Gość: sunny IP: *.elsat.net.pl 12.05.05, 18:41 Dziewczyny, co ma zapach różany? Chodzi mi zwłaszcza o balsamy do ciała, kremy i płyny do higieny intymnej. Chyba Bielenda ma jakąś różaną serię? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margo Re: kosmetyki o zapachu róży IP: *.stnet.pl 12.05.05, 19:19 Tak, Bielenda ma serię różaną z jedwabiem: krem na dzień i na noc, olejek po kąpieli dwufazowy,tonik w żelu, mleczko +tonik do demakijażu i dwufazowy płyn do demakijażu oczu. Używałam wszystkich produktów poza płynem do demakijażu oczu i są w porządku: pachną subtelnie, nie natarczywie. Odpowiedz Link Zgłoś
anamag Re: kosmetyki o zapachu róży 12.05.05, 19:54 Ziaja ma tonic różany, ślicznie pachnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: kosmetyki o zapachu róży IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 12.05.05, 20:02 seria avonu 'paczek rozy' czy jakos tak. krem do rak i ciala ma piekny zapach i strasznie dlugo sie utrzymuje, az sama bylam zdziwiona :) i mile zaskoczona. skora po nim tez jakby gladsza... no i ktos tu jeszcze pisal o kremie rozanym rossmana do rak, w tym sloiczku. ponoc tez piekny zapach, a i wlasciwosci calkiem calkiem :) jest jeszcze taka woda w sprayu do ciala, rozana, firmy proderma (produkuja roznego rodzaju olejki). chociaz ona to ma troszke ten rozany zapach taki drazniacy, jak dla mnie. no i tylko w sumie jako mily dodatek, sucha skore moze niestety wysuszac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: kosmetyki o zapachu róży 12.05.05, 20:09 Ja mam krem do rąk różano-czekoladowy od Marksa&Spencera. Dostałam go w prezencie i szczerze mówiąc średnio odpowiada mi ten różany zapach. Użyłam go kilka razy, ale to nie dla mnie. Dłonie są gładnie i bardzo delikatne, ale ten zapach... Nie lubię woni różanej. Chętnie się go pozbędę czytaj sprzedam za niewielkie pieniądze. Gdyby jakaś różana miłośniczka była chętna zapraszam na maila. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella1991 Re: kosmetyki o zapachu róży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:22 Wiem,.że kosmetyki o zapachu róży produkuje Yves rocher;jest tam m.inn. woda toaletowa,dezodorant,żel i mleczko do ciała.Poza tym swojego czasu niejaka firma Bandi produkowała krem różany i tonik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: kosmetyki o zapachu róży IP: *.elsat.net.pl 12.05.05, 21:17 O, często zaglądam do Yves Rocher, a jakoś to przeoczyłam...Muszę obejrzeć i powąchać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: kosmetyki o zapachu róży 12.05.05, 21:27 Dermika seria Rosarium. Używałam tylko toniku, rewelacja, niestety drogi :( Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: kosmetyki o zapachu róży 12.05.05, 21:31 ...ale wydajny i wart ceny, moim skromnym zdaniem. Ja już żyć bez niego nie mogę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: kosmetyki o zapachu róży IP: *.aster.pl 12.05.05, 22:46 Dr Hauschka oprócz sławnego kremu różanego do twarzy ma w swojej ofercie również olejek do ciała, dezodorant i balsam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słońce Re: kosmetyki o zapachu róży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:45 oriflame ma serię o zapachu róży a tam: *krem do rąk i ciała *krem pod prysznic *olejek dom kąpieli *mgiełkę do ciała również pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira balsam do ciala IP: *.tele2.pl 12.05.05, 23:09 cztery pory roku, z ekstraktem z platkow, tylko ta roza dla mnie troche kwaśna :/ + jeszcze zapach True Rose marki Woods of Windsor, widzialam w superpharmie, b. ładny :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: kosmetyki o zapachu róży 12.05.05, 23:23 Marks & Spencer ma serię różaną, jest chyba balsam do ciała, krem do rąk, żel pod prysznic lub płyn do kąpieli i chyba coś jeszcze, dokładnie nie pamiętam. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: kosmetyki o zapachu róży 12.05.05, 23:27 a, i jeszcze L'Occitane. ten ich różany zapach bardzo mi się podoba:) też jest balsam, żel pod prysznic, woda toaletowa, olejek do masażu, kadzidełka, świeczki, perfumy do wnętrz i pewnie o czymś jeszcze zapomniałam. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś