Gość: Aniiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:34 Moze pytanie dziwne i głupie, ale czy jest mozliwosc zmniejszenia bólu przy uzyciu depilatora?????bo juz nie moge wytrzymac :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: synapsa Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:47 hmmm a moze powinnas sie przezucic na plastry? tez boli ale moim zdaniem owiele bardziej znosne niz depilator.no a jak nie to nie wiem moze lod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 16:56 no ja niesteety nie moge tego uzywac, depilator nie tylko mnie boli ale potem mam z tydzien cale nogi czerwone wygladam jakbym miala jakas ospe albo choroba wie co, masakra na nogach, niestety minelo kilka lat jak ostatni raz uzywalam tego ustrojstwa, i mam dalej takie malutkie kropeczki w niektorych miejscach i juz chyba tak zostanie :( pewnie popekaly mi krwinki od tego glupiego depilatora :( mam wrazliwa skore. wole wosk lub golic niz cierpiec i wygladac jak obdarta ze skory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniiii Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:10 Dzieki, ja juz chyba nie bede nigdy golic tym cholerstwem.Tez mam problem z tymi czerwonymi kropkami, ale znam na to sposób- ALANTAN PLUS-krem, jestem w trakcie uzywania drugiego opakowania i jest super, w aptece, ok. 6zł.Smarujesz kilka razy dziennie i naprawde krpoki znikają. A powiedz mi jak depilujesz tym woskiem, to na ciepło, czy zimno i jakie są efekty? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.05.05, 17:12 a ile czasu juz uzywasz depilatora? Bo na poczatku boli ale pozniej z czasem coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniiii Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:16 Szczerze mówiąc pierwszy raz, ale naprawde bol jest wstretny, paskudny i nie do wytrzymania!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 06.05.05, 17:24 Po pewnym czasie człowiek się przyzwyczaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synapsa Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:33 Dziewczyna maja racje po pewnym czasie boli mniej.tak samo jest z woskiem ale ja zdecydowanie wole wosk,wiadomo ze boli bo w koncy sie wyrywa te wloski ale mi odpowiada o wiele bardzie.Kiedys uzywalam na cieplo veet taki w sloiczku byl rewelacyjny ale go wycofali=/ i sie przezucilam na ten z aplikatorem on tez jest na cieplo tez jest bardzo dobry tyle ze dosc drogi.Teraz uzywam wosku na zimno tanita czy jakos tak(taki z plasterkiem miodu na opakowaniu) rozcierasz w dloniach rozklejasz i naklejasz na cialo no i odrywasz i najwazniejsze to zeby to tak szybko zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aknee Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.05.05, 19:48 Ja zawsze depilujac nogi druga reka nieco rozciagam skore wokol depilowanego miejsca, napinam ja palcami i taka napieta gole - bol jest wtedy mniejszy. Poza tym, z czasem boli coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
flower15 Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 09:56 wolę depilator, wosk jest dla mnie nie do zniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
liss.ek Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 10:03 Ja wcześniej się kąpię, mocno masując nogi gąbką, w czasie depilacji też napinam skórę drugą ręką, staram się myśleć o wszystkim, tylko nie o tym, jak boli. Zresztą fakt - po kilku razach tego już prawie nie czuć. Są też inne metody ;) Moja siostra nie weźmie do ręki depilatora, jeśli w drugiej nie trzyma drinka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: RATUNKU, TEN BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:17 Można robic kompresy z lodu podczas depilacji. Odpowiedz Link Zgłoś