Dodaj do ulubionych

Triki kosmetyczne modelek

19.04.05, 20:43
Moze znacie jakies triki w pielegnacji skory, włosow stosowane przez
modelki,lub pomysły makijazystow na pokazach mody?
Ja słyszałam o majonezie nakładanym jako maseczka odzywcza na twarz
O bezbarwnym błyszczyku stosowanym na powieki w celu nabłyszczenia.
O błyszczacym cienu do powiek nakładanego na fragmenty twarzy , kosci
policzkowe w celu rozswietlenia.
Wit E w kapsułkach na skorki (przekłuwamy igła kapsułke i wcieramy w
paznokcie)
Obserwuj wątek
    • Gość: micek Re: Triki kosmetyczne modelek IP: *.cap.east.verizon.net 19.04.05, 21:17
      Slyszalam o kremie na hemoroidy pod oczy,podobno swietnie napina skore...
      • vanillaice Re: Triki kosmetyczne modelek 19.04.05, 21:21
        Też o tym słyszałam i kusi mnie żeby sprobować, ale jakoś...sama nie wiem...;)
        • Gość: maxi Re: Triki kosmetyczne modelek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:45
          Trochę mnie dziwi to dość dziwne zainteresowanie nadji modelkami. Widzę juz
          enty post na podobny temat.
          Modelki to nie ufoludki. To zwykłe dziewczyny- takie jak każda na ulicy. Przez
          lata pracowałam jako modelka i nic dziwnego ze sobą nie robiłam. Teraz nie
          robię również nic innego jak wówczas. Połowa modelek nawet nie specjalnie dba o
          siebie na codzień wiec nie gloryfikuj tej grupy. A co do kremu na hemoroidy to
          gag z Miss Agent a nie sposób modelek. Kremy na hemoroidy zawieraja sterydy co
          w efekcie moze spowodować przebarwienia i ścieńczenie skóry jak równiez
          zaburzenia działania hormonów - ale jak macie ochotę to dzieła!
          • nadja11 Re: Triki kosmetyczne modelek 19.04.05, 22:01
            Doprawdy rozbawiłas mnie ,wypowiadam sie na rozne tematy a ty prosze wyczaiłas
            az 2 wątki na podobny i wysuwasz wnioski btw smieszne.
            Nastepnym razem racz powstrzymac sie od komentarzy , topic przyszed mi do głowy
            wiec postanowiłam uraczyc nim forum uroda nic ponadto coz w tym dziwnego?
          • n_nicky Re: Triki kosmetyczne modelek 19.04.05, 22:03
            Wygląd modelek,który w większości oglądamy(np.na zdjęciach w gazetach czy w
            telewizji) jest dziełem całego grona makijażystów,stylistów itp.Gdzieś czytałam
            wywiad z bardzo znaną modelką,której nazwiska nie pamiętam,w każdym razie jasno
            powiedziała,że w ogóle nie umie zrobić sobie makijażu.Podobnie siostry Hilton-za
            makijaż i stylizację fryzury płacą jednorazowo 2500$,bo same nie potrafią nawet
            dobrze umalować ust ;)

A z trików modelek to wiem,że jeśli chcemy mieć lśniącą,nabłyszczoną
            skórę,miesza się zwykły puder sypki z oliwką do dzieci i wsmarowuje w ciało jak
            balsam albo jakiś olejek.Podobno niezawodne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka