roodanaserio 01.07.02, 12:08 A w nich YR, Sephora oraz gabinet kosmetyczny ze zgrabna nazwa na D [na poziomie 1], gdzie jest solarium, do kupeinia duda - kosmetyki Talgho, Sothysa i mase do wlosow oraz maniciure w wykonanaiu pana :) r Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gAndzia Re: Nowy Kerfur Wilenska IP: *.se.com.pl 01.07.02, 13:14 ...a na parterze jest b. fajny drugstore, barrrrrrrdzo duży wybór kosmetyków aptecznych (LRP, Vichy, Lierac, Galenic, polskie typu Pharmaceris i Dermicea itp) i można sobie spokojnie grzebać, bo panie nienachalne. A w sephorze ichniej niezmanierowane jeszcze ekspedientki: kupiwszy szminkę chanel, zostałam zapytana (sic!) czy chcę próbki, a kiedy sie łaskawie zgodziłam, dostałam jedną perfum, trzy kremów, nawet mój facet się załapał. jest tam też rossmann, więc warto zaglądać po kosmetyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: Nowy Kerfur Wilenska IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 13:39 tak drugstore fajny, wlasciwie jest to apteka, czesto zapisy na makijaz i inne - np. badania typu skory i takich tam jeszcze podobnych w ina center daja obficie probek jak sie cos kupi, natomiast sephore omijam z daleka (pisalam o bardzo niegrzecznej i zarozumiale pouczajacej paniusi i ktos jeszcze tez pisal negatywnie o sephorze w CHW) w YR tez racza probkami i kartami stalego klienta, bardzo mile panie a pan od manikiuru - rewelacja, do gabinetu gdzie jest solarium chodze na henne. Odpowiedz Link Zgłoś