cafe_justysia 13.05.05, 21:06 jakoś tak mi się przypomniało o takim sklepiku,czy on jest gdzieś w Polsce,a może jest jakiś w 3mieście??? aha,jakie tam można dostać kosmetyki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel Re: Body Shop 13.05.05, 21:11 nie ma w Polsce tej sieci. kosmetyki możesz obejrzeć tutaj: www.thebodyshopinternational.com opinie o tych kosmetykach znajdziesz łatwo używając forumowej wyszukiwarki. w zeszłym tygodniu nawet był o nich wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Body Shop 13.05.05, 21:21 a propos,czy któraś z zagranicznych forumowiczek kupuje tam??kiedyś tylko słyszałam o tym sklepie :),czy to jest coś w rodzaju Rossmana-tzn. supermarket drogeryjny,czy tam mają tylko kosmetyki własnej marki??? Bo jest paru ludzi,bo jest parę w życiu dobrych chwil,bo jest parę złudzeń,które warto mieć,by żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Body Shop 13.05.05, 21:25 cafe_justysia napisała: > słyszałam o tym sklepie :),czy to jest coś w rodzaju Rossmana-tzn. supermarket > drogeryjny,czy tam mają tylko kosmetyki własnej marki??? nie, to nie jest supermarket. to są nieduże sklepy sprzedające tylko produkty pod własną marką. na dodatek nie są to kosmetyki tanie. naprawdę polecam obejrzenie ich strony internetowej jeśli chcesz wiedzieć więcej (link w poprzednim poście). Odpowiedz Link Zgłoś