Dodaj do ulubionych

Tabletki odchudzające

13.05.05, 13:35
Pytam raczej teoretycznie, bo gruba nie jestem i nie zamierzam korzystać z
tego typu dobrodziejstw.
Czytałam ostatnio o tabletkach LA 121, po których rzekomo chudnie się kg po
każdej. Ciekawa sprawa, można sobie dokładnie wyliczyć, ile powinno się ważyć
i zaszaleć za 50 zł!
Zastanawiam się, gdzie tu jest haczyk, bo oferta jest po prostu genialna.
Niedrogie, skuteczne, w razie czego zwracają kasę, a jak wyślesz zdjęcie i
opiszesz swoją historię dostajesz jeszcze 1000 zł.
Ciekawi mnie, co Wy o tym myślicie i czy któraś może próbowała ochudzać się
tabletkami. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • piwnooka1 Re: Tabletki odchudzające 13.05.05, 13:41
      to jest dla naiwnych -pewnie pic na wode!!! dobry jest chrom moja mama stosuje
      ale oprocz tego trzeba ruszyc dupsko i sie poruszac:-) pozdrawiam
      • emae Tak też mi się zdaje 13.05.05, 14:02
        Po prostu zaciekawiło mnie to. A poruszać się lubię :) Pozdrawiam.
    • Gość: Piotrek Re: Tabletki odchudzające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:10
      Witam,ja kupiłem 10 tabl. i zgodnie z inf. powinienem mieć około 10 kg mniej a
      przytyłem 2 kg >tak więc produkt pierwsza klasa :),pzdr
      • emae ;)))))))) 22.05.05, 19:39
        To teraz wybierasz - albo prosisz o zwrot 50, albo ściemnias, że schudłeś i
        inkasujesz tysiączek!
    • Gość: AzBeSt Re: Tabletki odchudzające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:55
      takie tabletki nie istnieja bo jak by istnialy czy istnial by problem
      nadwagi ????

mozna schudnac ale tylko z wlasnej woli i trzeba miec do tego checi!!!!
      mnie sie udalo z ponad setki schudnac do 67 ale to ciezka praca i wymaga duzo
      wysilku :))
      • Gość: Ataner Re: Tabletki odchudzające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:21
        Zastosowałam najlepszy program odchudzania pod nazwa "żetem",czylo żryj mało
        REWELACJA no i PRECZ ZE SLODYCZAMI W NADMIARZE Powodzenia
        • emae Najlepsze ćwiczenie na odchudzanie: 22.05.05, 19:38
          Rytmicznie kręcić głową w prawo i lewo
          - Kiedy?
          Za każdym razem, gdy ktoś proponuje ponadprogramowy posiłek :)))
      • emae Brawo!!!!! 22.05.05, 19:37
        Tabletki jednak istnieją, tylko widocznie nie są zbyt skuteczne. A szkoda. Ale
        parę osób tam było na zdjęciach przy tym artykule...
        • skidblandir moje podejrzenia: 22.05.05, 19:49
          ludzie ktorzy sie odchudzali w pocie czola a ktorym zaplacono zeby mowili ze to
          od tych tabletek...
          • emae Zapłacili, zapłacili... 23.05.05, 18:20
            Tysiąc, jeśli prawdą jest, co piszą.
    • Gość: ja czyli nie ty Re: Tabletki odchudzające IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.05, 22:30
      Nie warto!!!!!!!
      Ja bralam kiedyś takie cukiereczki ananasowe, ktore po kazdym posiłku należało
      possać dla przyspieszenia trawienia.
      No i schudlam :)))) A zaraz potem, kiedy odstawilam te cukiereczki, to
      wyskoczył mi brzuch jak balon, wszędzie zwały tłuszczu. Książkowy przykład
      efektu jojo!!!
      • emae Tragedia 23.05.05, 18:22
        Da się w ogóle schudnąć i zachować efekt na dłużej? Czy jesteśmy już na wieki
        przypisani do swych rozmiarów?
        • Gość: ja czyli nie ty Re: Tragedia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 23:39
          Da się :)))))
          ale trzeba to robic racjonalnie. Dużo, duzo się ruszać (rower, basen, aerobic)
          do tego mało słodyczy, malo tłuszczów, powyrzucac pare rzeczy z diety (np
          masło, pieczywo białe itp)
          nie głodzic się i nie obżerać jednocześnie. No ale i tak najważniejszy jest
          ruch :))) Póki miałam zwolnienie w wf to byłam grubasem a teraz jak się ruszam
          codziennieto wszystkie spodnie mi spadają :)
          • emae :) 27.05.05, 19:20
            Masło to żaden problem, ale słodycze :) Trudno z nich zrezygnować...
            Ja bardzo ładnie schudłam, ćwicząc regularnie i biegając. Polecam. Co drugi
            dzień pół godzinki, naprawdę wystarczy.
    • narysuj.mi.baranka Re: Tabletki odchudzające 22.05.05, 23:09
      Ja schudlam prawie 30 kg, w tym czasie zmienilam swoje nawyki zywieniowe,
      przebudowalam swoja psychike. Smieje sie z takich cudownych tabletek.
      • emae A jak to zrobiłaś? 23.05.05, 18:23
    • vanillla3 Re: Tabletki odchudzające 24.05.05, 00:11
      witam! ja tez nie wierze w cudowna moc tabletek odchudzajacych.prawdą jest ze
      trzeba sie duzo ruszac i zmienic zywienie...mnie od marca udlao sie schudnac 8
      kilo dzieki dietetyczce i jej zaleceniom, ale teraz jest mi juz bardzo ciezko
      trzymac sie dalej diety, po prostu lapki same mi sie wyciagaja po cos do
      jedzenia, nie mysle wtedy racjonalnie:((( jestem zalamana bo po pierwsze
      powinnam jeszcze schudnac i po drugie obawiam sie ze jak kyos mnie nie kopnie w
      d... i nie zmobilizuje na nowo do ''walki'' to moge znowu wrocic do mojej
      starej okropnej wagi:(... niech mnie ktos przytuli... potrzebuje motywacji!
      • Gość: aishaa Re: Tabletki odchudzające IP: *.ciup.fr 24.05.05, 06:56
        zawies na lodowce swoje zdjecie sprzed odchudzania i to dzisiejsze - trudno o
        lepsza motywacje :))) I powodzenia, trzymaj sie! Ja kiedys gubilam
        glupio "zdobyte" kilogramy przez dwa lata, ale warto bylo, chociaz caly czas
        musze sie pilnowac :)))
        • vanillla3 Re: Tabletki odchudzające 24.05.05, 10:52
          mialas motywacje przez dwa lata??? podziwiam Cię!! i co ? wystarczylo Ci tylko
          zdjecie ''grubaska'' na lodowce?? co jeszcze robilas gdy np. idac kolo sklepu
          przychodzilo Ci do glowy...''aa, moze kupie sobie princesse'':((???? to
          straszne, wiem ale czasem wylacza mi sie rozsadek..i ulegam glupim pokusom...
          • Gość: m. Re: Tabletki odchudzające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 20:52
            www.gazetaprawna.pl/cykle/cykl.html?cykl_id=23&dok=1417.50.666.2.2.1.0.1.htm
            Jak widac, nie dosc, ze nie dziala to ta firma to zwykli oszusci!!!!
            • emae Bardzo, bardzo Ci dziękuję. 27.05.05, 19:24
              Dziwne, że ta sprawa nie została odpowiednio rozgłoszona. Czytałam o tych
              tabletkach w Claudii, więc podejrzewam, że dużo ludzi się na nie połakomiło.
              Mówimy o oszustwie na wielką skalę! Może warto by było poinformować redakcję?

• emae Trzymaj się!!!! 27.05.05, 19:22
        Wiesz co pomaga? Świadomość, że to wszystko jest diabelnie niezdrowe.
        Przynajmniej na mnie to działa. Cukier nie ma żadnych wartości odżywczych.
        Zdrowe rzeczy nie tuczą. Najlepiej jeść jabłka, oczywiście jeśli lubisz. Albo
        sałatę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka