Gość: VIKA IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 12:33 Prosze o propozycje odnośnie płynów lub balsamów pomocnych w prostowaniu włosów (prostownicą). Dodam, że mam włosy póldługie, nie kręcone, ale pod wpływem wilgoci robia się na włosach tzw. fale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aleks Re: Prostowanie włosów IP: 212.180.161.* 05.05.05, 12:39 Mam podobnie.Obecnie uzywam Wella-plyn dwufazowy doprostowania prostownica,alenie jestem zadowolona:(Wczorajpodwplywemwilgocii tak mi sie powywijaly. Znacie cos dobrego??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKA Re: Prostowanie włosów IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 12:51 Niech ktoś pomoże ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: Prostowanie włosów 05.05.05, 13:45 ja mam ten am problem,okropieństwo ani to kręcone ani tym bardziej proste,jakbym sie nieczrsała w ogóle,a postownica nie prostuje do końca końcówek...hmmm poradźcie cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddd zapytajcie tutaj IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 16:09 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2000283&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sharon Re: Prostowanie włosów IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 05.05.05, 16:09 Polecam krem wygladzajacy Semi Di Lino! :) Jego cena nie jest wygorowana w porownaniu do tego jakie efekty mozna osiagnac stosujac go. Nie tylko prostuje i wygladza wlosy, ale takze cudownie nablyszcza! :D A tutaj mozna go zakupic (oprocz oczywiscie salonow fryzjerskich): www.allegro.pl/show_item.php? item=50334421 Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: Prostowanie włosów 05.05.05, 16:56 fluid do prostowania z profesjonalnej serii LONDY do kupienia w salonie ja płaciłam ok.35 zł Odpowiedz Link Zgłoś