Gość: liza IP: *.e-wroc.com 27.04.05, 15:34 mozecie polecic jakieś dobre salony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soffica Re: fryzjer we wrocławiu 27.04.05, 16:58 Ja chodzę do Galerii Dominikańskiej, zawsze byłam bardzo zadowolona, bo panie uważnie słuchają czego chcesz, ewentualnie zasugerują, ale zrobią to tylko za Twoją zgodą. To mi się podoba. Strzyżenie z modelowaniem kosztuje 45 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Roose:) Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:43 A ja Ci polece salon fryzjerski w centrum handlowym ,,Korona". Byłam w nim razem z siostrą i obie byłyśmy zadowolone. Podaję Ci link, na którym dowiesz sie więcej:www.haircoif.pl/htm/main.htm. Dodam jeszcze, że fryzurki układały nam się idealnie dłuugo po ścięciu i nie miałyśmy z nimi żadnych problemów. Fryzjerki są naprawdę dobre i ich rady cenne :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 27.04.05, 19:10 Ja sie podepne z pytaniem, zeby nie zasmiecac forum: Gdzie we Wrocku (oprocz JLD) scinaja wlosy maszynka a nie nozyczkami? Bo tylko po maszynce mi sie nie rozdwajaja a wkurza mnie, ze niezaleznie od tego co sie chce w JLD tna to, co maja w katalogu... Pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.e-wroc.com 27.04.05, 21:14 Ag, masz racjez tym JLD, bylam tam raz i wiecej nie pojde nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachwycona TYLKO SEBASTIAN IP: *.chem.uni.wroc.pl 17.06.05, 10:33 jest drogi bierze 80 za scieice, ale jak on zetnie to modelowac nietrzeba, tylko prostowanie włoskow po umyciu i juz wygladam jak gwiazda, nigdy nie pojde do tych szarlatanek z galerii lub korony, masowe scianie włosów od garnka,....ale numeru do mojego fryzjera nie podam........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.is.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 17:29 najlepszy we wrocku jest moim zdaniem Unique, strzyżenie kosztuje 80 zł ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: fryzjer we wrocławiu IP: 82.160.110.* 28.04.05, 21:52 W którym dokładnie miejscu,na jakiej ulicy znajduje się Unique? I ile kosztyją tam pasemka lub balejaz na włosach w długości do ramion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.is.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:02 cos ok 200-300 zł a jest na kazimierza wielkiego (trasa wz) Odpowiedz Link Zgłoś
jaroszek1 Re: fryzjer we wrocławiu 15.06.05, 11:06 Szczerze odradzam Daniela z UNIQUE. Tak obciąć włosy potrafi każdy fryzjer po 3 latach nauki za dużo mniejsze pieniądze. Włosy są nierówno obcięte, nie chcą sie układać i muszę teraz bardzo się męczyć, żeby dobrze wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwon Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 12:17 Ja też uwazam że we Wrocku najlepszy jest UNIQUE.Byłam juz w róznych salonach i wydaje mi sie, że tam jest najbardziej profesjonalnie.Dobrze tną w LAURENCIE. Nie polecam loreala w Przekściu Garncarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: fryzjer we wrocławiu IP: 81.210.50.* 15.06.05, 11:34 polecam Le Grand na ul. Wita Stwosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:09 A ja polecam Szlone nozyczki :) Koszt pasemek na długich włosach nie przekracza 50-60zł :) Super kobietki które doardzą i pracują na kosmetykach firmy Goldwell. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopiko Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:39 A możesz powiedzieć, gdzie znajdę "Szalone nożyczki"? Właśnie poszukuję jakiegoś fajnego salonu we Wrocku i nie wiem, gdzie sie udać. Z góry dzięki za odpowiedź:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.05, 18:51 Już Ci mówię :) To jest pl. Płsudskiego hmmm boczna ulicza ul. Kasprowicza. Chcesz nr telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopiko Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:48 W sumie możesz podać ten numer:D I od razu powiedz, jak ma na imię fryzjerka do której chodzisz i jaka jest cena wizyty-chodzi mi o ścięcie włosów długich. Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili stokrotko... IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 17.06.05, 10:58 ja również jestem zainteresowana Szalonymi Nożyczkami...podaj numer telefonu i kto tam najlepiej ścina? ile kosztuje baleyage może wiesz?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: stokrotko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:50 Podaje nr telefonu: 326-14-99, ale generalnie p[olecam podjechac tam na miejsce, pokazac sie i opowiedzieć co chcecie zrobić/zmienic, wtedy konkretnie dowiecie się o cenę. Ja jestem zadowolona z pani Anety, polecam równiez p. Agnieszkę i właścicielke salony p. Reginę :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wanderka Re: fryzjer we wrocławiu 15.06.05, 21:17 Ja polecam AMBIENTE kolo H&M. A głownie to Pan Grześ - jest swietny.Slucha co chcesz, i jest mistrzem z włosami.Mam krecone a tak sweitnei mi je rozprostowal ze trzymaly sie dwa dni i to nei dlatego ze ponakladal mnostwo preparatow czy grzal pol godziny prostownica, bo NIE! Co do balejazu to wydaje mi sie ze tez bedzie swietny, bo ja robilam kilka razy u siebie w miescie balejaz a gdy poszlam do niego to powiedzial ze moja fryzjerka jest przeterminowana chyba bo okropnei mi niszczy wlosy zla technika robienia.(a mi sie wydawalo ze dobrze mialam,a widac jednak nie do konca)Teraz tylko do neigo bede chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: fryzjer we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:59 a ja z kolei lubie pana Grzesia, ale w JLD:) i tylko do niego chodze,sciecie- 43 zl z legitymacja. Odpowiedz Link Zgłoś
qv1 Re: fryzjer we wrocławiu 16.06.05, 07:36 Właśnie myślałam o czymś nowym na mojej głowie (włosy mam do łopatek, ciemna szatynka, końcówki troszke zniszczone, bo są na nich resztki farby kasztanowej). Ogólnie bardzo jestem nie zadowolona i zrobiłabym coś, tylko potrzebuje znależć fryzjera, który odpowiednio sam zaproponuje fryzurę współgrającą ze stylem/twarzą/kolorystyką. Może we Wrocławiu jest jakiś fryzjer z fantazją? Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: fryzjer we wrocławiu 16.06.05, 21:22 jean luis david na wieziennej, Renata znizka dla studentow:) chodze od poltora roku i zawsze jestem zadowolona, a przy okazji zawsze scina troche inaczej i jest b. mila Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: fryzjer we wrocławiu 17.06.05, 11:28 Michal Chabzda. Pierwszy dobral mi fryzure, scial swietnie i nie musze ukladac bo wlosy same to robia :-) Nie jest tani ale swietny! ul.Laciarska 29 (obok Nozowniczej). Trzeba sie umawiac telefonicznie - 787 22 55 Pierwszy raz bylam tak zadowolona, ale cena troche poraza - ok. 70 zl za sciecie Odpowiedz Link Zgłoś