Dodaj do ulubionych

krem + olejek???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:39
Od jakiegoś czasu walczę z wagą. ćwiczę, stosuję dietę, smaryję się lierene.
rano żel-kremem, wieczorem serum zawijam się filią, wskakuję w pizamkę i hyc
do łóżeczka. i tutaj mam pytanie. czy żeby wzmocnić działanie serum mogę do
kremu mogę dodać kilka kropli odpowiednich olejków? nie bedzie sie to gryzło,
albo nie daj boże nie "wybuchnie"?
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiek celulit...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:56
      podniosę, bo chciałabym poznać Wasze opinie
    • Gość: jasiek Re: krem + olejek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:11
      no dziewczyny? nie znacie się na olejkach? nie wierzę....:-D
    • Gość: Mija Re: krem + olejek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:43
      Czy to najlepszy pomysl, zeby trzymac folie, nie pozwalajac na dostep powietrza
      przez cala noc?
    • Gość: up up IP: *.chello.pl 17.05.05, 12:22
    • Gość: zzz Re: krem + olejek??? IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 12:35
      napewno zawijanie sie w folie-na calą noc nie jest zdrowe!!!!!!
      • Gość: jasiek Re: krem + olejek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:28
        no to mnie nastraszyłyście....
        teraz zawijam tylko na godzinę. myślałam że im dłużej tym lepiej ;-(((
        • Gość: arkadia Re: krem + olejek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:34
          Ja zawijam sie na jakieś 2 godziny, kiedyś przez kilka dni zawijałam sie na
          noc, skonczyło sie na tym że na udach pojawiły mi sie krosty. Po kilku dniach
          zeszły ale od tej pory już nie śpię w folii. Cała noc to zdecydowanie za długo.
          Lepiej potrzymać krócej a potem resztę wmasować.
          • Gość: jasiek Re: krem + olejek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:42
            no tak, mnie się też porobiły, ale ja głupia nawet nie pomyślałam że to od
            tego ;-(((
            juz się poprawiłam i zawijam się na krótko. ale pozostało moje pytanie bez
            odpowuiedzi. czy do kremu na celilit mogę domieszać olejek, dla lepszego efektu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka