Dodaj do ulubionych

Wypadanie wlosow

IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 23.04.05, 12:19
Zawsze mialam dosc cienkie wlosy, ale za to duzo. Ostatnio zauwazylam, ze
zaczely mi strasznie wypadac :( Czy sa na to jakies preparaty do wcierania
albo szampony (tabletki odpadaja)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Wypadanie wlosow IP: *.hsd1.il.comcast.net 24.04.05, 00:21
      Czesc ,moja kolezanka miala ten sam problem,sprowadila z wloch maske na wlosy
      (ale widzialam ja ostatnio w sklepie w krakowie,mozesz pytac takze w
      aptekach) ,nie przerazaj sie ona miala po tym piekne blyszczace wlosy ale jak
      sprowadzala ten produkt to powiedziala ze to byl produkt dla osob po
      chemioterapi,ale ile w tym prawdy to nie wiem.Ta maska jest biala jak
      proszek,przewaznie sprzedaja ja w duzych pojemnikach.Naklada sie ja na mokre
      wlosy i oplata cieplym recznikiem (dla lepszego efektu)niestety nie wiem jak
      sie nazywa ten produkt bo ja nie mam tego problemu ale wiem ze powinnas czegos
      takiego szukac.
      A jak nie znajdziesz to proponuje zmienic diete,zmien co zajadasz bo to tez
      moze sie przyczyniac.Noi jak cos szukaj produktow w specjalnych sklepach
      fryzjerskich oni maja czasem niezle bajery.

Powodzenia,napewno cos znajdziesz.
      • Gość: julita30 Re: Wypadanie wlosow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 07:41
        Setki razy pisałyśmy na Forum o wypadających włosach.Wrzuc w wyszukiwarkę i
        poczytaj.A swoją droga polecam Ci szampon Dermena, maskę do włosów Henna
        Treatment Vax oraz KONIECZNIE jakies witaminy specjalnie na włosy0coś na bazie
        szkrzypu na przykład.Jesli naprawdę mocno Ci wypadają wlosy to polecam wizyte u
        dermatologa, on stwierdzi na jakim tle nadmiernie wypadają, poleci coś do
        wcierania w skóre głowy.....
        • Gość: aga Re: Wypadanie wlosow IP: *.chello.pl 24.04.05, 10:07
          1. zbadaj hormony. jesli to one kup alpicort E do wcierania i udaj sie do
          endokrynologa
          2. jesli to co innego stosuj dermene zamiennie z szamponem Anaphase Ducray.
          JEsli do tego są tłuste wymiennie z wcierką neril.
          Pozdrawiam
          Ale bez doustnych srodków marnie to widze
    • Gość: szyszka Re: Wypadanie wlosow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 16:56
      ten szmpon Ducray jest nawet nizly, ale ja z niego zrezygnowalam bo wlosy bylo
      ponim jakies nieprzyjemne; dzien po umyciu byly suche, a na drugi dzien juz
      jakby tluste...

ale tak szeze mowiac to na kazdego dzial co inego

mojej siostrze jako jedyny pomogl piloxidil - taki srodek do wcierania w skore
      glowy

mi natomiast piloxidil nie pomogl uzywalam go prawie rok i efekty byly
      niewielkie, pomogly natomiast ( i to juz po 2 tygodniach!!!! szok! ) tabletki
      inneov na wypadanie wlosow

wyprobuj je1 juz po pierwszym opakowaniu powinnas zobaczyc roznice - nbie sa
      zbyt tanie niestety (ok 80 zl) ale naprawde warto
      • Gość: asik Re: Wypadanie wlosow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 21:43
        jak dlugo nalezy stosowaC ten INNEOV?
    • Gość: ASIA Re: Wypadanie wlosow IP: 193.151.48.* 28.04.05, 09:30
      JA STOSUJE WYWAR Z LIŚCI ORZECHA WŁOSKIEGO. DZIAŁA!!!!!
      • Gość: Ivre Re: Wypadanie wlosow IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 28.04.05, 10:09
        A gdzie mozna toto kupic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka