IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.05, 11:25
kupiłam do skóry wrażliwej
- drogi - 50 zl - ale cudo :))))))))))))) tylko strasznie szczypie ale za to
dzisiaj --------------
Obserwuj wątek
    • yola66 Re: Etiaxyl 06.05.05, 11:49
      też kupiłam....
      Bardzo drogi - ale odżałowałam... Zgdonie z instrukcją posmarowałam się na noc.
      Niestety obudziłam się w nocy z uczuciem okropnego pieczenia. Bardzo podrażnił
      (a właściwie popalił) moją skórę...
      Czekam teraz aż skóra się trochę zagoi i spróbuję jeszcze raz....
    • Gość: zośka Re: Etiaxyl IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 13:24
      Ja też długo nosiłam się z zamiarem kupna. Najpierw kupiłam Vichy - ale był
      taki sobie. Od miesiąca mam Etiaxyl i jest po prostu rewelacyjny..... Szczypie,
      ale bardzo delikatnie, może dlatego, że kupiłam go w wersji dla skóry
      wrażliwej. Jeszcze raz polecam.
      • bzzzk Re: Etiaxyl 10.05.05, 21:57
        a jak jest z depilacją przy używaniu tego preparatu? ile trzeba odczekać zanim
        się go użyje po tym zabiegu? mam na myśli przede wszystkim depilację woskiem
        bądź depilatorem. wiecie może? bo też zamierzam kupić:)
        pzdr.
    • Gość: baśka Re: Etiaxyl IP: *.ien.com.pl / *.ien.com.pl 11.05.05, 08:07
      etiaxil używam od 3 miesięcy jest rewelacyjny, znalazłam sposób na szczypanie.
      Smaruje pod pachami wieczorem (dzień wcześniej depiluję) i z uniesionymi rękami
      odczekuje aż wyschnie, rano myję wodą z mydłem. Jestem bardzo zadowolona
      smaruję 2 razy w tygodniu i brak pocenia, wreszcie suche bluzki pod pachami
      przez cały dzień. Cena może odstraszac ale się opłaca kupić bo jest bardzo
      wydajny.
      • l81 Re: Etiaxyl 11.05.05, 08:54
        Uważajcie dziewczyny na ten antypespirant i jeszcze jest Antidral.One są dla
        osób, które mają problemy z nadmierną potliwością a nie dla zwykłych osób.One
        są po prostu lecznicze.Nie można je stosować codziennie.
        • bzzzk Re: Etiaxyl 11.05.05, 14:26
          może to się wyda zabawne ale ja się pocę pod jedną pachą dużo, dużo bardziej
          niż pod drugą;) czy w związku z tym np. powinnam pod tą "gorszą" smarować, a
          drugą zostawić w spokoju, czy używać jednak pod obie? dodam, że od kiedy
          pamiętam (lat 10) nie pocę się normalnie i mam z tym duży problem, tyle że pod
          jedną jeszcze większy...
          pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka