene ściera dobrze jak za taką cenę niebieski niby ściera jak dla mnie mój ulubiony L'oreal Exfotonic ściera super jest z kwasami aha:) pzdr Mi Odpowiedz Link Zgłoś
babe_1 Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 19:18 L'oreal !!!! REWELACJA !!!!! Nic innego nie kupuje, odkad wszedl na rynek !!! Jesli ktos chce miec skore naprawde oczyszczana i gladka jak niemowle polecam z calej sily !!! Ze nie wspomne oczywiscie o walce z cellulitem :) Moj hit nr. 1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajasia Re: Wasze typy peelingow do ciala IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 18.04.05, 04:03 moj rowniez!!! boski!!! teraz nawet zakupilam balsam do ciala z tej serii ale on juz jest taki sobie ;) pzdr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babe_1 Re: Wasze typy peelingow do ciala 18.04.05, 07:41 Balsamy rzeczywiscie....eeeee, takie sobie, bez rewelacji, mozna lepsze znalezc taniej. Ale peeling... ?!? Nie ma sobie rownych. Drogi - ale to dobrze wydane pieniadze i to nie dlatego, ze ladnie pachnie, az go zjesc,czy cos tam, ale dlatego, ze jest najskuteczniejszy ze wszystkich..... moim zdaniem rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Wasze typy peelingow do ciala 18.04.05, 07:35 Exfotonic jest faktycznie bardzo_bardzo, ale miało być tanio, a nie za 50pln ;p Odpowiedz Link Zgłoś
monami_1979 Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 19:10 Lirene pomarańczowy kosztuje ok. 11 zł., a kupisz go w każdej drogerii np. natura czy rossman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Wasze typy peelingow do ciala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:12 Ja uzywam od niedawna peelingu cukrowego Bielendy, jest super, świetnie działa i bosko pachnie cynamonem, no i kosztuje niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
hopik Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 19:42 o tak, bielenda czekoladowy z trzcina cukrowa cudo, pachnie tak ze sie chce go zjesc, a cialko po nim gladkie Odpowiedz Link Zgłoś
sweetkiss Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 20:18 lirene pomarańczowy oraz nivea peeling masujący, polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Wasze typy peelingow do ciala 17.04.05, 20:24 Do tej pory odpowiadal mi tylko jeden peeling - Eris w niebieski lub zielony, nigdy nie pamietam, w kazdym razie ten do skory normalnej, a nie wrazliwej. Dobry jest jeszcze Loreala z tej serii, co Perfect Slim. Swoja droga, jesli jeszcze kiedys wydam kase na peeling, to tylko z okazji jakiegos wyjazdu - ten z kawy jest GENIALNY:))) A ladny zapach ma Ziaja antycellulit (pomaranczowy). Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia60011 Re: Wasze typy peelingow do ciala 18.04.05, 13:24 Bylabym wdzieczna gdybyscie podaly ceny i gdzie moge dostac Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Wasze typy peelingow do ciala 18.04.05, 18:39 scrub do ciała z brązowym cukrem Avon, ok. 17 zł, niesamowity zapach, ale niewielka pojemność 150 ml, żel peelingujący Aquolina, różne zapachy do wyboru (np. kawa mmm...), 49 zł, do kupienia w większych Sephorach, niezbyt tani, ale za to b. wydajny, starczył mi na 3 razy dłużej niż ten Avonu. Odpowiedz Link Zgłoś