Dodaj do ulubionych

Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoje typ

IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 05.05.05, 08:42
Stwórzmy spis najbardziej skutecznych środków przyspieszających proces
odchudzania. Wpisujcie wszystko co może ten proces skrócić. pomóc. Od
babcinych przepisów po środki apteczne. Spalające tłuszcz, przyspieszające
przamianę materii, wydalanie itd. Dzieląc się wiedzą i mając pomoc koleżanek z
forum osiągniemy sukces.Pomijamy diety, bo to każdy zna.
Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:16
      według mnie szkoda kasy na takie srodki, chyba ze nprawde ma sie duza nadwage,
      to moze Termal Pro,Termo Fat Burner i pomocniczo Chrom
    • malaga1234 Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj 05.05.05, 15:20
      Ja polecam Kelp i czerwoną herbatę.
    • Gość: olka Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: *.jpk.pl / *.rotmanka.jpk.pl 05.05.05, 15:22
      a ja polecam ultra ripped,czerwona herbate,duzo ruchu i peeling kawowy(na
      celulit)
      • witski Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj 05.05.05, 16:18
        ja polecam goodlife 2000 strong.
        • Gość: anka Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: *.chello.pl 05.05.05, 16:43
          i nic więcej?? Coś takiego co dziaaaaaaaała...
          • fairy5 Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj 05.05.05, 16:58
            grapefruit, zielona herbata
    • Gość: moramslawno Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: 80.51.242.* 06.05.05, 08:35
      odżywki białkowe im więcej białka tym lepiej i błonnik w tabletkach
      • Gość: beata przeciez białko w ogóle nie syci.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:58
    • kobieta2 Samodyscyplina!w stosowaniu diety!pomaga! 06.05.05, 10:32
      To najlepsze rezulaty przynosi...wytrwałość i systematycznośc np.w ćwiczeniach
      pomaga ...
    • naila Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj 06.05.05, 10:53
      magnez - nie chce się jeść czekolady
      L-Karnityna + trening aerobowy = utrzymanie i rozwój prawdziwych :) mięśni,
      szybsze spalanie tłuszczu
    • Gość: Miska Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:09
      amfetamina
    • bibi.mal Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj 06.05.05, 11:20
      Nieżle, Miska ;)

