Gość: marcela IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.05, 19:32 ostatnio coraz bardziej przykry staje sie zapach moich stop jak sobie z tym poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julcia_bleble Re: ŚMIERDZĄCE stopy--nie mogę sobie z tym poradz IP: *.kopnet.pl 13.05.05, 19:38 hmm moje sie poca..i mnie to strasznie denerwuje..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ŚMIERDZĄCE stopy--nie mogę sobie z tym poradz IP: 81.219.113.* 13.05.05, 20:01 Moje też...najgorzej jak mam klapki -stopy mi sie ciagle slizgaja w nich, bleeee;(( jak sobie z tym poradzic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: ŚMIERDZĄCE stopy--nie mogę sobie z tym poradz IP: *.acn.waw.pl 13.05.05, 20:18 O rany, no jak to jak. Wyrzucić buty plastikowe, szczególnie czółenka, a zakupić skórzane. Przestawić się na bawełniane skarpetki i sportowe butki, jeśli tylko można. W aptece kupić: zasypkę Profitin, spray-dezodorant do stóp Profitin z olejkiem z drzewka różanego. Nogi myć! ;) mydłem undecylowym. Moczyć sobie w mocnej herbacie (serio). Odpowiedz Link Zgłoś
asiaczek22 Etiaxil do stóp 13.05.05, 21:10 Jeśli jednak stosujecie zasady higieny, a stopy i tak się pocą, to spróbujcie Etiaxil do stóp. Ja stotowałam Etiaxil w wersji do pach. Rewelacja! (Bardziej polecam ten do skóry wrażliwej, nie szczypie tak.) Jeśli wersja do stóp jest tak skuteczna, jak ta pod pachy, to powinno rozwiązać problem nawet bardzo uporczywego pocania się stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
milena72 Re: Etiaxil do stóp 15.05.05, 02:34 to stop,niestety nie jest juz tak rewelacyjny...:( Odpowiedz Link Zgłoś
aputnam Re: ŚMIERDZĄCE stopy--nie mogę sobie z tym poradz 13.05.05, 22:08 Sprawdz czy problemem nie jest grzybica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ŚMIERDZĄCE stopy--nie mogę sobie z tym poradz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.05, 22:58 zasypka scholla,krem saubera, etiaxil do wyboru z podanych wszystkie sprawdzone i skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: ŚMIERDZĄCE stopy--nie mogę sobie z tym poradz IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:06 Wkładki wentylujące do butów. Stopy są cały czas w bucie, dlatego brzydko pachną. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: ŚMIERDZĄCE stopy--nie mogę sobie z tym poradz 16.05.05, 10:56 wypróbuj dezodoranty do stóp o działaniu antybakteryjnym, np. 3w1 Polleny-Malwy (drogeria) albo dezodorant z olejkiem z drzewa herbacianego (apteka). buty tylko z tworzyw naturalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: ŚMIERDZĄCE stopy--nie mogę sobie z tym poradz IP: 81.219.113.* 16.05.05, 11:34 Ile kosztuje Etiaxil na pocące stopy???Dziekuję za odpowiedz!:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Re: ŚMIERDZĄCE stopy--nie mogę sobie z tym poradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:59 School ma krem do brzydko pachnących stóp, pomaga, sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ŚMIERDZĄCE stopy--nie mogę sobie z tym poradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:28 Wlasnie Vichy wypuscilo nowe produkty do stop Podexine i jest krem zwalczajacy pocenie - polecam wlasnie go stosuje od kilku dni i jak na razie dziala zadziwiajaco skutecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ŚMIERDZĄCE stopy--nie mogę sobie z tym poradz IP: 81.219.113.* 16.05.05, 20:05 a co myslicie o tym???? www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=5a42a0c51f34ad45f238941b7adc43e4&cmd=details&itemid=10429 Odpowiedz Link Zgłoś