Gość: Venezia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:03 Tak wszystkie narzekamy na nie miłe konsultantki w Sephorach.Proponuję rozpoczć trochę inny wątek- o miłych konsultantkach i przyjaznych Sephorach. Które polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mendosita Re: Przyjazne Sephory...Przyjazne konsultantki IP: *.gwardii.bmj.net.pl / 84.205.176.* 22.04.05, 08:15 Ja polecam obsługę w Sephorze w CH Platan w Zabrzu, a zwłaszcza pewną ładną blondynkę :) Jest bardzo miła, sympatyczna, kompetentna- zakupy - lub tylko oglądanie produktów- u kogoś takiego to czysta przyjemność! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Przyjazne Sephory...Przyjazne konsultantki IP: *.gl.digi.pl 22.04.05, 11:00 potwierdzam, bardzo sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Przyjazne Sephory...Przyjazne konsultantki IP: *.sa.brewet.pl 23.04.05, 20:18 popieram. zresztą nigdy mnie nie zawiodły (zabrze-platan) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight sephora przy nowym swiecie / warszawa 22.04.05, 08:37 mi nie zdarzyla sie niemila sytuacja w sephorze przy nowym swiecie w warszawie - zawsze dostaje duzo probek, nawet przy malych zakupach, typu tusz do rzes i cien do powiek, no i zawsze znajduje sie jakas mila konsultantka do pomocy ;). szczegolnie za sprawa jednej kupuje zazwyczaj wiecej, niz planowalam, ale nie przeszkadza mi to, bo dziewczyna jest bardzo mila i autentycznie doradza, a nie wciska na sile byle co :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: wola park IP: *.acn.waw.pl 22.04.05, 11:13 jak na sephore nie jest zle, zawsze jakas pani do mnie podejdzie i pyta czy moze mi pomoc, robia to w mily sposob a nie z laska. jak im sie powie ze "nie, dziekuje" nie sa nachalne i odchodza. jak potrzebuje pomocy to tez doradza. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 w-wa GM i Arkadia 22.04.05, 12:00 Bardzo sympatyczna konsultantka w sephora GM. to taka blondynka z kręconymi włosami -związanymi. Zawsze jest b.miła i bez problemu doradzi albo "poczęstuje:)" próbką. Nie polecam natomiast blondynki z krótkimi włosami po 40? Taka trochę podobna do Jarugi-Nowackiej:) Raz poprosiłam o dwie próbki podkładu (wcale nie z górnej półki tylko jakiś L'oreal...zaczęła mi robić tapetę na nadgarstku, twierdząc że ten np. pasuje świetnie...Ja mam zawsze problem z dobraniem koloru w sztucznym świetle i potem się okazuje że wyglądam jak po soku z marchewki:)i muszę kupować jaśniejszy:( Zrobiła mi w końcu te próbeczki z zastrzeżeniem, że jak nie będzie pasować, to ona mi następnym razem dobierze na miejscu:) W arkadii b.miła i pomocna jest szatynka z ciemnymi włosami do ramion z porcelanową cerą:) piszę to dlatego że aż korci wypróbować kosmetyki których ona używa, żeby mieć taką twarzyczkę:) Dla mnie niestety typ nieosiągalny bo mam twarz bardziej śniadą niż porcelanową w dodatku z piegami na nosie:( Lubię też kobietkę z ciemnymi włosami (trochę wpadającymi w rudy) związanymi w kucyk, z dużymi, zielonymi chyba oczami:) Trochę obrazowo to opisuje ale nie wiem jakie mają imiona:( Tak jak w każdym zawodzie zdarzają się osoby miłe i takie które lepiej obchodzić z daleka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: w-wa GM i Arkadia 23.04.05, 12:18 Ta gościówa podobna do Jarugi nowackiej to tam jest zastępcą kierownika- pracowała tam jeszcze za czasów gdy to była perfumeria empiku,i przyznam,że jest po prostu straszna.Jedyne do czego sie nadaje to do odstraszania klientów i do niczego innego co mogłabym tu napisać...;) Jest tragiczna,nie rozumiem czemu ją tam trzymają-take burki powinny co najwyżej zamiatać zaplecze...;P Natomiast polecam jak najbardziej sephore na Sadybie-jest kilka konsultantek naprawdę fajnych,i jedynie w tej sephorze pytają zawsze co z próbek(sic!)- pielęgnacja czy apachy,i czasem nawet bez zakupu proponują wypróbowanie czegoś...!;o Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrawu Wrocław-Galeria Dominikańska 23.04.05, 00:11 Próbki dają garściami, a jak cos kupuję to zawsze sie znajdzie pani która zna sie na rzeczy i całkowicie oddana do mojej dyspozycji.Jak kupuję cos z kolorówki, to nie robią problemów nawet z makijażem.Uwielbiam tam kupowac i gdyby mieli jakąs książkę "zażaleń" (jak to za komuny bywalo) to z chęcią wpisalabym tam jakis hymn pochwalny Odpowiedz Link Zgłoś
kociefix Gdańsk- Citi Forum 23.04.05, 00:16 bardzo miło zawsze, nawet przy małym zakupie próbka czegoś z górnej pólki, zawwsze pomocne i nie nachalne... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Gdańsk-Auchan: NIEMIŁE! 23.04.05, 10:28 wiem, ze to nieten wątek, ale skoro piszemy o milych czyje sie w obowiazku napisac o Sephorze w Auchan i podejsciu do klienta, ktore jest fatalne. Nie wiem, moze trafilam na zly dzin,. niedostateczna liczbe konsultantek, ale to i tak nie usprawiedliwia braku zainteresowania klientem. jestem dosc czestą klientką Sephory, skusilam sie na wizyte w Auchan, bo zawsze kupowalam w Geancie, no ale po drodze bylo mi Auchan. Weszlam, poogladalam co chcialam i chcialam sie poradzic. Biegalam za babka po calym sklepie -nie udalo mi sie, troche postalam jeszcze i wkurzona poszlam. Oczywiscie nie bylam ubrana jak klientka z kupą kasy i pomyslalam - sdosc glupio ale prawdziwie - ze to moze o to chodzic:-( To niestety wciaż polska mentalnosc. Oczywiscie zakupów dokonalam w Sephorze, specjalnie tam jadąc tylko po to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venezia Wracamy do tytułu wątku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:28 Ok.Ale rzeczywiscie to nie ten watek (takich jest juz kilka).Dziewczyny -ten miał byc inny! Odpowiedz Link Zgłoś
kalia_t Poznań/M1 23.04.05, 12:37 Nowa Sephora, przemiła pani, która nie tylko doradzi, ale i zapyta czy zrobić próbkę z zapachu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumbala Re: Przyjazne Sephory...Przyjazne konsultantki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 10:04 A ja jestem zadowolona z wczoraj z pani w reducie w seforze. blondynka -wlosy za uszy proste - z grzyweczka. Bardzo mila osoba, starala sie bardzo doradzic , a na koniec zaproponowala probke perfum:) Nie wiem tylko czy miala dobry humor czy taka jest:) Odpowiedz Link Zgłoś