Ja wiem, że działają soki fit - te z dodatkiem błnnika (Tymbark)
      W te tabletki, co pęcznieją i zażywa sie je przed jedzeniem nie wierzę...
      Seria ujędrniająca Dove jest śiwetna!!! - Cellulit znika, a nóżki optycznie
      wyszczuplone.
      • Gość: gosiowa Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:51
        U mnie minus 12 kg w pol roku i nadal spada - efekt ten dal mi Adipex. Moze byc
        tez Meridia, ale jest duzo drozsza.
        Niezle sa tez wszelkie stacki z efedryna, ale juz coraz trudniejsze do
        zdobycia..
        • Gość: beata tak po efedrynie to tylko czekac na jojo....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:00
          • Gość: Aśka Re: tak po efedrynie to tylko czekac na jojo..... IP: 62.233.134.* 06.05.05, 12:38
            Mniej żarcia i więcej ruchu.
        • Gość: Miska Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.05.05, 18:46
          to też amfetamina tylko zamaskowana więc po co sie oszukiwać:)
    • Gość: basia Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:49
      nie zwalaj winy na innych, no to co że on chce iśc na pizzę? to ty wypij tylko
      wodę mineralną albo colę light- ktoś Ci każe jeść pizzę?
      Tylko ty decydujesz co jesz, nikt inny.
      Moze jesteś za mało stanowcza, nie potrafisz powiedzieć "nie i już".
      Ja podczas odchudzania (2 lata) potrafiłam zaliczyć knajpy, pizzerie, rodzinne
      obiadki u chłopka i jadłam tylko to co uważałam za stosowne, i ile uważałam za
      stosowne. I ządna siła mnie nie zmusiła do zjedzenia czegoś czego nie chciałam.
      Moze to kwestia motywacji ,a Ty jej nie masz...
      • Gość: Aśka Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: 62.233.134.* 06.05.05, 12:59
        Do kogo ty to piszesz? Jaka pizza? Bo nie rozumiem. Ja np. mogę jeść pizzę
        codziennie a i tak nie przytyję, mam bardzo dobrą przemianę materii i już takie
        geny, jem co chcę i figurę mam super. Ale wiem też, że żadne kosmetyki,
        wspomagacze itp. nie pomoże wam się pozbyć zbędnych kg, tylko mniej żarcia i
        więcej ruchu i efekt murowany. A co do motywacji to wy jej chyba nie macie
        skoro wierzycie w te "cuda". Jeść odpowiednio i więcej się ruszać. To najlepsza
        dieta.
        • malaga1234 jakie mniej żarcia? 06.05.05, 14:54
          Co Ty mi tu wyjeżdżasz mniej żarcia! Nie żrę jak świnia i nie wyglądam jak
          świnia. I nie mówię, że chcę zrzucić pół tony.Jestem na diecie kopenhaskiej, bo
          chcę zrzucić co nieco. Inaczej byłabym na Adipexie.A jak nie rodziłaś dzieci to
          nie zabieraj głosu w sprawie odchudzania.Bo po dzieciach dużo się zmienia i te
          osoby, które nigdy z tuszą kłopotów nie miały, teraz mogą mieć.
          • Gość: a Homepatia Dadomed IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.05, 16:32
            Dagomed nr. chyba 10 - rulki , kiedyś tego żywalm i zacynałam widzieć efekty
            ale zarzucilam o okazał sie nie tak tanio , trzeba dużo i długo brać.
            może jeszcze raz spóbuje.
            an
            • Gość: an Re: Homepatia Dadomed-granulki IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.05, 16:34
              poprawka : GRANULKI ,
              coś nie tak moją klawiatuą
              an
    • Gość: kate Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.05, 18:37
      jak to jest z Adipexem?czy jest przeznaczony tylko dla osób z duza nadwaga?ile
      kosztuje?słyszałam o Meridzie,ale podobno jest droga i ma pełno skutków
      ubocznych,tak wiec chyba lepiej jej nie brac.
    • Gość: ja czyli nie ty Sport!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 19:07
      Sport dziewczyny sport!!!!!!
      I nie ma lepszego wspomagacza niz 15 minut dziennie cwiczeń!!!
    • Gość: asixx Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: *.resetnet.pl 06.05.05, 19:26
      najlepszy sposób:
      w 2 tygodnie schudniesz 2-5kg. jedz małe sniadanko(zawsze) potem popołudniu
      mały sexix, obiad, ciekawy film( horror wywołuje stres od ktorego chudniesz,
      komedia- smiech, ktory daje podobny efekt). zjedz kolo 21 kolacje i basta! ja
      waze 45kg.:)
    • Gość: AgaKropka Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:43
      Mnie pomaga koktail białkowy-po pierwsze mobilizuje,żeby nie jeść żadnych
      słodyczy i się pilnować, po drugie ma w sobie wszystkie witaminy i minerały,
      których potrzebuje organizm, i właściwie na żadne słodycze nie ma sie ochoty.
      Kiedyś stosowałam i pomogło, tylko niestety wóciłam do "złego odżywiania się" i
      kilogramki tez powróciły. Wczoraj przez internat znowu zamówiłam 2 opakowania.
      Chciałam dodac, że ćwiczę regularnie, no, w miarę regularnie, ale za bardzo
      kocham wszelkiego rodzaju słodycze...
      • naila Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj 09.05.05, 12:35
        Co to za koktail, jak się nazywa i gdzie go można zamówić?
    • Gość: kinia Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: *.68.74.83.debica74.tnp.pl 06.05.05, 21:46
      Figura 2, ja schudłam na tym jakieś 5 kg, piłam jedną dziennie,potem przestałam
      ale juz nie tyję. Teraz piję czerwoną herbatę, zieloną czasami bo nie lubię.
      Jem wszystko jak lecie, nie ćwiczę i jest super. Dziewczyny nie naskakujcie na
      mnie, ale seks naprawde daje świetne efekty, trzy tygodnie temu zerwałam z
      chłopakiem, zero całowania,nie mówiąc o pójsciu z kimś do łóżka i przytyłam na
      brzuszku.
      • Gość: Romek Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.05.05, 16:16
        ale ty jesteś lotna i inteligentna...opada mi...przepraszam ręce mi opadają.
    • jasna_79 Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj 07.05.05, 10:24
      zielona herbata
      czerwona herbata
      -----
    • nina.sw Re: Lista wspomagaczy odchudzania- wpisujcie swoj 08.05.05, 17:00
      cześć! moim zdaniem l-karnityna świetnie wspomaga odchudzanie . Jestem
      weteranem odchudzania-zaczęłam już w liceum czyli jakieś 9 lat temu i uważam ,
      że najlepsze rezultaty można osiągnąć stosując dietę, ćwiczenia a jako
      wspomagacz l-karnitynę. Pozdrawiam i życzę powodzenia. (niestety nie ma diet
      cud , nie dajcie się nabrać....)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka