Dodaj do ulubionych

dobra szminka poszukiwana

IP: 213.77.91.* 26.06.02, 10:55
Kochane!
Polećcie mi dobrą, matową ("aksamitną") szminkę!
Mam ochotę zrobić sobie prezent.
Dzięki wszystkim z góry!!
Obserwuj wątek
    • mari23 Re: dobra szminka poszukiwana 26.06.02, 11:03
      I najlepiej trwałą. Za kilka tygodni mam ślub i nei chciałabym zjesc szminki
      przy pierwszej okazji, ani wymalowac mojego ślubnego przy pierwszym
      pocałunku :) Co polecacie dziewczyny?
      • Gość: Amanda Re: dobra szminka poszukiwana IP: *.oho.com.pl 26.06.02, 11:27
        A jaką kwotę chcecie wydać na tę szminkę?
        Świetna jest ale droga Hydrabase Lipstick Chanel. Jest rewelacyjna , świetnie
        się trzyma , ślicznie wygląda na ustach , nie rozmazuje się , nie wymaga
        konturówki. Duży wybór kolorów. Świetnie nawilża. Według mnie nie ma wad za
        wyjątkiem ceny:)
        Ale jest rewelacyjnie wydajna , swoją używam już jakieś 3 miesiące , codziennie
        i zmniejsza się abrdzo powoli :)
        Pozdrawiam
        • Gość: Kim Re: dobra szminka poszukiwana IP: 213.77.91.* 26.06.02, 11:42
          Cóż, chciałabym się zamknąć w kwocie 100 PLN, i tak grzeszę...
        • mari23 Re: dobra szminka poszukiwana 26.06.02, 11:42
          Gość portalu: Amanda napisał(a):

> A jaką kwotę chcecie wydać na tę szminkę?
          > Świetna jest ale droga Hydrabase Lipstick Chanel. Jest rewelacyjna , świetnie
          > się trzyma , ślicznie wygląda na ustach , nie rozmazuje się , nie wymaga
          > konturówki. Duży wybór kolorów. Świetnie nawilża. Według mnie nie ma wad za
          > wyjątkiem ceny:)
          > Ale jest rewelacyjnie wydajna , swoją używam już jakieś 3 miesiące , codziennie
          >
          > i zmniejsza się abrdzo powoli :)
          > Pozdrawiam

A ile to cacko kosztuje? Wydaje mi się, ze nie wydam na szminkę więcej jak 80 zł,
          bo powyżej to juz by była rozrzutność :)
          • Gość: Amanda Re: dobra szminka poszukiwana IP: *.oho.com.pl 26.06.02, 12:00
            To cacko kosztuje 99 zł. Strasznie drogo ale naprawdę nie żałuję. Też zamierzam
            jej użyć do makijażu ślubnego. od czasu gdy jej używam nie mam problemów z
            pierzchnięciem ust ani zajadami , usta mam świetnie nawilżone. Jeżeli możesz
            sobie pozowlić to naprawdę polecam.
            Jeżeli chcesz tańszą to niezła jest też color rich L'oreala. Też duży wybór
            kolorów i dobrze nawilża tylko nie wygląda tak aksamitnie na ustach ani nie są
            takie gładziutkie ale też jest dobra :)))
            Pozdrawiam
    • mari23 do Kim 26.06.02, 11:44
      Używam teraz naprawdę miękkiej i aksamitnej szminki IsaDory. Niestety jest
      zupełnie nietrwała (kosztuje koło 40 zł)
      • Gość: Kim Re: do Kim IP: 213.77.91.* 26.06.02, 11:59
        Naprawde trwałe były kiedyś szminki Colorstay Revlona, miałam ją na ślubie i
        przetrwała całą noc...
        Pytanie tylko, czy jeszcze są, czy też wycofali??
        • Gość: kotmanka chanel IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 26.06.02, 12:28
          chanel hydrassimat - zupelnie nie wiem wycofana ze sprzedazy tu, ale moze w pol
          jeszcze jest? jesli tak, to nie zastanawiaj sie - tylko kupuj od razu!! idealne
          kolory, mat, leciutka konsystencja. ja od 2 lat nie moge znalezc, i "pieszcze"
          ostatnia jaka mam :(((
          jest tez shiseido matowa, podobnie lekka, mniej trwala ale calkiem sympatyczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka