beti555 11.05.05, 10:41 Dziewczyny, może wiecie kto niedrogo ale ładnie robi paznokcie akrylowe w Gdańsku? Teraz robię french za 25zł, ale uważam, że paznokcie są za grube. Może dacie jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sandra Re: AKRYL w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.05, 13:00 Asia, Wrzeszcz, ul. Dmowskiego 9, malutki, milutki salonik, duzo zadowolonych klientek, najwyzszy poziom higieny Odpowiedz Link Zgłoś
perelkaa Re: AKRYL w Gdańsku 11.05.05, 17:23 o kurcze za 25zl?? i tak kobieta sie ceni hehhehe paranoja :( nigdy bym nie poszla za 25 zl. btw. ciekawi mnie jaki kurs skonczyla i na jakich produktach pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
beti555 Re: AKRYL w Gdańsku 12.05.05, 12:27 Ona ma mnóstwo klientek. Kończy studium kosmetyczne, wcześniej jakiś kurs. Pracuje na Super Nail. Ale te paznokcie są jak dla mnie trochę za grube... Odpowiedz Link Zgłoś
beti555 Re: AKRYL w Gdańsku 12.05.05, 12:28 Zapomniałam dodać, że dopełnienie zajmuje maksymalnie 50 minut... A całe paznokcie godzinkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: AKRYL w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.05, 12:51 Beti, sama widzisz, ze robienie akrylu za 25 zl sie nie oplaca. Ja mialam akryl dawno temu, a do saloniku na Dmowskiego chodze na manicure i pedicure. Jednorazowe rekawiczki, osobne pilniki dla roznych klientek, chirurgiczne odkażacze, dobre preapraty do akrylu kosztują duzo kasy. Nie wiem, ile kosztuje tam dopelnienie, tel. 3448963 Odpowiedz Link Zgłoś