Dodaj do ulubionych

Pytanie do mati711

28.04.05, 09:32
Nie wiem czy dobrze napiszę ale podobno farba do rozjaśniania włosów majier
(?) nie tylko dobrze farbuje ale również po każdym jej użyciu włosy stają się
coraz ładniejsze (czyt. zdrowsze) czy to prawda czy tylko reklama?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mati711 Re: Pytanie do mati711 04.05.05, 18:56
      Witam farba majirel to profesionalana farba loreal profesionnelle na ktorej
      pracuje juz 8 lat i jest to jedna z najlepdzych farb do wlosow poniewaz dziala
      na wszystkie 3 sterfy wlosa zawiera polimer ionene g i incell ktory podczas
      farbowania naprwde odzywia wlokno wlosa szczegolnie jest to wazne przy wlosach
      uwrazliwionych na koncach gdzie farba inaczej przyjmuje kolor a dzieki majirel
      z substancjami odzywczymi kolor jest bardzo rownomierny od nasady po koncowki w
      tym roku farba zostala po raz kolejny unowoczesniona technologicznie ma mnostwo
      odcieni niespotykanych w paletach innych firm i swietnie pokrywa siwe wlosy
      bardzo dlugo sie trzyma i nie wyplukuje to naprawde produkt najwyzszej jakosci
      pozdrawiam
      • atocz Re: Pytanie do mati711 23.10.05, 19:41
        Witaj mati711, ja mam równiez pytanie do ciebie.
        Moze pracujesz w W-wie albo masz zakład fryzjerski?
        Posiwiało mi duzo włosów dosyc nagle, chciałabym je pomalować farba majirel (z
        tego co czytam, mysle że będzie najlepsza).
        Nigdy nie mialam malowanych włosow (brązowe) i chciałabym żeby zrobił to ktos
        profesjonalnie, pomógł dobrać kolor najbardziej zbliżony do naturalnego.
        Pozdrawiam Ania
        • mati711 Re: Pytanie do mati711 24.10.05, 15:11
          Witaj,jezeli chcesz uzyskac odcien bardzo naturalny to polecam koloryzacje
          majirel odcieniami podstawowymi glaboko kryjacymi jest to seria odcieni tzw. 0
          np: 5.0 , 6.0 odcienie te maja podwojna moc krycia siwych wlosow efekt jest
          bardzo naturalny, paleta kolorow i fryzjer dobierze ci odpowiedni dla ciebie
          naturalny kolor
          • atocz Re: Pytanie do mati711 25.10.05, 12:23
            Dziekuje ;-)
            Ania
    • mati711 Re: Pytanie do mati711 04.05.05, 18:59
      i jeszcze jedna uwaga rozjasniajaca majirel to tzw super rozjasniajace odcienie
      majiblond i intensywne blondy majimeches sa przeznaczone do koloryzacji wlosow
      jasnych od jasnego blond do ciemnego blond w innych przypadkach stosuje sie
      produkt platinium sroodek intensywnie rozjasniajacy w wersji z amoniakiem i bez
      amoniaku do wlosow cienkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka