kalooo 21.04.05, 21:40 www.sklep.eris.pl/nowosci.php No proszę.;) Zapowiada sie ciekawie-zwłaszcza ten peeling różowy i balsam niby to supe_hiper_ujędrniający..;) Fajnie brzmią też te żele pod prysznic.Ciekawe kiedy wszytsko będzie w sklepach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zaira mniam mniam IP: *.tele2.pl 21.04.05, 22:24 cala ta seria pielegnacyjna ponizej 20 ciekawa :) a nazwa pink bloom ładna :) tez chyba cos kupie jak bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira ale - co za nazwa - under twenty? :/ IP: *.tele2.pl 21.04.05, 22:26 jakas ustawa o Ochronie jest.. a zawsze to bylo ponizej dwudziestki i tyle. nawet jesli chca z tym na rynek zachodni wychodzic to w polsce moga zostawic normalna nazwe. a opisy mogliby w tym sklepie dokladniejsze zrobic co co robi i dzieki czemu a nie - poczuj przyjemnosc wszystkimi zmyslami ;) uwielbiamy takie opisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: NOWOŚCI Eris IP: *.dclient.hispeed.ch 21.04.05, 22:34 nie wiem czy wiecie, ale sklep erisu jest dostepny tylko dla osob z Polski! Juz kiedys napisalam do nich maila z reklamacja - bo w sumie czemu zamykaja sie przed potencjalnymi klentkami. Dostalam odpowiedz, ze problemy z platnosciami itp. Ok, niech mi wiec zabronia kupowac w internecie (co dla mnie jest glupota) ale kurcze - oferte chcialabym obejrzec!!!! W koncu do Polski przyjezdzam i kupuje polskie kosmetyki! Dziewczyny - piszcie tez do nich maile, moze w koncu do nich dotrze, ze trzeba te polityke zmienic! Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: NOWOŚCI Eris 21.04.05, 23:12 To prawda. Wlasnie chcialam zobaczyc i figa. Za miesiac jade do Polski... Nie chca to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: NOWOŚCI Eris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:32 Chodzi o nowe produkty z serii Body Art? Już są w sklepach od jakiegoś czasu, żel na cellulit 9czy balsam0 kosztuje 80 zl! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: NOWOŚCI Eris 22.04.05, 10:31 To znaczy,że nie możecie nawet otworzyć tego linka???;o O rany... Eeee,no to juz przegięcie...;( Bo z płatnościami to faktycznie moga być problemy-ale akurat to nic szczególnego,bo my w wielu <amerynkanckych perfumeriach> na ten przykład też nie możemy kupować...;/ Może faktycznie trza do nich napisać i coś powiedzieć na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: NOWOŚCI Eris IP: *.dclient.hispeed.ch 22.04.05, 16:48 dokladnie! po kliknieciu pojawia sie informacja ze nie jestem z Polski, wiec nic nie zobacze. Napisalam do nich chyba rok temu, mieli sprawe przemyslec i jak widze nic, maja gdzies polskie emigrantki! Wez pod uwage ze w amerykanskich sklepach przynajmniej mozna obejrzec oferte! Ich strata! Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight tricellux 22.04.05, 08:41 ja jestem ciekawa, jak i czy dziala ten specyfik antycellulitowy - tricellux. mam na niego ochote, niezaleznie od tej wysokiej, jak na eris, ceny... Odpowiedz Link Zgłoś