Dodaj do ulubionych

DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA !!

IP: 217.153.156.* 10.05.05, 11:12
tak sobie czytam te posty i uważam że świetne dziewczyny tu są. zawsze
myslałam że kobietki są zawistne,że nie podpowiedzą dobrze ,nie doradzą żeby
tylko ta druga nie wyglądała lepiej a tu jaka niespodzianka, doradzacie,
chętnie dzielicie sie swoimi odkryciami a to w kosmetyjach a to w
dietkach .świetnie.jesteście extra dziewczyny. !!!! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ann Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:26
      jestem tego samego zdania. przebywanie tutaj jest bardzo relaksujące. dobrze
      jest sie podzielic swoimi doświadczeniami i wyrazić opinie. jestem za!!!:)
      • wariatka_20 Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA 10.05.05, 14:33
        popieram swoje poprzedniczki. tak trzymać laski!
        • Gość: lola Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA IP: *.acn.waw.pl 10.05.05, 14:40
          dokaldnie;)zazwyczaj kobiety sa zazdrosne i zawistne wobec siebie;(a tutaj
          wchodze to relax...wszystkie sobie pomagamy:)oby tak dalej:)
        • Gość: AgaKropka Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:42
          Towarzystwo Wzajemnej Adoracji-niech będzie, a co!!!
          Popieram swoje poprzedniczki i pozdrawiam wszystkie forumowiczki.
          Przy okazji dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i porady :-)
          • greta.greta Ja sie powtórzę 10.05.05, 14:44
            Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy cię nie zdradzi! :))) A co, trzeba czasem
            trzymać się razem :))))

Pozdrawiam
            • sitc Re: Ja sie powtórzę 10.05.05, 16:10
              Greta forum rządzi, FORUM... :)
              • greta.greta Poprawiam się :) 11.05.05, 09:16
                Ekhm Ekhm...

Forum rządzi, Forum radzi, Forum nigdy cię nie zdradzi!

:D
    • bzzzk Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA 10.05.05, 14:49
      też od jakigoś czasu obserwuję, że to forum różni się od innych:) żadnej
      zawiści, chamskich komentarzy, naśmiewania się... oby tak dalej, pozdrawiam Was
      wszystkie!:)
      • wariatka_20 Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA 10.05.05, 14:51
        chyba to jedyne forum na poziomie
    • Gość: kinia Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA IP: *.68.74.72.debica74.tnp.pl 10.05.05, 14:53
      Zgadzam się. Też jestem bardzo mile zaskoczona. Pozdrawiam wszystkie
      forumowiczki...;-)
    • ruda_80 Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA 10.05.05, 14:58
      Ehhhhe :-)))))) Ja też tak myślę. Bywam czasami na forum moda, i porównując
      oba - to niebo a ziemia. Tam: chamstwo, wywyższanie się, pyskówki w co drugim
      wątku, przechwałki stanem materialnym i majątkowym (niekoniecznie własny:-))) A
      tu aż miło coś poczytać, poradzić się i komuś. Poza tym to forum wciąga jak
      narkotyk.
      Forum Uroda górą !!!! :-)
      • Gość: Aknee Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.05.05, 15:05
        A ja sie od was uzaleznilam, wracam z pracy po makabrycznym dniu, wchodze sobie
        tutaj -i tak jakbym na kafce z psipsiolami byla :) Zdarzaja sie trolle i tutaj,
        ale zawsze, w absolutnie kazdej grupie moze sie pojawic ktos, kto na chwile
        zepsuje nastroj. Grunt, ze to tylko chwila :)
        • colleen_1 Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA 10.05.05, 17:04
          Gość portalu: Aknee napisał(a):

> A ja sie od was uzaleznilam, wracam z pracy po makabrycznym dniu, wchodze sobie
          >
          > tutaj -i tak jakbym na kafce z psipsiolami byla :)

Dokladnie! :)
          Wlasnie popijam kawke i czytam forum. ;)
          • sitc Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA 10.05.05, 17:10
            Colleen to cafe time mamy, bo ja tez przy kawie siedze :)
    • Gość: karoll Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:13
      Solidarność JAJNIKÓW:))))
      Także jestem zadowolona i czesto odwiedzam to forum mimo ,że czasem jednak
      zdażają się jakieś mało rozgarnięte;)
      Ale ogólnie jest super, dokonałam słusznych decyzji w sprawie zakupu wielu
      kosmetyków.
      • frrancuzeczka Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA 10.05.05, 17:17
        hehe solidarnosc jajnikow albo zwiazek MACIC! ;D
        pozdrawiam was drogie forumki:)
        • Gość: kasik Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:35
          To ostatnio moje ulubione forum! Lubię
          jeszcze "zwierzęta", "weterynarię", "ogród", "morze" i "zdrowie". Ale
          na "zdrowie" wchodzę już rzadziej, bo od czytania o tych wszystkich choróbskach
          od razu coś mnie boli i wynajduję u siebie najgorsze, nieuleczalne choroby;)
          Serio! Raz, kiedy byłam na "Urodzie", przez ramię zajrzał mi mój mąż i aż
          jęknął: Boże! Co Ty czytasz za pierdoły!
          Ale ja uwielbiam "te pierdoły" nasze babskie i lubię wiedzieć "co w trawie
          piszczy",/ a raczej w drogerii lub innej perfumerii/ Pozdrawiam.
          • elisa_day .. 10.05.05, 21:21
            > Serio! Raz, kiedy byłam na "Urodzie", przez ramię zajrzał mi mój mąż i aż
            > jęknął: Boże! Co Ty czytasz za pierdoły!

a ja bylam na watku o szminkach i kolega mi zajrzał i sie zdegustował bo akurat
            cos Bardzo Ambitnego robił, strone w necie uaktualniał, zajety był tak b.
            technicznie i mi wygarnął ze ja o szminkach czytam.. a ja sie zawstydzilam,
            zezloscilam i odpowiedzialam ze **nikomu sie nie zaglada za plecami co robi w
            kompie!** nie znosze.
            • kragmel Re: .. 10.05.05, 21:28
              co ty się Zairko-Elisko chłopem przejmujesz, na dodatek nie własnym ;p
    • Gość: axys Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.05, 23:23
      popieram z tym uzaleznieniem - tez tak mam... czasem nawet juz krzycza na mnie,
      ze zamiast isc spac to czytam ciagle forum... no ale raz sie zyje, a co...
      • klamczucha3 Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA 11.05.05, 09:22
        Tak,mozna sie uzaleznic ale to taka niesamowita kopalnia wiedzy i wymiana
        doswiadczen.
        Dzieki temu forum odkrylam wizaz,dokonalam kilku rewelacyjnych kosmetycznych
        zakupow,nabylam stepperek i w ogole strasznie jest tutaj milutko!
        Cale szczescie,ze moj niemaz nic nie rozumie wiec o szminkach moge czytac do
        woli ;-)
        Pozdrawiam cieplutko!
        • colleen_1 Re: DZIEWCZYNY Z TEGO FORUM- JESTEŚCIE EXTRA 11.05.05, 10:05
          Ja czasem jak planuje jakis zakup i moj chlopak sie pyta dlaczego wlasnie to,
          to mowie "dziewczyny na forum uroda chwalily" itp. ;)
          Wiec jak widzicie to forum za argumentacje wystarcza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka