Gość: Kim IP: 213.77.91.* 26.06.02, 10:55 Kochane! Polećcie mi dobrą, matową ("aksamitną") szminkę! Mam ochotę zrobić sobie prezent. Dzięki wszystkim z góry!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mari23 Re: dobra szminka poszukiwana 26.06.02, 11:03 I najlepiej trwałą. Za kilka tygodni mam ślub i nei chciałabym zjesc szminki przy pierwszej okazji, ani wymalowac mojego ślubnego przy pierwszym pocałunku :) Co polecacie dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: dobra szminka poszukiwana IP: *.oho.com.pl 26.06.02, 11:27 A jaką kwotę chcecie wydać na tę szminkę? Świetna jest ale droga Hydrabase Lipstick Chanel. Jest rewelacyjna , świetnie się trzyma , ślicznie wygląda na ustach , nie rozmazuje się , nie wymaga konturówki. Duży wybór kolorów. Świetnie nawilża. Według mnie nie ma wad za wyjątkiem ceny:) Ale jest rewelacyjnie wydajna , swoją używam już jakieś 3 miesiące , codziennie i zmniejsza się abrdzo powoli :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: dobra szminka poszukiwana IP: 213.77.91.* 26.06.02, 11:42 Cóż, chciałabym się zamknąć w kwocie 100 PLN, i tak grzeszę... Odpowiedz Link Zgłoś
mari23 Re: dobra szminka poszukiwana 26.06.02, 11:42 Gość portalu: Amanda napisał(a): > A jaką kwotę chcecie wydać na tę szminkę? > Świetna jest ale droga Hydrabase Lipstick Chanel. Jest rewelacyjna , świetnie > się trzyma , ślicznie wygląda na ustach , nie rozmazuje się , nie wymaga > konturówki. Duży wybór kolorów. Świetnie nawilża. Według mnie nie ma wad za > wyjątkiem ceny:) > Ale jest rewelacyjnie wydajna , swoją używam już jakieś 3 miesiące , codziennie > > i zmniejsza się abrdzo powoli :) > Pozdrawiam A ile to cacko kosztuje? Wydaje mi się, ze nie wydam na szminkę więcej jak 80 zł, bo powyżej to juz by była rozrzutność :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: dobra szminka poszukiwana IP: *.oho.com.pl 26.06.02, 12:00 To cacko kosztuje 99 zł. Strasznie drogo ale naprawdę nie żałuję. Też zamierzam jej użyć do makijażu ślubnego. od czasu gdy jej używam nie mam problemów z pierzchnięciem ust ani zajadami , usta mam świetnie nawilżone. Jeżeli możesz sobie pozowlić to naprawdę polecam. Jeżeli chcesz tańszą to niezła jest też color rich L'oreala. Też duży wybór kolorów i dobrze nawilża tylko nie wygląda tak aksamitnie na ustach ani nie są takie gładziutkie ale też jest dobra :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mari23 do Kim 26.06.02, 11:44 Używam teraz naprawdę miękkiej i aksamitnej szminki IsaDory. Niestety jest zupełnie nietrwała (kosztuje koło 40 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: do Kim IP: 213.77.91.* 26.06.02, 11:59 Naprawde trwałe były kiedyś szminki Colorstay Revlona, miałam ją na ślubie i przetrwała całą noc... Pytanie tylko, czy jeszcze są, czy też wycofali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotmanka chanel IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 26.06.02, 12:28 chanel hydrassimat - zupelnie nie wiem wycofana ze sprzedazy tu, ale moze w pol jeszcze jest? jesli tak, to nie zastanawiaj sie - tylko kupuj od razu!! idealne kolory, mat, leciutka konsystencja. ja od 2 lat nie moge znalezc, i "pieszcze" ostatnia jaka mam :((( jest tez shiseido matowa, podobnie lekka, mniej trwala ale calkiem sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś