Dodaj do ulubionych

EFALOCK flat finger czy flat master?

IP: *.crowley.pl 08.05.05, 17:01
Zdecydowalam sie zainwestowac zaoszczedzona kase w prostownice efalock. Mam
do wyboru 2 rodzaje- flat master, 3 cm szerokosci, badz flat finger, 2 cm
szerokosci, ktora ma "falowane" plytki dajace mozliwosc wywiniecia koncowek.
Moze ktoras z Was moglaby mi doradzic ktora z nich jest lepsza. Aha, flat
master ma wieksza moc. Wlosy mam krecone za ramiona, geste ale cienkie.
Dzieki z gory i pozdriwam!
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: EFALOCK flat finger czy flat master? IP: *.crowley.pl 08.05.05, 20:58
    • Gość: agaka Re: EFALOCK flat finger czy flat master? IP: *.ghnet.pl 08.05.05, 21:38
      mój fryzjer używał fingera ... świetnie wywija włoski, super to wygląda (i
      przydatne) w przypadku włosów cieniowanych ... Sądzę że Efalock to firma sama w
      sobie i chyba oba modele, poza płytkami, niewiele się różnią. Ja w każdym razie
      choruję na fingera, ale w tej chwili muszę zadowolić się Euroluxem ;) (niezły,
      prostuje i to najważniejsze) Wybór należy do Ciebie, ja w każdym razie uważam
      że szerokość płytki nie wpływa na jakość prostowania, a cieńsza może być
      bardziej poręczna.
      pozdrawiam
      • Gość: agaka zapomniałam IP: *.ghnet.pl 08.05.05, 21:42
        że napisałaś że master ma większą moc ... Dla mnie mój fryzjer jest guru :)
        więc dla siebie kupiłabym fingera ... ale moje włosy nie są kręcone (lekko
        falują i puszą się)
    • Gość: Ola Re: EFALOCK flat finger czy flat master? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:15
      Dziewczyny a czy prostownicą Finger można prostować włosy i także podwijać pod
      spód.Flat Master ma proste płytki. A jak działa ta Flat Finger, ja podwijam
      włosy pod spód,która by się lepiej nadała.Jak sądzicie ,może macie jakieś
      doświadczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka