Dodaj do ulubionych

Juz niedługo lato,więc nadchodzi pora na noszenie.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:57
..butów z odkrytymi stopami.Wiadomo ze cały rok dbamy o stopy, więc teraz sa
w dobrym stanie, zadbane.Ale co robicie szczególnego ze stopami, jak poza
standardowa pielegnacja o nie dbacie?Czy malujecie paznokcie u stóp jesli
zakładacie odkryte klapki, sandały?
Moim zdaniem paznokcie niepomalowane i odkryte buty wyglądaję nieestetycznie-
nawet na bardzo zadbanych stopach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Galazka_miety Re: Juz niedługo lato,więc nadchodzi pora na nosz IP: *.usc.gov.pl 22.04.05, 09:41
      Niepomalowane paznokcie wyglądają nieestetycznie? Nawet jak są zadbane? To, z
      całym szacunkiem, masz już mózg nieźle wyprany przez kolorowe pisemka typu elle
      i glamour. Co jest nieestetycznego w niepomalowanych paznokciach?
      A może jeszcze uważasz, że w ogóle twarz bez makijażu wygląda nieestetycznie,
      albo niefarbowane włosy? Boszszsz...
      • Gość: julita30 Re: Juz niedługo lato,więc nadchodzi pora na nosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:03
        Kochana, spokojnie :-)) Nie farbuje wlosów, makijaz zqawsze robie b
        delikatny...ale paznokcie u stóp do odkrytych butów zawsze musze mieć...mam
        zreszta przez cały rok. Jak dla mnie, nawet wypielegnowane stopy lepiej
        prezentuja się jeśli maja pomalowane paznokcie.Nie moge patrzec na dziewczyny w
        sandalach i mających niepomalowane paznokcie.Takie jest moje zdanie-Ty możesz
        miec inne...
        • Gość: axys Re: Juz niedługo lato,więc nadchodzi pora na nosz IP: *.aster.pl 22.04.05, 10:12
          a dla mnie najbardziej nieestetycznie wygladaja pomalowane paznikcie, rajstpoy
          i odkryte buty, albo paznokcie pomalowane na czerwony kolor w zime...

zreszta...

obok bawiacych sie w piaskownicy dzieci usiadla paniusia w sandalkach z
          pomalowanymi paznokciami, jednak dziewczynka to zauwazyla, biegnie do mamy i
          krzyczy: "mamo, mamo zobacz - ta pani ma tak dziurawe buty ze az paznokcie sie
          jej zaczerwienily ze wstydu..."
        • Gość: Galazka_miety :) IP: *.usc.gov.pl 22.04.05, 10:39
          :) Po prostu się zmartwiłam, że gazety i propaganda koncernów kosmetycznych
          mogą mieć taki wpływ na ludzi...
          • Gość: julita30 Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:45
            Zle trafiłas ,ja nigdy nie działam pod wpływem reklamy.Zle się czuje majac
            niepomalowane paznokcie u stóp,o wiele ładniej KAZDE STOPY WYGLADAJĄ jak sa
            pciagniete lakierem w obojetnie jakim kolorze.Ja preferuje ciemne czerwienie,
            bordo...(-dziwne-bo paznokci u rak nie maluje wcale i mam je naturalne,bardzo
            krótkie i srednio zadbane:-) ))
            • malgosia60011 julita30 22.04.05, 11:02
              Z calym szacunkiem dla ciebie ,ale chcialabym cie zobaczyc z pomalowanymi na
              bordo paznokciami u nog a niepomalowanymi na dloniach.Dla mnie to troche
              komiczny wyglad.Sorki.Nie pogniewaj sie ale wyrazam swoje zdanie.
              • Gość: julita30 Re: julita30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:20
                Nie gniewam sie-ty ,tak samo jak ja wyraziłas swoje zdanie.
                • Gość: luna Re: julita30 IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:35
                  Popieram julitę30. Ja tez lubię mieć pomalowane paznokcie u stop( cały rok), u
                  rąk niekoniecznie, choć też lubię. Niestety nie mam słuzącej i większośc prac
                  domowych wykonuję sama, a wiadomo, ze lakiery nie mają super trwałości. A
                  nieestetyczny to jest odpryśnięty lakier - brrrr...Do tego jak ty uwielbiam
                  czerwienie a także jeszcze czernie i nie wiem co w tym nie stosownego. Dla mnie
                  czerwień to klasyka.Generalnie większość facetów z którymi się spotykałam lubi
                  zadbane stopki z pomalowanymi paznokciami( chociaż bezbarwnym lakierem - nieraz
                  tez takim maluję). Zresztą czuję się bardziej kobieco. Makijażu nie robię
                  mocnego, lecz bardzo delikatny, ale kolor lakieru do paznokci lubię intensywny.
      • Gość: kaska Re: Juz niedługo lato,więc nadchodzi pora na nosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:40
        Rowniez uwazam ze do odkrytych butów lepiej pasuja pomalowane paznokcie, ale
        uzywam jasnych lakierów.
        • black_magic_women Re: Juz niedługo lato,więc nadchodzi pora na nosz 22.04.05, 20:44
          malowac?jak najbardziej!twarz moze byc naga,dlonie tez,ale pomalowane paznokcie
          u stop-koniecznie.ale jak ktos nie lubi to jego sprawa!tak tez mozna,nie
          faszyzujmy;)
          • Gość: kajaix Re: Juz niedługo lato,więc nadchodzi pora na nosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:00
            Ja popieram pomalowane paznokcie u nog. Bez lakieru czuje sie
            jakos "nago"...najladniej wyglada francuski manicure mozna dodac jakies
            delikatne cyrkonie, cekiny(ale bez przesady).Jesli nie umiecie wykonac go same
            to mozecie to zrobic u kosmetyczki.Lakier utrzymuje sie dosc dlugo w
            przeciwienstwie do pazurkow u rak:)
    • Gość: Sebastian Dziewczyny, nic tak nie kręci facetów jak IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.05, 22:26
      pomalowane paznokcie u stóp. Malujcie, malujcie, malujcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka