Dodaj do ulubionych

włosy po prostownicy

IP: 217.153.84.* 18.04.05, 15:36
słuchajcie, mam problem. uzywałam za często prostownicy i teraz mam takie
sianowate końcówki i wogóle takie nieładnie włosy. wiem ze musze używać
czesto maseczek, natłuszczac włosy ale czy zna ktos preparat cud ? czy taki
wogóle istnieje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monia Re: włosy po prostownicy IP: *.xtra.pl 18.04.05, 19:08
      bo ta prostownica to taki szatanski wynalazek ;) dobrze wiemy ze ma
      katastrofalny wplyw na nasze wlosy a nie umiemy przestac jej urzywac ;) ja
      dostalam ostatnio wyklad od fryzjerki... raz na 2 tygodnie maska (nie odzywka
      tylko koniecznie maska) na zasadzie zawijania wlosy w folie i recznik i
      trzymanie jej pol godzinki, a jakie firmy wymienila... dove, panitine...
      niestety cudu nie ma, po za tym podobno lepiej jak sie prostuje wlosy na olejki
      i preparaty stworzone wlasnie do tego a nie jak ja na wosk, no i czesto trzeba
      podcinac, ja w ten sposob stracilam polowe wlosow ;) bo byly nie do
      odratowania ;) pozdrawiam
      • Gość: asiaczek Re: włosy po prostownicy IP: 217.153.84.* 18.04.05, 19:48
        dzieki, masz racje prostownica to szatański wynalazek i w dodatku uzależńia
        pozdrawiam
    • Gość: wiola Re: włosy po prostownicy IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:44
      dziewczyny a co używacie na włosy zanim zaczniecie je prostować??
      • Gość: asiaczek Re: włosy po prostownicy IP: 217.153.84.* 18.04.05, 21:59
        ja używam jedwabiu w płynie Biosilk i kupiłam sobie shwarckopf taki spray ale
        do badziew jest
        • gocha221 Re: włosy po prostownicy 18.04.05, 22:16
          w instrukcji mojej prostownicy (Rowenta) jest napisane, zeby nie uzywać przed
          prostowaniem żadnych kosmetyków do stylizacji.
          Czy Ty tez masz takie ostrzeżenie? jak się nazywa ten preparat Schwarzkopf?
          Linia profesjonalna, czy zwykła??
          dzieki:-)
          • Gość: asiaczek Re: włosy po prostownicy IP: 217.153.84.* 19.04.05, 17:43
            to jest linia profesjonalna Oasis HOT - no nie wiem ja to kupiłam na allegro i
            jak sie ty pryskam to nie ma żadnego efektu - chociaz moze to i chroni włosy
            ale ja jakos nie zauwazyłam. ale podobno najlepsze jest z loreala ta linia HOT
            czarna
            • Gość: fi Re: włosy po prostownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:06
              przed prostowaniem stosuje olejek nablyszczajacy i pielegnujacy w spreju Renee
              Blanche do prostownic. wlosy sa w swietnej formie, koncowki przycinam
              minimalnie co ok. 1,5 miesiaca.
    • Gość: annnka Re: włosy po prostownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:21
      sprobuj na te suche koncowki-serum na zniszczone koncowki avonu,duzo oosb go
      zachwala,moja fryzjerka tez:)
    • greenhills Re: włosy po prostownicy 20.04.05, 14:57
      Ja uzywam serum do zniszczonych koncówek avonu, jedwabiu Farouk czasami
      dodatkowo jeszcze plynu do prostowania Osis +, nastepnie prostuje i baaardzo
      delikatnie 'przeczesuje' palcami zmoczonymi jedwabiem. Wlosy mam niezniszczone
      i chyba dosc ladne.
    • geene spray przed prostowaniem 20.04.05, 15:04
      Ja używam preparatu Matrix - do nabycia w salonach ryzjerskich, specjalnie dla
      włosów prosowanych. Jest niezły, jak na razie moje włosy maja się dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka