Dodaj do ulubionych

powiekszacze ust

21.04.05, 15:15
z powodu braku najnowszych informacji na temat city lips.ponawiam watek.moze
macie juz jakies wrazenia po uzyciu tego specyfiku?ostatnio w watku o tym
blyszczyku byla mowa o zapisach na city lips z powodu tak duzego
zainteresowania.mam jeszcze pytanie dotyczace dwustronnej pomadki kenzo,nie
znaam nazwy ale z jednej strony zcierala naskorek a z drugiej byla takim
sztyftem do ust.stosowal ktos moze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mango Re: powiekszacze ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:55
      Przegapiłaś najnowszy wątek o City Lips. Otóż ten słynny błyszczyk JEST w Sephorze. Za 115 zecików. Widziałam na własne oczy. Polowałam, ale w końcu nie kupiłam,bo uznałam, że bezbarwny błyszczyk nie jest tyle wart.
      • Gość: Zula Re: powiekszacze ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:24
        pracuje w firmie kosmetycznej. panie z działu technologicznego dostaly probki
        tych substancji mających niby powiekszac usta, ktore stosuje sie w tego typu
        pomadkach czy blyszczykach. posmarowaly usty samym tym skladnikiem i bylo zero
        efektu. nie ma co wspominac o efekcie po uzyciu szminki z takim skladnikiem,
        gdzie jest go naprawde gora kilka procent.
        wniosek: szkoda by mi bylo na waszym miejscu kasy
    • Gość: Sandra Re: powiekszacze ust IP: 80.51.249.* 22.04.05, 14:42
      A ja mam kremik PERFECT LIPS z serii Bel Shanabel, bardzo zachwalany [mam
      opchlebne opinie osob, ale nie lubie sie chwalic, wiec jak cos to na
      priv...]...smaruje nim usta raz dziennie...sa zadbane, powiekszone, jedrne i
      pięknie gładziutkie...nigdy jeszcze takich ust nie mialam i nie przypuszczalam
      ze takie moge miec.
      Polecam, bo warto.

Pozdrawiam
      Sandra

GG: 19735
      sandra@namyslow.com
      www.harmonny.pl
      • Gość: kleopatraa Re: powiekszacze ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:09
        oj Sandra, tak piszesz bo go sprzedajesz, a ja ci powiem - mialam to, i to co
        piszesz to bzdury, uzywalam miesiac i nic nie dawalo, zwyczajny krem do ust w
        malym, okraglym opakowaniu. Poza tym, jakie pochlebne opinie? To jest NOWOSC i
        nie bylo zadnych opinii.
        • Gość: arnika04 Re: powiekszacze ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:27
          ...a własnie miałam jutro iść do sephory:( ale bardziej interesują mnie te błyszczyki Lip Injection (różowy kolorek całkiem ładny) za 88zł, co to niby powiększają na 4godz, kiedyś popróbowałam i całkiem ładnie się trzymają na ustach, tyle że pojemność i opakowanie marniutkie:(
    • Gość: ja Re: powiekszacze ust IP: 192.85.110.* 12.09.05, 22:21
      w temacie to wariowalam i sprowadzalam ze stanow rozne lip plumbery ale
      wszystko to bylo smiechu warte, ciotka lekarka przez ktora zamawialam miala
      duzy ubaw ze mnie i bylam dla nie dziecina z prowincji , az postanowilam
      postawic kropke nad i super powaznie; jest dla mnie 1 sposob - powiekszenie
      ust poprzez wstrzykniecie np. kwasu, poprawilam tak gorna warge i usmiecham sie
      czytujac posty o pomadkach itp specyfikach
      • Gość: kleopatraa Re: powiekszacze ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:21
        no dobra ale to boli i jest drogie ;] co sobie wstrzyknelas? W sumie jest
        YELLOW PEEL BALM, to daje jakis efekt.
        • Gość: ja Re: powiekszacze ust IP: 192.85.110.* 13.09.05, 20:49
          oki, surgilips kosztuje, ale zadna z rzeczy ktora siagalam ze stanow nie byla
          za mniej niz 50 dol, wiec moglam byc mniejsza niunia i wydac raz ale na
          konkretny efekt
          co do bolu - surgilips wstzrykuje sie w takich samych warunkach jak leczy zeby,
          znieczulenie w 2 miejcach i zero bolu, nie dajmy sie zwariowac opowiesciom jak
          to mozna zejsc z bolu w trakcie, chyba ze ktos daje sie traktowac emla i wierzy
          ze na super tkliwe usta to wystarczy
    • jpar Re: powiekszacze ust 13.09.05, 07:02
      ja stosowalam city lips przed slubem, nie powiem zeby mi jakos wyraznie
      powiekszyl usta, skora byla jedynie bardziej zarozowiona, powiedzialabym efektem
      podraznienia, bo ten specyfik tak dziala, faktycznie byla bardzij napieta, ale
      to juz minelo. Ja sowj city lips kupilam we Francji za 22€, to chyba wychodzi
      taniej niz w Polsce.
      Pozdrowienia
      • Gość: KiTTy.DK Re: powiekszacze ust IP: *.unknown.tele.dk 13.09.05, 12:24
        Ja mam Lip Injection ktory kupilam w Polsce w Sephorze za okolo 80 zlotych..i
        taki sobie jest,niby troche powieksza usta,tzn sa bardziej napiete.
        Nieprzyjemne jest za to pieczenie ust przez pierwszych 5 minut i to ze usta sie
        zaczerwieniaja..
        • mango-123 Re: powiekszacze ust 13.09.05, 21:30
          W końcu kupiłam City Lips. Zadziałał tak jak w opisie. Rzeczywiście powiększył mi usta, ale nie wyglądałam z nimi zbyt dobrze. Tak więc "powiększacze" mam z głowy. :D
          • Gość: kleo do ja (surgilips) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:16
            moglabys napisac u kogo robilas i za ile? i czy to bezpieczny preparat? moj
            mail kleopatraa@gazeta.pl
            • Gość: up Re: do ja (surgilips) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:27
              up
              • Gość: asa Re: do ja (surgilips) IP: *.pap / 217.153.186.* 12.01.06, 17:42
                Używam City lipsa od kilku miesięcy. Efekt widać wyraźnie, usta są bardziej
                pełne. Na pierwsze zauważalne zmiany czekałam ok. tygodnia. Pewnie na każdego
                działa trochę inaczej, ale warto wypróbować. U mnie się sprawdza. Prawdą smutną
                jest natomiast, że trudno opróżnić opakowanie.
    • Gość: mika Re: powiekszacze ust IP: *.chello.pl 12.01.06, 18:21
      ja używam lip injection i jestem bardzo zadowolona - usta po użyciu są ok. 4-5
      godzin sporo większe a generalnie zrobiły się bardziej napięte, jędrne i
      wygładzone - nigdy takich nie miałam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka