Dodaj do ulubionych

opinia o naszym forum

IP: 83.168.120.* 06.05.05, 17:00
dziewczyny ! wpadalam od czasu do czasu na forum MODA i zauwazylam pewne
(gigantyczne) roznice miedzy naszym a "tamtym". nasze jest wspaniale!! nikt
sie nie kluci szczerze i trafnie doradzamy i sobie gadamy... jak w bajce!!
oby tak dalej!! dzieki ze jestescie!! kocham nasze forum!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: opinia o naszym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:05
      Od miesiąca nałogowo tu wpadam i musze przyznać, że to najlepsze forum tego
      typu, wchodziłam na inne, ale to nie to... Pozdrawiam
      • Gość: Aniiii Re: opinia o naszym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:11
        To jest SUPER!!!!!! :)
      • malgosia60011 Re: opinia o naszym forum 06.05.05, 17:11
        Moim ulubionym forum jest Uroda.Tutaj czuje sie dobrze.Jak mam problem
        dziewczyny zawsze doradza cos fajnego.Bylam kilka razy na forum Moda i kiedy
        potrzebowalam pomocy to albo bylam ignorowana albo uzyskiwalam delikatnie
        ujmujac niezbyt dobre rady.Tu to co innego.Pozdrawiam
    • kragmel proponuję 06.05.05, 17:13
      pobyć dłużej, a dopiero potem się zachwycać. albo i nie.
      krag - stała lokatorka ;)
      • Gość: Aknee Re: proponuję IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.05.05, 19:43
        Wpadalam kilka razy na forum Ksiazki. Koszmar. Nie moge zrozumiec, jak bardzo
        oczytani ludzie moga byc dla siebie tak strasznie nieprzyjemni i ordynarni.
        Tysiac razy wole pogadac sobie z wami o walkach do wlosow, a gust lietracki
        ksztaltowac raczej we wlasnym fotelu i w pojedynke.
        • Gość: francuzeczka Re: zgadzam sie z Aknee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:31
          zgadzam sie z Toba Aknee. poczatkowo tez zagladalam na Forum Ksiazki, probowlam
          nawet cos pisac, ale w zaden sposob nie moglam dogadac sie z tymi ludzmi!:(
          wszystko jest krytykowane, nie rozumiem tego. studiuje polonistyke i moge smialo
          powiedziec, ze czytanie to moja pasja, wiec jest mi przykro, ze nadal
          funkcjonuje Inedks Ksiag Zakazanych:/
          a wracajac do naszego forum bardzo je lubie i uwazam ze reprezentuje wysoki
          poziom(kultury) ;)
          pozdrawiam wszystkie forumki:)
    • smee Re: opinia o naszym forum 06.05.05, 22:14
      Forum, zupelnie jak my, kobiety ;) przezywa fazy - obecnie nastala faza
      blogiego spokoju i ogolnej radosci, mimo cellulitow i tluszczu tam gdzie nie
      trza ;) Forum to miewalo fazy tzw. siurow (ohyda) oraz fazy kobiecych walk o
      istote piekna, opalenizny i szczuplych sylwetek ;) (ze sie wyraze skrotowo).
      Oby obecna faza trwala w nieskonczonosc, czego zycze z calego serca sobie i
      plum-plum oraz wszystkim forumowiczkom ;)))
      • greta.greta Re: opinia o naszym forum 06.05.05, 22:22
        Oj siur ciągle działa tylko teraz przejawia swą działalność w inny
        sposób...Mniej jakichkolwiek siurów, więcej babskich rozmów!
    • Gość: Lenka Re: opinia o naszym forum IP: *.chello.pl 06.05.05, 22:35
      Też uważam, że forum Uroda jest jednym z najlepszych.Regularnie je czytam i
      czasem też coś naskrobie od siebie.
      Jeśli chodzi o forum Moda to faktycznie prezentuje ono zgoła inny(czytaj niski)
      poziom.
    • sitc Re: opinia o naszym forum 06.05.05, 23:19
      Bardzo mądre słowa napisała Smee- fakt na forum bywa różnie, co nie zmienia
      faktu, że ja lubie je szalenie.
      Bywają tu drakońskie sceny jak na przykład w dyskusji o przewadze blod pseudo
      murzynek nad resztą kobiecego społeczeństwo, czy też o kobietach które nie
      codziennie myją włosy, ale cóż PMS dopada także forum.
      Ja chyba jestem uznana za czołową anorektyczkę forum- a to dlatego że otwarcie
      przyznaje że jestem szczupła, dbam o to i lubie moją sylwetkę, kilka innych
      koleżanek jest standardowo co kilka miesięcy rozliczanych z tego ile wydają na
      kosmetyki, i czemu tak dużo, ale ja traktuje to jako takie humorystyczne
      przerywniki rutyny :)
    • Gość: agni Re: opinia o naszym forum IP: *.chello.pl 07.05.05, 08:52
      no ja też mam do tego forum sentyment, choć bywało różnie, hehe, ale fakt, że
      poznałam tu strrrasznie kochane osoby i wiele już miłych chwil z nimi
      sppędziłam;-)
      Cieszę się, że jest obecnie spokój, miło, a najbardziej cieszą mnie wątki, w
      których mówi sie o samoakceptacji, o tym, że nieważne, jakie mamy kłopoty z
      urodą, bo przecież i tak - jesteśmy piękne. Po prostu.
      pozdrawiam wszystkie (a piszę niezalogowana, mimo wcześniejszych mailowych
      zapewnień, bo sie za nickiem agni stęskniłam, hehe. Smee, ale ty widzisz, że ja
      to ja, nie?)
      pozdr.
      Agni/Modern_witch
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka