Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:48 Uwielbiam błyszczyki które się mocno błyszczą! Macie jakies sparwdzone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajewskam Re: Poleccie błyszczyki które się bardzo świecą! 21.04.05, 12:51 zdecydowanie polecam blyszczyk Clarinsa.Z gornej polki wiec cena ok. 80zl. Uzywam przezroczysty.Daje super efekt i jest bardzo dobry.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
plasynka NEUTROGENA!!! Szkoda, że nie ma w Polsce :((( 21.04.05, 13:14 Mój najlepszy w życiu to Neutrogena MoistureShine Gloss!!! Niestety jeszcze nie ma go w Polsce. Oprócz efektu wilgotnych ust, nadaje delikatny kolor i rewelacyjnie nawilża usta (na pół dnia przynajmniej-ja mam strasznie suche). Bardzo długo się trzyma, a o dziwo nie jest klejący! Jeśli ktoś ma okazję go ściągnąć, polecam gorąco! (jest na www.drugstore.com, wystarczy wklepać w ich wyszukiwarkę) Poza tym, w Rossmanie jest fajny błyszczyk Lovely, kosztuje koło 6zł. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 AA 21.04.05, 13:46 W mniejszych sklepach i Drogerii Natura można dostać. Delikatne kolory, właściwości nieklejące, odżywcze i co tylko najlepsze jakie do tej pory spotkałam, świeci się b. intensywnie. No i te zapachy.. mniam (ja mam grapefruitowy) Kosztuje ok 9 zł, ma tez super opinie np w Kafeterii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:51 Jakiej frimy sa te błyszczyki?? AA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: AA IP: *.org 21.04.05, 14:55 Vinyl Stars Rimmel'a.Ok.20zł,jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !v Re: AA IP: *.rwe.com 21.04.05, 15:07 Był ju ż kiedyś ten wątek. Gosh - kupuję zawsze w podziemiach pod centralnym w dwóch punktach, taki jasno różowy chyba 102 albo 100 nie pamiętam przebija jak do tej pory wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: AA 21.04.05, 15:25 Oceanic a AA to chyba seria - takie malutkie tubeczki - i wg mnie to znakomity blyszczyk za 10 zl, nie ustepuje jakoscia tym z wyzszej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:33 Czy wiesz może gdzie to kupic we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: AA 21.04.05, 15:34 powinnas to dostac w Superhparm'ach, ul.Olawska, Centrum Bielany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:36 hmmm ul. Ołaska...Gdzie dokładnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: AA 21.04.05, 15:38 ul.OlaWska;) kolo pl.Dominikanskiego, wychodzisz z przejscia winogronowego ( gdzie znajduje sie Tostoria) w kierunku Rynku.mijasz budki z goralskimi gadzecikami;) przechodzisz na druga strone ulicy, mijasz sklep z konfekcja damska "ae">>> sklep jubilerski>>> sklep z bielizna. zaraz za nimi jest Superpharm-na przeciwko sklepu z wedlinami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:46 Dziękuję :) w przyszłym tygodniu tam pójdę :) Czy te błyszczyki są kolorowe czy również bezbrawne? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: AA 21.04.05, 15:48 nigdy sie im nie przypatrywalam i nie uzywalam. wiem tylko, ze tam powinnas je znalezc;) pozdrawiam p.s. poszukaj w archiwalnych watkach o tych blyszczykach, juz od dluzszego czasu dziewczyny je chwala.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: AA IP: 82.160.110.* 21.04.05, 16:18 tak,są to błyszczyki firmy AA. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Poleccie błyszczyki które się bardzo świecą! 21.04.05, 14:58 b.dobry jest nablyszczacz Isa Dory, cena ok.40zł Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Poleccie błyszczyki które się bardzo świecą! 21.04.05, 15:03 Bourjous. Odpowiedz Link Zgłoś
wandalas Re: Poleccie błyszczyki które się bardzo świecą! 21.04.05, 15:21 nivea,ladnie sie swieci,a przy okazji odzywia usta.z koloryzujacych loreala glam shain czy jakos tak,kolezanka uzywa a efekt-super. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka MAYBELLINE WATHER SHINE DIAMONDS LIQUID 21.04.05, 16:01 JEDYNE 19.90, SĄ REWELACYJNE!!!! nIECH POCHŁONIE CIĘ MAGIA DIAMENTÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: MAYBELLINE WATHER SHINE DIAMONDS LIQUID 21.04.05, 16:21 a miałaś może tę szminkę w sztyfcie? bo jeśli błyszczyk jest równie "rewelacyjny"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira manhattan IP: *.tele2.pl 21.04.05, 22:37 manhattan ale z serii czasowo ograniczonej hot india na jesien i zime, juz prawie calkiem wycofane.. :( ale tak samo niesamowicie swiecące byly na nastepny sezon, Celebrate sie kolekcja nazywala, ale takiego slicznego koloru juz nie miala. wiec sobie pomyslalam ze moze w jakiejs przyszlej kolekcji beda podobne :), bym kupila :) Odpowiedz Link Zgłoś