Dodaj do ulubionych

fryzjer we wrocławiu

IP: *.e-wroc.com 27.04.05, 15:34
mozecie polecic jakieś dobre salony
Obserwuj wątek
    • soffica Re: fryzjer we wrocławiu 27.04.05, 16:58
      Ja chodzę do Galerii Dominikańskiej, zawsze byłam bardzo zadowolona, bo panie
      uważnie słuchają czego chcesz, ewentualnie zasugerują, ale zrobią to tylko za
      Twoją zgodą. To mi się podoba. Strzyżenie z modelowaniem kosztuje 45 zł
    • Gość: Red_Roose:) Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:43
      A ja Ci polece salon fryzjerski w centrum handlowym ,,Korona". Byłam w nim
      razem z siostrą i obie byłyśmy zadowolone. Podaję Ci link, na którym dowiesz
      sie więcej:www.haircoif.pl/htm/main.htm. Dodam jeszcze, że fryzurki układały
      nam się idealnie dłuugo po ścięciu i nie miałyśmy z nimi żadnych problemów.
      Fryzjerki są naprawdę dobre i ich rady cenne :) Pozdrawiam!
    • Gość: Ag Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 27.04.05, 19:10
      Ja sie podepne z pytaniem, zeby nie zasmiecac forum:
      Gdzie we Wrocku (oprocz JLD) scinaja wlosy maszynka a nie nozyczkami? Bo tylko
      po maszynce mi sie nie rozdwajaja a wkurza mnie, ze niezaleznie od tego co sie
      chce w JLD tna to, co maja w katalogu...

Pozdrawiam
      Ag
      • Gość: liza Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.e-wroc.com 27.04.05, 21:14
        Ag, masz racjez tym JLD, bylam tam raz i wiecej nie pojde nie warto.
      • Gość: Zachwycona TYLKO SEBASTIAN IP: *.chem.uni.wroc.pl 17.06.05, 10:33
        jest drogi bierze 80 za scieice, ale jak on zetnie to modelowac nietrzeba,
        tylko prostowanie włoskow po umyciu i juz wygladam jak gwiazda, nigdy nie pojde
        do tych szarlatanek z galerii lub korony, masowe scianie włosów od
        garnka,....ale numeru do mojego fryzjera nie podam........
    • Gość: emi Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.is.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 17:29
      najlepszy we wrocku jest moim zdaniem Unique, strzyżenie kosztuje 80 zł ale
      warto
      • Gość: Alka Re: fryzjer we wrocławiu IP: 82.160.110.* 28.04.05, 21:52
        W którym dokładnie miejscu,na jakiej ulicy znajduje się Unique? I ile kosztyją
        tam pasemka lub balejaz na włosach w długości do ramion?
        • Gość: emi Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.is.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:02
          cos ok 200-300 zł a jest na kazimierza wielkiego (trasa wz)
      • jaroszek1 Re: fryzjer we wrocławiu 15.06.05, 11:06
        Szczerze odradzam Daniela z UNIQUE. Tak obciąć włosy potrafi każdy fryzjer po 3
        latach nauki za dużo mniejsze pieniądze. Włosy są nierówno obcięte, nie chcą
        sie układać i muszę teraz bardzo się męczyć, żeby dobrze wyglądać.
      • Gość: iwon Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 12:17
        Ja też uwazam że we Wrocku najlepszy jest UNIQUE.Byłam juz w róznych salonach i
        wydaje mi sie, że tam jest najbardziej profesjonalnie.Dobrze tną w LAURENCIE.
        Nie polecam loreala w Przekściu Garncarskim.
    • Gość: Emma Re: fryzjer we wrocławiu IP: 81.210.50.* 15.06.05, 11:34
      polecam Le Grand na ul. Wita Stwosza
      • Gość: stokrotka Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:09
        A ja polecam Szlone nozyczki :) Koszt pasemek na długich włosach nie przekracza
        50-60zł :) Super kobietki które doardzą i pracują na kosmetykach firmy Goldwell.
        • Gość: Kopiko Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:39
          A możesz powiedzieć, gdzie znajdę "Szalone nożyczki"? Właśnie poszukuję
          jakiegoś fajnego salonu we Wrocku i nie wiem, gdzie sie udać. Z góry dzięki za
          odpowiedź:) Pozdrawiam
          • Gość: stokrotka Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.05, 18:51
            Już Ci mówię :) To jest pl. Płsudskiego hmmm boczna ulicza ul. Kasprowicza.
            Chcesz nr telefonu?
            • Gość: Kopiko Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:48
              W sumie możesz podać ten numer:D
              I od razu powiedz, jak ma na imię fryzjerka do której chodzisz i jaka jest cena
              wizyty-chodzi mi o ścięcie włosów długich.
              Z góry dziękuję:)
            • Gość: lili stokrotko... IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 17.06.05, 10:58
              ja również jestem zainteresowana Szalonymi Nożyczkami...podaj numer telefonu i
              kto tam najlepiej ścina? ile kosztuje baleyage może wiesz?....
              • Gość: stokrotka Re: stokrotko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:50
                Podaje nr telefonu: 326-14-99, ale generalnie p[olecam podjechac tam na
                miejsce, pokazac sie i opowiedzieć co chcecie zrobić/zmienic, wtedy konkretnie
                dowiecie się o cenę. Ja jestem zadowolona z pani Anety, polecam równiez p.
                Agnieszkę i właścicielke salony p. Reginę :)
                Pozdrawiam
    • wanderka Re: fryzjer we wrocławiu 15.06.05, 21:17
      Ja polecam AMBIENTE kolo H&M. A głownie to Pan Grześ - jest swietny.Slucha co
      chcesz, i jest mistrzem z włosami.Mam krecone a tak sweitnei mi je rozprostowal
      ze trzymaly sie dwa dni i to nei dlatego ze ponakladal mnostwo preparatow czy
      grzal pol godziny prostownica, bo NIE! Co do balejazu to wydaje mi sie ze tez
      bedzie swietny, bo ja robilam kilka razy u siebie w miescie balejaz a gdy
      poszlam do niego to powiedzial ze moja fryzjerka jest przeterminowana chyba bo
      okropnei mi niszczy wlosy zla technika robienia.(a mi sie wydawalo ze dobrze
      mialam,a widac jednak nie do konca)Teraz tylko do neigo bede chodzic.
      • Gość: justyna Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:59
        a ja z kolei lubie pana Grzesia, ale w JLD:) i tylko do niego chodze,sciecie-
        43 zl z legitymacja.
        • qv1 Re: fryzjer we wrocławiu 16.06.05, 07:36
          Właśnie myślałam o czymś nowym na mojej głowie (włosy mam do łopatek, ciemna
          szatynka, końcówki troszke zniszczone, bo są na nich resztki farby
          kasztanowej). Ogólnie bardzo jestem nie zadowolona i zrobiłabym coś, tylko
          potrzebuje znależć fryzjera, który odpowiednio sam zaproponuje fryzurę
          współgrającą ze stylem/twarzą/kolorystyką. Może we Wrocławiu jest jakiś fryzjer
          z fantazją?
      • o.lunia Re: fryzjer we wrocławiu 16.06.05, 21:22
        jean luis david na wieziennej, Renata
        znizka dla studentow:)
        chodze od poltora roku i zawsze jestem zadowolona, a przy okazji zawsze scina
        troche inaczej i jest b. mila
        • reniaszka Re: fryzjer we wrocławiu 17.06.05, 11:28
          Michal Chabzda. Pierwszy dobral mi fryzure, scial swietnie i nie musze ukladac
          bo wlosy same to robia :-) Nie jest tani ale swietny! ul.Laciarska 29 (obok
          Nozowniczej). Trzeba sie umawiac telefonicznie - 787 22 55
          Pierwszy raz bylam tak zadowolona, ale cena troche poraza - ok. 70 zl za sciecie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka