Gość: kalina IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 13.05.05, 22:05 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_justysia Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 13.05.05, 22:06 www.iwostin.pl(ale musisz się zapisać do klubu),ja się wczoraj zapisałam,mają przysyłać raz na kwartał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 13.05.05, 22:11 Dzięki!zarejestrowałam się już:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 13.05.05, 23:23 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=214847&id_f=2 prosze bardzo. tutaj znajdziess setki stron, z ktorych mozesz otrzymac darmowe probki kosmetykow. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skidblandir Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 14.05.05, 00:22 oj ja z iwostinu wlasnie dostalam :) witam made :) Odpowiedz Link Zgłoś
emma19 Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 14.05.05, 00:32 a jakie to były próbki???? Odpowiedz Link Zgłoś
skidblandir Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 14.05.05, 10:36 jako ze nie maja serii do cery wrazliwej <a taka ma i taka wpisalam w profilu cery> to przyslali mi chyba cala serie purritin <do cery z problemami - zaskorniki mam> kremy nawilzajace, do rak, krem na naczynka, krem na noc i serie na zmarszczki ktora otrzymala mama :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.05, 10:48 ja napisalam do clinique , clarins i biotherm-probki otrzymalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:56 A skąd miałaś adres do Clinique, bo nie mogę nigdzie znależć polskiego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.nowiny.net 15.05.05, 17:44 a w jaki sposób sie z nimi skontaktowałaś? Bo na ich stronie w rubryczce kontakt nie ma miejsca na nasz adres tylko na e- maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.nowiny.net 15.05.05, 17:39 a jaki jest adres do tej firmy???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
aldonap22 Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 20.06.05, 14:25 a mi nie przysłali, już pół roku przesyłają :((( Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 14.05.05, 11:09 Wysłałam chyba z 15 maili do firm,ciekawe,która mi przyśle :))pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 14.05.05, 12:18 witam skidblandir :) Ja probki otrzymalam od la-roche posay, eris, kolastyna, dermika,nivea i chyba tyle. Podajcie dziewczyny adres do clinique ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skidblandir Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 14.05.05, 12:47 mada to normalnie ze stronek tak? a adres do clinique tez bym poprosila! :) madus cos cie nie widac nigdzie ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 14.05.05, 13:08 A moglabys podac adres do la roche possay na ktory pisalas?? Bylabym bardzo wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 15:28 czesc,sory za zadaje takie glupie pytanie,ale zeby dostac od nich probki,to pisze poprostu maila do nich i tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 14.05.05, 12:25 pytajcie w aptekach-ja kiedyś przypadkiem spotkałam tam konsultantkę Avene i dostałam cały zestaw próbek do trądzikowej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 14.05.05, 13:12 Pytam czasami w aptekach i bynajmniej nie dlatego ze chce sie wzbogacic o nowe probki, ale jesli jestem zainteresowana danym kosmetykiem a nie chce ryzykowac i wyrzucac kase w bloto bo mam wrazliwa skore i niestety nie wszystko mi pasuje. Jednak otrzymanie probki w aptece graniczy niemal z cudem:( Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 14.05.05, 13:15 no co Ty??A ja zawsze coś dostanę :)) Ostatnio jak chciałam jakąś próbkę kremu z wysokim filtrem to babka w aptece od razu coś dała :)) Może w Twoim mieście nie chcą dawać albo nie dostają od przedstawicieli(ale raczej dostają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 14.05.05, 13:24 Jestem z Gdanska wiec do Gdyni niedaleko:) Ktore apteki sa takie hojne?:) Mysle, ze wszystkie apteki dostaja probki, ale pewnie wiekszosc szybko sie rozchodzi. Kiedys mojej kolezanki mama pracowala w aptece i dostawalam od niej duzo roznych probek. Takze masz odpowiedz co sie z nimi dzieje przynajmniej z wiekszoscia;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.05, 15:04 clinique.de biotherm.de clarins.de Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 15.05.05, 12:23 Szalona Kredko- nie widac mnie, bo malo siedze na komputerze. zreszta sama wiesz-juwenalia i te sprawy ;) Ja wysylam prosby o probki normalnie ze stron producentow. i powiem wam, ze nawet przysylaja. A jesli nie, to wysylaja maila, ze juz skonczyli akcje rozdawania probek. www.la-rocheposay.com <<<< pisze sie do nich w jezyku polskim, oni wysylaja probki z Warszawy, wiec mysle, ze kazdemu powinni odpisac/wyslac. wchodzisz w contact us, a pozniej wybierasz kraj i piszesz :) Ja bylam w wielu aptekach, pytalam wlasnie o la roche probki i nigdzie DZIWNYM TRAFEM nie bylo... a wiecie czemu nie bylo?? Bo żal tym babom dawac komus obcemu, skoro same moga miec, wiec i z tego korzystaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madai kilka stron 15.05.05, 12:27 www.atw.com.pl/atw/index.html www.bell.com.pl/ www.bielenda.com.pl/ www.bodybasics.pl/ www.dax.com.pl/ www.dermedic.pl/ www.dermika.com.pl/ www.jakobieta.pl/salondove/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: kilka stron 15.05.05, 12:30 www.eris.com.pl/ www.farmona.com.pl/ www.farouk.pl/ www.florina.com.pl/ www.floslek.com.pl/ www.ganassini.pl/ www.idea25.com.pl/ www.jabushe.pl/ www.joko.pl/ www.miraculum.com.pl/ www.nivea.pl/frameset.php i tysiace innych ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina niewiedząca:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:41 mam pytanei czy ktoraś z tych firm przesała wam próbki i jakie to były próbki, czy ponosiłyście za to jakąś opłate? i co w ogóle piszecie w meilach do tych firm? prosz o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: niewiedząca:( IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 15.05.05, 14:52 Czesc firm do ktorych pisalam przyslala mi probki, a czesc nie. Sa to probki darmowe tak wiec nie ponosi sie zadnych oplat. Zwykle w mailu pisalam konkretnie o jakie probki mi chodzi, tzn jakich kosmetykow oraz ile mam lat, jaki rodzaj cery i jakie mam z nia problemy. Niektore firmy przysylaly to, o co prosilam, a niektore wrzucaly wszystko jak leci lacznie z kremami przeciwzmarszczkowymi. Z tego co pamietam dostalam probki z Ziaji, Oceanica, iwostinu i Belli, z Erisa dostalam odpowiedz ze nie maja tego co mnie interesuje, a z daxa nie odpowiedzieli w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: niewiedząca:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 16:37 a w meilu odrazu podawać swój adres czy najpierw czekać na odpowiedź czy jest to w ogóle możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: niewiedząca:( IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 15.05.05, 18:20 od razu, bo nikt nie bedzie cie prosil o twoj adres Odpowiedz Link Zgłoś
emma19 Re: kilka stron 15.05.05, 15:09 i co im piszecie? prosto z mostu że chcecie próbki i podajecie swoj adres, czy podajecie konkretną serię którą chcecie wypróbować? a może piszecie coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: kilka stron IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.05, 08:33 ok. wchodze i co? mam im napisac ze chce probki? bo nuie widze tam nic takiego ze wysylalja Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 15.05.05, 12:35 Gość portalu: Karolina napisał(a): > Jestem z Gdanska wiec do Gdyni niedaleko:) Ktore apteki sa takie hojne?:) > Mysle, ze wszystkie apteki dostaja probki, ale pewnie wiekszosc szybko sie > rozchodzi. Kiedys mojej kolezanki mama pracowala w aptece i dostawalam od niej > duzo roznych probek. Takze masz odpowiedz co sie z nimi dzieje przynajmniej z > wiekszoscia;) > Pzdr Karolino, jak będziesz w okolicach Hali Targowej w Gdańsku, to idź do apteki na ul. Pańskiej, tam są bardzo miłe panie i zawsze dają próbki, ja nawet dostałam na podróż szampon i odżywkę Avene po 30ml, tylko nie idź w soboty, bo wtedy jest tam taki młody chłopak, który się nie zna na kosmetykach i próbek nawet nie dotyka ;) Za to, że zawsze tam dostaję próbki to kupuję u nich kosmetyki i leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 15.05.05, 12:52 Dzięki:) Na pewno tam zajrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 15.05.05, 21:39 Karolino, jeśli jesteś z Gdańska polecam Ci aptekę w Alfa Centrum na Przymorzu. Nie ma problemu z próbkami jeśli poprosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 15.05.05, 21:50 A czy te probki daja tylko przy okazji zakupow czy bez kupowania tez mozna cos dostac? Nie chodzi o to ze chce sie oblowic, ale po prostu szkoda mi kasy na kolejny krem ktory moze okazac sie dla mnie nieodpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 15.05.05, 23:37 byłam w aptece w Tesco,tam mi dali chyba z LRP próbkę kremu,dostaję też zawsze od farmaceutki na Starowiejskiej(Aptecus),dają także na Placu Kaszubskim Odpowiedz Link Zgłoś
basia027 Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 15.05.05, 15:23 Mi przysłali z Ziaji,Soraya,Tolpa,pare próbek herbatki Hipp{4 torebki+ulotki} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrakadabra.pl czy one rzeczywiście są przesyłane za darmo? IP: *.nowiny.net 15.05.05, 16:41 a może płaci się za rejestrację na tych stronkach, które ktoś tu podał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: czy one rzeczywiście są przesyłane za darmo? IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 15.05.05, 18:22 Nie placi sie ani za rejestracje, ani za probki, ani za przesylke Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: czy one rzeczywiście są przesyłane za darmo? 15.05.05, 21:02 Za nic sie nie placi. W mailu najlepiej napisac jakie probki Cie interesuja i dlaczego akurat tej firmy a nie innej, jaka masz cere i jakie z nia problemy. a na koncu adres. jak wysla to wysla. jak nie to nie. Ja przestalam sie ludzic, gdy po miesiacu niczego nie dostalam, a tu masz-taka niespodzianka od la-roche. wielgachna koperta z 15 probkami!! i to nie byle jakimi-nie saszetki, lecz tubki po 15 ml. jestem bardzo bardzo zadowolona. Do dzisiaj mam te kosmetyki i ich uzywam codziennie. Nie ma reguly, ktora firma wysyla, a ktora nie. eris czasem wysyla, czasem nie. Tak samo florina lub inne. Wszystko zalezy od tego, czy w danym momencie duzo dziewczyn prosi o probki i czy w ogole maja to, czego chcesz. Zycze powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: czy one rzeczywiście są przesyłane za darmo? IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 15.05.05, 21:47 Ciesze sie, ze dalas te namiary na La Roche Posay, bo kilka ich produktow mi odpowiada, ale nie chce kupowac w ciemno. Co do ich probek to rzeczywiscie sa w tubkach, kiedys dostalam od dermatologa i troche mi sluzyla:) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: czy one rzeczywiście są przesyłane za darmo? 15.05.05, 22:13 ja z la-roche dostalam prawie wszystkie kosmetyki-na zmarszczki, na naczynka, na tradzik, na atopowe problemy, na slonce. i to wszystko w kilku wersjach- mleczko, kremy na dzien, na noc itd. powiedzialam mamie, zeby napisala, wezme sobie od niej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: czy one rzeczywiście są przesyłane za darmo? IP: 62.233.134.* 16.05.05, 12:38 A jaki jest adres do La Roche Posay? Madai czy mogłabyś mi podać? Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 15.05.05, 23:33 właśnie dostałam odp. z Clarinsa,żebym poszła do Marionnaud lub Douglas'a po próbki...aha...żeby te konsulatanki mnie zjechały wzrokiem ?!Już wolę czeakć na próbki od innych firm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 15.05.05, 23:44 dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 07:45 Dziewczyny, bez obrazy, ale czy nie wstyd wam tak wysyłać listów z prośbami do niemieckich firm po próbki? Tak, jakbyśmy były w komuniźmie i prosiły o mannę z nieba z zachodu w postaci bezpłatnej próbki. Rozumiem firmy polskie, które wysyłają, jak maja (choć od Dermedica za wypełnienie ankiety pół roku temu do dziś nic nie dostałam), ale żeby robić z siebie dziadówkę? Wiem, że mój post wzbudzi oburzenie, wyzwiecie mnie od takiej czy owakiej, ale piszę to, żebyście zobaczyły jak to może wyglądac z drugiej strony, to mój punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.olsztyn.mm.pl 16.05.05, 08:12 Gość portalu: Marzena napisał(a): > Dziewczyny, bez obrazy, ale czy nie wstyd wam tak wysyłać listów z prośbami do niemieckich firm po próbki? A co ma piernik do wiatraka? To nie chodzi o to, żeby się wypaciać za darmochę ale żeby nie kupować kota w worku! Dotyczy to zwłaszcza produktów droższych zagranicznych firm. Każda firma ma przygotowane próbki, żeby każda potencjalna klientka mogła wypróbować ich produkt i zastanowić się nad kupnem. To u nas pokutuje jakieś chore spojrzenie na ten temat. Żeby otrzymać próbkę należy się poniżać przed aptekarkami i konsultantkami, które dziwnym trafem w domu mają tego na kilogramy. Jestem alergiczką, chętnie spróbowałabym kilku kremów droższych firm ale nie mogę, bo próbki są poza zasięgiem zwykłych śmiertelników (ukłon w strone Pań Rządzących Próbkami) a nie stac mnie na pomyłkę za takie pieniądze. A co do "niemieckich firm" to co? Mamy przez patriotyzm zaopatrywać się tylko w polskie kosmetyki? To może przestaniemy też jeść importowaną zywność i nosić ubrania tylko polskich firm? Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 16.05.05, 10:34 ja do niemieckich nie wysyłałam :)) tylko do polskich :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 08:28 Wiedziałam, że mój post wywoła reakcję, i to nawet szybko. Nigdzie nie piszę, że należy się zaopartywac tylko w polskie produkty. Mimo wszystko zostanę przy swoim zdaniu: na zachodzie zwłaszcza w Niemczech, większość tamtejszych mieszkańców ma Plaków za dziady Europy, w Wy, niestety, prosząc ich o próbki utwierdzacie ich w tym przekonaniu. Za komunizmu prosiło się o foldery reklamowe, teraz się prosi o próbki. Wiem, że sytuacja z próbkami jest nienormalna, prosząc o próbkę to, tak jak pisałyście, nie ma żadnej gwarancji, że ja dostaniemy, nie piszę też tu o motywach próbowania, jak alergie czy niechęć do kupowania "kota w worku," macie tylko inny od waszego punkt widzenia i widać, że jest Wam on bardzo nie w smak, trudno. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 16.05.05, 10:37 zauważ koleżanko,ze zazwyczaj zachodnie firmy mają drogie kosmetyki a ja np. nie mam dużo pieniążków i wolę wziąć próbkę :)) a propos-dziwczyny przecież pisały,że z zagranicy nie przesyłają tylko z Polski :)) Proszę czytaj posty a potem się wypowiadaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:42 Justysia, też najpierw poczytaj, potem się wypowiadaj, dziewczyny jasno pisały, że dostawały próbki np. od niemieckiego oddziału Biothermu, chcesz więc komuś wytknąć ignorancję, popatrz najpierw na siebie, a czytanie ze zrozumieniem Tobie też nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 16.05.05, 17:57 dobra....ja mówiłam o innych postach...nie ma co się obrażać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 16.05.05, 18:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=23894162&a=23905846 chodzi Ci o tego posta???Wiesz,ta dziewczyna napisała tylko adrey niemieckie (ona może mieszka w Niemczech),jeśli się mylę to proszę o stosownego linka :) Bo jest paru ludzi,bo jest parę w życiu dobrych chwil,bo jest parę złudzeń,które warto mieć,by żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
tres_jolie Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 16.05.05, 11:05 A czy któraś Was zamawiała próbki z Vichy? Bo ja jestem alergikiem i jakoś nie mam ochoty kupić kremu i dowiedzieć się, że mam na niego uczulenie :/ Jeśli tak to z jakiej str? Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 16.05.05, 11:11 www.idoveyuo.pl -probki dove,dostalam na razie odzywki Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 16.05.05, 17:55 "Kosmetyki i próbki naszych kosmetyków rozprowadzane są wyłącznie w salonach kosmetycznych. Jeśli jest problem ze znalezieniem salonu pracującego na naszych kosmetykach (wykaz na www), to proszę się skontaktować z najbliższym dystrybutorem regionalnym i od niego uzyskać adres salonu. W salonie można uzyskać fachową poradę odnośnie prowadzenia swojej cery, można wtedy uniknąć wielu błędów przy doborze kosmetyków." Taką odp. dostałam z Janssen Beauty-czyli kolejny niewypał :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 16.05.05, 19:13 Czy ktoras z was moglaby podac mi linka na strone La Roche Posay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 16.05.05, 19:56 www.la-rocheposay.com Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 16.05.05, 21:31 Ja już dosyc dawno temu dostałam próbki kremów Eris, Dermika, Kolastyna. Z Kolastyny to chyba z 10 saszetek. Oczywiście część nie była odpowiednia dla mojej skóry, więc obdarowałam mamę:) Poza tym próbowałam tez na stronach zagranicznych koncernów. Mozna z nich otrzymac próbki zapachów. Natomiast w zeszłym tygodniu dostałam od jakiejś pani z oddziłu Clarins maila z prośbą o przesłanie mi swoich danych tj. adresu, ponieważ chetnie mi przeslą próbki ich produktów. Byłam zdziwiona skąd mają mój adres mailowy, no ale po krótkim zastanowieniu wysłałam swój adres. No i wyobraźcie sobie, że dzis dostałam od nich przesyłkę:) a w niej próbki dwóch zapachów, 6 tubek kremów po 5ml, 1 tubka preparatu na celulit, no i jedna tubka żelu do twarzy dla mężczyzn:)))) Od jutra biorę się za testowanie tych produktów:) No a tak poza tym to jest naprawde fajna sprawa z otrzymywaniem różnych próbek (głównie kremów). Bo mozna wypróbować je na własnej skórze. Ja po otrzymaniu i wypróbowaniu próbki kremu Eris zaraz pobiegłam do dklepu, żeby go kupić bo okazał się bardzo fajny:) Tak więc polecam wysyłanie maili, bo zawsze coś mozna otrzymać:) Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 16.05.05, 21:48 Poniekad Marzena ma racje z tym, ze wychodzimy na dziady proszac kogos o probki. Ale wydaje mi sie, ze wg niektorych wychodzimy na te dziady zawsze gdy o cos takiego prosimy, nie tylko niemieckie czy francuskie firmy. Wiec w czym problem? Ja nie czuje sie jak dziad. Po otrzymaniu probek wiem, czego na pewno nie kupie, a co jest OK. i jestem zadowolona z pomyslu przesylania sobie testerow. Wiec nie obruszajcie sie mile panie. Kazdy ma inny sposob na zycie. Jedne z nas maja pieniadze i moga pozwolic sobie na krem za 100 zl, nawet jesli okaze sie on niewypalem i zostanie odlozony na polke-inne z nas nie, i dlatego najpierw testuja, a pozniej ewentualnie kupuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
vika24 Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 17.05.05, 12:58 > Natomiast w zeszłym tygodniu dostałam od jakiejś pani z oddziłu Clarins maila z > > prośbą o przesłanie mi swoich danych tj. adresu, ponieważ chetnie mi przeslą > próbki ich produktów. a po jakiemu do nich pisalas? po angielsku czy polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 17.05.05, 15:08 Maila dostałam po polsku, więc odesłałam również po polsku. Przesyłkę otrzymałam z Warszawy. Natomiast cały czas ciekawi mnie skąd mieli mój adres mailowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: 81.219.113.* 16.05.05, 21:40 Gdzie napisac na stronie kosmetykow Eris??? Nie widze tam kontaktu:((( pomozcie dziewczynki:)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 16.05.05, 21:44 www.eris.pl/kontakt.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: 81.219.113.* 16.05.05, 21:58 Dziękuję!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggio Re: PróbkiGRATIS! Niektórzy nie dają ;) IP: 62.29.152.* 16.05.05, 22:43 Farmona Nivea NIE PRZYSYŁAJĄ SZKODA CZASU NA TE FIRMY !! Demedic - tylko 2 szt. TRZEBA SOBIE JE WYBRAĆ NA ICH STRONIE. Dax się do mnie w życiu nie odezwał...Wiesniaki :) Frouk - nigdy nie korzystałam. Ponoć kiedyś dawali, teraz ponoc jest STOP! :) Ziaja, Dermika, Eris, FlosLek, Oceanic, Idea25, Kolastyna TEZ COŚ RZUCAJĄ. MAM ICH SPRAWDZONYCH. To tylew co wiem na temat darmówek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: PróbkiGRATIS! Niektórzy nie dają ;) 16.05.05, 23:05 mnie nivea wyslali. a wiecie co wysylaja? poproscie o kremiki dla dzieci. to wtedy na bank wysla :) Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: PróbkiGRATIS! Niektórzy nie dają ;) 16.05.05, 23:07 u mnie nie da sie wybrac z dermedic probek. czemu? juz kilka razy probowalam i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: PróbkiGRATIS! Niektórzy nie dają ;) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 16.05.05, 23:10 U mnie tez sie nie da:( Moze przerwali akcje z powodu nawalu maili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggio Re: PróbkiGRATIS! O TO CO MI ODP NIEKTÓRE FIRMY IP: 62.29.152.* 17.05.05, 13:17 MAIL 1. SKOPIOWANY W CAŁOŚCI: Od: eVera <evera@evera.pl> Do: ola@tlen.pl Kopia do: Temat: Re: darmowe próbki Data: 16 maja 2005 23:10 [do książki] [zablokuj] Witam! Firma FLP (producent), której ofertę sprzedaję, produkuje próbki tylko dla 6 produktów: 1-szampon do włosów, 2-odżywkę do włosów, 3-pastę do zębów, 4-galaretkę aloesową, 5-emulsję rozgrzewająca oraz 6-aloesową emulsję nawilżającą, są one pokazane w sklepie internetowym www.evera.pl. Producent wprowadził opłaty za wszystkie próbki, każda kosztuje 1.50 zł. Ja dodaję próbki do przesyłek z zamówionymi produktami, wówczas klient dostaje je bezpłatnie - prezent. Nie wiadomo czy Firma będzie produkować inne próbki. Polityka Firmy FLP (producenta) jest taka, że wszystkie ich produkty objęte są gwarancją satysfakcji. Oznacza to, że jeżeli w trakcie używania zakupionego produktu okaże się, że nie spełnił on Twoich oczekiwań, możesz dostać zwrot pieniędzy wydanych za produkt. Należy wówczas przesłać na swój koszt używany produkt (oczywiście procent zużycia nie może być duży), w terminie do 30 dni, wraz z paragonem zakupu. Szczegóły zwrotów zawarte są na stronie sklepu www.evera.pl (GWARANCJA). Jest to uczciwe wobec klienta, prawda? Listów z prośbą o próbki dostaję codziennie kilka. Proszę wybaczyć, prowadzę nieduży sklep i nie stać mnie na realizację tych próśb, gdyż próbki NIE są bezpłatne. Pozdrawiam Jadwiga Bartosz evera@evera.pl www.evera.pl PŁATMNE PRÓBKI??? CHYBA OCH...ŁA TA BABKA :)))))) WSTYDU BY SE NIE ROBIŁA. MAIL 2. Marketing <marketing@pollenaewa.com.pl> Do: ola@tlen.pl Kopia do: Temat: Re: próbki Data: 17 maja 2005 08:03 [do książki] [zablokuj] Pani Aleksandro, Bardzo Pani dziękuję za wiadomość. Niestety, nie rozsyłamy próbek. Nasze kosmetyki nie są drogie i ściśle kontrolujemy nasze koszty, aby nie podwyższać ich ceny. Dla przykładu: krem Zioła Polskie pod oczy kosztuje w drogeriach 5,70 zł, a to cena porównywalna z kosztem wysyłki próbek jakie musiałaby Pani ponieść, gdybyśmy takowe wysyłali. Mimo tak niskiej ceny zachowujemy ich wysoką jakość, korzystając z najlepszych surowców oraz szczegółowo kontrolując proces tworzenia kosmetyków. Dodam, że posiadamy certyfikat ISO 9001. Jeszcze raz bardzo Pani dziękuję za wiadomość i życzę Pani dużo radości. Piotr Kozakiewicz Dział Marketingu F.K. POLLENA - EWA S.A. e-mail: marketing@pollenaewa.com.pl NA RESZTE OCZEKUJE CO MI ODP. DAM ZNAC :). DO NIEKTÓRYCH FIRM MAIL W OGÓLE NIE DOSZEŁ. WIADOMOŚCI ZOSTAŁY ODRZUCONE. ALE CZEMU? SPRAWDZAŁAM ADRESY I SA OK. MOŻE @ SĄ JUŻ NIEAUKTUALNE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka [...] IP: 62.233.134.* 17.05.05, 13:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggio Re: PróbkiGRATIS! O TO CO MI ODP NIEKTÓRE FIRMY IP: 62.29.152.* 20.05.05, 16:28 Kadus nie przysyła próbek. Tak odp. na maila! Za to wysyła mnie do firmowego salonu fryzjerskiego, w którym ma swoje kosmetyki. CHyba się kiedyś wybiore z ciekawości...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coconut Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.catv.net.pl 16.05.05, 23:21 mnie też ogarnął próbkowy szał i bynajmniej nie z tego powodu żeby jak to ktoś napisał wyklepac się za darmochę, tylko zachęciło mnie do tego to, że w jednej z gazet znalazłam jakiś czas temu próbkę podkładu rimmela, który mi strasznie podpasował i mimo iż do tej pory kupowałam strasznie tani podkład to natychmiast przestawiłam sie na prawie 3 razy droższy podklad rimmela i raczej zyskali stałą klientkę, gdyby nie ta próbka pewnie bym nie zaryzykowała, bo nie mam kasy na takie pomyłki Odpowiedz Link Zgłoś
basia027 Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 17.05.05, 09:12 Wczoraj dostałam próbki z Eris. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 17.05.05, 11:46 ale co mam się im wpisać na ich adres i poprosic o próbki ?? bo nie raz jest tak że się pisze pytanie oni odpowiadaja i przysyłaja próbki,wypełnia sie dane,adresnitp. a tu nie ma to co mam ich poprosic ?:? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: 62.233.134.* 17.05.05, 12:32 No pomyśl logicznie co można zrobić w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna odpowiedż od firmy IP: 82.160.102.* 17.05.05, 12:51 Bardzo Pani dziękuję za wiadomość. Niestety, nie rozsyłamy próbek. Nasze kosmetyki nie są drogie i ściśle kontrolujemy nasze koszty, aby nie podwyższać ich ceny. Dla przykładu: krem Zioła Polskie pod oczy kosztuje w drogeriach 5,70 zł, a to cena porównywalna z kosztem wysyłki próbek jakie musiałaby Pani ponieść, gdybyśmy takowe wysyłali. Mimo tak niskiej ceny zachowujemy ich wysoką jakość, korzystając z najlepszych surowców oraz szczegółowo kontrolując proces tworzenia kosmetyków. Dodam, że posiadamy certyfikat ISO 9001. Jeszcze raz bardzo Pani dziękuję za wiadomość i życzę Pani dużo radości. Trochę szkoda ale dopiero od pierwszej dostałam wiadomość . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina A co to za firma??(n/t) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 17.05.05, 13:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: A co to za firma??(n/t) IP: 62.233.134.* 17.05.05, 13:09 URODA Już byście nie przesadzały żeby wyciągać próbki kosmetyków od firmy, która ma wieloletnią tradycję, tanie, przystępne kosmetyki. Dobrze odpisała ta kobieta z URODY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: A co to za firma??(n/t) IP: 217.153.156.* 17.05.05, 14:35 przecież to im powinno zależec na tym żeby takie próbki trafiały do nas.to jest reklama wiele razy nie kupiłabym jakiegos kosmetuku bo nie miałam pewności czy bedzie dobry,miałam próbke stwierdziałm że dany kosmetyk jes ok i kupiłam. także łaski nie robia,a ja nie będe kupowac całego dużego kremu po którym sie okaże że mam np.uczulenie. i nie ma w tym nic złego ,nikt z siebie dziada a ni pasożyta nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: A co to za firma??(n/t) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:40 Po prostu robicie z siebie dziadówki prosząc o próbki kremów za 6 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: A co to za firma??(n/t) IP: 62.233.134.* 17.05.05, 14:48 Dokładnie Marzena. Niektóre są wręcz oburzone, że firmy nie moga im przysłać próbek, jakby to był ich obowiązek. Rozumiem kiedy krem kosztuje kilkadziesiąt czy kilkaset złotych to fajnie jest wypróbowac wcześniej produkt ale krem za 5 czy 6 zł to gruba przesada. Pewnie większość mailuje do wszystkich firm i żebrze o te próbki i tak nazbierają cały krem albo i nawet kilka kremów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa nie klamcie laski! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.05.05, 18:19 nie wierze ze wszystkie tu z was chca te probki aby wlasnie wyprobowac i kupic! wiekszosc poprostu chce miec czym sie smarowac za friko. nie dziwie sie ze nie wysylaja probek doprowadzicie firme do bankructwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: A co to za firma??(n/t) IP: 62.233.134.* 17.05.05, 14:50 "przecież to im powinno zależec na tym żeby takie próbki trafiały do nas." Tak i jeszcze mają mieć Wasze adresy i wysyłać Wam non stop próbki nowych kremów bo przecież mogą Was uczulić. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: A co to za firma??(n/t) IP: *.plock.mm.pl 17.05.05, 16:35 niewazne czy krem kosztuje 6zł czy 50zł, bo kazdy moze tak samo uczulac. Nie kazdego stac na wyrzucanie w bloto kremu kupionego w ciemno, chocby kosztowal on 6 zł, poza tym probki sa od tego aby testowac dany kosmetyk, a pozniej ewentualnie kupic cale opakowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggio Re: PróbkiGRATIS! O TO CO MI ODP NIEKTÓRE FIRMY IP: 62.29.152.* 17.05.05, 14:08 To, że jest to ich dobra wola to wiem doskonale. To, e Sprzedawczynie twojego pokroju chowaja próbki i testery malując swoją zakutą gębe "darmówkami" to też wiem. JESZCZE W ZYCIU W SKLEPIE NIC NIE OTRZYMAŁAM ZA FREE choćbym ZOSTAWIŁAM TAM SPORE PIEBNIADZE. NAWET 1 ML KREMU. Dlatego sie niejako "upominam" o wczesniejsze wypróbowanie danego kosmetyku. MYŚLE ZE FIRMY TO NIE BĘDZIE BARDZO BOLEĆ :) Natomiast jeśli ciebie to boli, to musisz sie udać do psychologa. Widać wyraźne szukanie zaczepki. TO zakrawa na manie i zwykłą zazdrość...,że inni moga a ja nie...Bo jestem Olamą losu. Coż Kochana, żal Ci dupe ścisnoł. Beheheeeeeee Przy okazji schowaj swoje mądrości dla innych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka [...] IP: 62.233.134.* 17.05.05, 14:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggio Re: PróbkiGRATIS! O TO CO MI ODP NIEKTÓRE FIRMY IP: 62.29.152.* 17.05.05, 16:38 Wcale nie byłam zbulwersowana. Maila zamieściłam ku przestrodze. Nie żebram tylko grzecznie proszę. jeśli chcą to mi wyślą, a jeśli nie zechcą to płakać nie będę w depresje też nie wpadne. Śmiac mi się z Ciebie chce ty Asiu .....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: PróbkiGRATIS! O TO CO MI ODP NIEKTÓRE FIRMY 17.05.05, 18:14 sama jestes prosta Asiu ,przeczytaj co piszesz,żadnje kultury chyba sie zdenerwowałAŚ KAŻDY TU GRZECZNIE PISZE A tOBIE CHYBA CISNIENIE SKOCZYŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: PróbkiGRATIS! O TO CO MI ODP NIEKTÓRE FIRMY IP: 62.233.134.* 17.05.05, 18:48 Jest zasadnicza różnica między prostotą a prostactwem ale jak widać niektórzy tej różnicy nie dostrzegają. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: PróbkiGRATIS! O TO CO MI ODP NIEKTÓRE FIRMY 17.05.05, 19:48 dajcie sobie juz spokoj!!!!!!!!! tu nie ma miejsca na klotnie, tylko na wpisywanie linkow stron, na ktorych jest mozliwosc otrzymania probek. W takim razie Marzena, Aśka i inne-po co te wszystkie firmy robia probki???? no po co??? po to, zeby lezaly w szufladzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: PróbkiGRATIS! O TO CO MI ODP NIEKTÓRE FIRMY IP: 62.233.134.* 17.05.05, 21:52 Nie po to żeby leżały w szufladzie ale uważam, że też nie po to żeby żebrać od wszystkich firm próbek i robić z siebie dziadówki. To jest moje zdanie i mam do niego prawo a jak się komuś nie podoba to już nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: PróbkiGRATIS! O TO CO MI ODP NIEKTÓRE FIRMY 17.05.05, 22:30 no wlasnie. kazdy ma inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PróbkiGRATIS! O TO CO MI ODP NIEKTÓRE FIRMY IP: *.sg.gov.pl / 195.116.32.* 18.05.05, 11:59 I masz Asiu rację. Może niepotrzebnie używasz słów, które bulwersują koleżanki, ale dobitnie określasz rzeczywistość. Ja też lubię wypróbować kosmetyk zanim go kupię, ale mam zasadę, że to firma jest dla mnie i to ona ma o mnie zabiegać. Jeśli producentowi kremu zależy na tym żeby go sprzedać mnie, to i powinien umożliwić mi "przymierzenie" go. Jeśli jest inaczej to bojkotuję taką firmę i nic od niej nie kupuję!!! Jest wiele innych, otwartych na klienta. Nawet do głowy wcześniej mi nie przyszło, żeby pisać maile do producentów z prośbami o próbki... Jeśli oni do mnie napiszą i poproszą o adres to skorzystam, ale nie odwrotnie! Przypominają mi się opowiadania mojego męża, który jako dziecko wysyłał listy do różnych zagranicznych producentów chłopięcych zabawek z prośbą o przysłanie prospektów, czy katalogów. Teraz nasz syn takie katalogi dostaje bez problemu w sklepie z zabawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: PróbkiGRATIS! O TO CO MI ODP NIEKTÓRE FIRMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:15 "W takim razie Marzena, Aśka i inne-po co te wszystkie firmy robia probki???? no po co??? po to, zeby lezaly w szufladzie?" Powinny leżec w szufladzie, skąd mozna by je brać, aby obdarować nimi (potencjalne) klientki. Zaznaczam, nie piszę to o smarowaniu przez ekspedientki swoich "zakutych gęb" jak to bardzo 'elegancko' wyraziła jedna z przedmówczyń, nie neguję to potrzebu wypróbowywania czy jej konieczności (alergie), wiadomo, że PRÓBKI sa do PRÓBOWANIA. Śmieszą mnie jednak dziewczyny, które wysyłaja prośby o próbki do wszystkich firm na rynku, nawet tych produkujacych krem za przysłowiowe pięć złotych. TO jest dla mnie robienie z siebie dziadówki, nie chęć próbowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koloo Re: PróbkiGRATIS! O TO CO MI ODP NIEKTÓRE FIRMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:38 Aśka pewnie sama już wyżebrała 1000 próbek od firm, a sama innych opieprza ze biora próbki. Obłudnica...BOI SIĘ ze jej braknie hehee to takie "normalne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: PróbkiGRATIS! O TO CO MI ODP NIEKTÓRE FIRMY IP: 62.233.134.* 18.05.05, 17:10 Nikogo nie opieprzam, tylko wyrażam swoje zdanie tak jak i ty. I nie żebram tak jak wy o te próbki, nie zniżyłabym się do takiego poziomu. Ale wy robicie przecież co chcecie i ok, każdy ma swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Redo oskarżycielek!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 18.05.05, 23:48 Zwracam się z uprzejma prośbą o darowanie sobie głupich uwag pod adresem zainteresowanych próbkami kosmetyków. po pierwsze: 1. próbki sa po to żeby klientka wypróbowała dany produkt i przekonała się do kosmetyków danej firmy- każda dobra konsultantka o tym wie!! 2. sprzedawca w sklepie kosmetycznym jest zobowiazany przez dana firme do rozprowadzania próbek ich kosmetyków- cele reklamowe!! 3. ten temat został zaczety przez osoby zainteresowane próbkami a nie im przeciwne- jak chcecie się wyżalić to rozpocznijcie temat pod tytułem: darmowe próbki to dziadostwo, czy cos podobnego, albo odradzajcie kupowania gazet z dołączonymi próbkami bo to tez dziadostwo- bo za darmo! 4. dzięki takim próbkom ja i zapewne wiele dziewczyn znalazło super kosmetyk!! 5. mam juz dość waszego gadania- wejdzcie na forum antykoncepcja i odradzajcie stosowania tabletek bo to niezgodne z wiarą!!! pozdrawiam zainteresowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Redo oskarżycielek!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.134.* 19.05.05, 00:05 Cóż za manifest! "1. próbki sa po to żeby klientka wypróbowała dany produkt i przekonała się do kosmetyków danej firmy- każda dobra konsultantka o tym wie!!" Tak, dokładnie masz rację ale żebranie o próbki każdej firmy i kompletowanie sobie być może nawet całych kremów to dziadostwo. "2. sprzedawca w sklepie kosmetycznym jest zobowiazany przez dana firme do rozprowadzania próbek ich kosmetyków- cele reklamowe!!" Ale firma nie jest zobowiązana do rozdawania próbek, to jedynie dobra wola firmy a nie obowiązek. "3. ten temat został zaczety przez osoby zainteresowane próbkami a nie im przeciwne- jak chcecie się wyżalić to rozpocznijcie temat pod tytułem: darmowe próbki to dziadostwo, czy cos podobnego, albo odradzajcie kupowania gazet z dołączonymi próbkami bo to tez dziadostwo- bo za darmo!" Nikomu nie odradzałam kupowania gazet z próbkami, sama je chętnie kupuję a firma daje mi te próbki w prezencie. "4. dzięki takim próbkom ja i zapewne wiele dziewczyn znalazło super kosmetyk!!" Dzięki takim próbkom niejedna z Was zapewne już skompletowała całą pojemność kremu :-) i niektóre nawet nie myślą żeby kupić produkt danej firmy. 5. "5. mam juz dość waszego gadania- wejdzcie na forum antykoncepcja i odradzajcie stosowania tabletek bo to niezgodne z wiarą!!!" Jak masz dość odmiennego zdania niż Twoje to sama tu nie wchodź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggio Re: Redo oskarżycielek!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.152.* 19.05.05, 00:23 Asiu MY wiemy, że ty jesteś starą tercjanką i koniecznie chcesz wyperswadować WSZYSTKIM proszenie o próbki. :)) Zapewne żadna z nas by nie "żebrała", gdyby próbki były rozdawane w sklepach bez problemu, a nie chowane tylko dla siebie! Dlatego MY FOrumowiczki piszemy <żebramy> do "źródła", aby mieć jasność w temacie :). Asiu czemu się tak uczepiłas żebrania? Boisz się konkurencji? To mów tak od razu :)) NIkt nie mówił tutaj o OBOWIĄZKU? Coś sobie ty uroiła? :)) Ładnie prosimy, bynajmniej JA. Czyli jednak się nabierasz na te gazetowe promocje? Czyli też jestes chciwa, bo za darmo :) Nie możesz genralizować Dzięki próbkom kupiłam własnie wiele kremów POLSKICH firm, a nie zagranicznych. BO takie przeważnie <mała generalizacja ;)> znajduje w gazetach. Asiu świata nie zbawisz. :) A próbeczki są po to aby je sobie próbować. Jak sama naz. wskazuje :) Tobie też polecam "TAKIE ŻEBRANIE" i dej Ci BOże w zyciu tylko TAkiego żaebrania. Amen. Żebraczka Maggio :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka KONIEC IP: 62.233.134.* 19.05.05, 12:21 "Czyli jednak się nabierasz na te gazetowe promocje? Czyli też jestes chciwa, bo za darmo :)" Nie kupuję gazet ze względu na próbki, tylko na ich treść ale Tobie jak widać to jest obce, Ty kupujesz tylko ze względu na próbki bo widzę, że innej opcji nie przyjmujesz. Już swoje zdanie wyraziłam i więcej nie mam zamiaru się tu wypowiadać. Każdy ma swoje zdanie i każdy ma prawo do wyrażania go. Ja uważam, że żebracie o próbki i robicie z siebie dziadówki, wy uważacie inaczej. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggio Re: KONIEC IP: 62.29.152.* 19.05.05, 19:20 Asiu ja to wcale nie kupuje gazet. TYlko kradne, masz kolejny argument. NIe dość, że żebraczka to jeszcze złodziejka :)) Odnośnie treści gazet to pisam kobiece W OGÓLE JEJ NIE MAJĄ! Jest to zwykłe macenie mózgu, kobietą chcącym wyglądac jak modelki. Wiecznie, piekne, młode , zgrabne....Dlatego omijam pisam kobiece. :) Czytam mniej kolorową, a bardziej treściwą prase :). Oczywiście akceptuję Twoje szanowne zdanie. I nie dmawiam Ci do niego prawa :)) Gadaj co chcesz, na mnie to nie robi wrażenia, w wymiarze jakim zapewne ty byś chciała :)) Koniec to KONiec! Wreszcie :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.05.05, 07:35 wczoraj wysłałam maila serwis@eris.com.pl z prośba o przysłanie próbek i jeszcze wczoraj dostałam odpwiedź,że wyślą :-)))dostał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.autocom.pl 25.05.05, 17:27 up Odpowiedz Link Zgłoś
marghot DERMEDIC 19.05.05, 08:13 chyba zostal zarzucony prośbami o próbki, bo na ich stronie zakładka "próbki" sie nie otwiera :( Odpowiedz Link Zgłoś
beautybody www.staniczek.pl 19.05.05, 11:23 Na stronie www.staniczek.pl do każdego (nawet najtańszego) zakupu dają fajne torby plażowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: farouk...hehehehee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:25 Farouk napisał "nie przesyłamy żadnych próbek" na swojej stronie www, chyba się wkurzyli , że tak duzo z nas się odewazło:) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 19.05.05, 16:32 Ja tez dostalam dzisiaj probki z La Roche-Posay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.autocom.pl 20.05.05, 14:37 a ja dostałam dzis 2 próbki z Niemiec,6 próbek z Iwostinu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 20.05.05, 17:50 A jak dlugo czekalas na probki La Roche Posay? Dostalas je z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
nighthrill Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 20.05.05, 14:43 Dostałam dziś z Ziai, trzy dni po mailu. Przysłali dwie próbki kremów do twarzy, jedną kremu do rąk, jedną balsamu i jedną żelu pod prysznic. Krem matujący już wypróbowałam, nieźle działa, chyba kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka26a Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 20.05.05, 15:22 Witam! Ja dzisiaj dostałam pozytywne odpowiedzi od Kolastyny, Ziaji i Dermiki. Mają w najbliższym czasie przesłać próbki. Listy ich były bardzo miłe i bardzo cieszą się, że zainteresowałam się ich produktami. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 20.05.05, 16:16 no wlasnie, firmy sie ciesza duzym zainteresowaniem potensjalnych klientek. tutaj jedna z was napisala, ze my kompletujemy cala pojemnosc kremu. Nieprawda. Jest to fizycznie niemozliwe, bo gdy wysyla sie prosbe o probki, to oni zapisuja sobie te osobe w bazie danych i dwa razy jej nie wysla. Jesli bylaby taka mozliwosc, to sadze, ze wiele z nas pisaloby po 10 razy np. do clinique, ktorego kosmetyki sa drogie i tym samym miala cale zestawy. Dlatego wciaz nie rozumiem tej bulwersacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziuba Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:37 A czy mozecie podac adres strony clinique bo jakosnie umie znalezc? Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
skidblandir a to z erisa:) 20.05.05, 18:48 Szanowna Pani, Niestety, nie możemy spełnić Pani prośby. W chwili obecnej nie posiadamy próbek interesujących Panią kosmetyków. Pozdrawiamy serdecznie Serwis Informacyjny Dr Irena Eris podziekowalam ladnie i powiedzialam ze trudno :P nastepnego dnia mail: Napisz do nas za tydzień. Wtedy będziemy mieli nowe materiały. I oczywiście podaj swój adres.:-) Pozdrawiamy Serwis Informacyjny Dr Irena Eris no to czekam do poniedzialku:P Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: a to z erisa:) 26.05.05, 11:02 skidblandir napisała: > Szanowna Pani, > Niestety, nie możemy spełnić Pani prośby. W chwili obecnej nie posiadamy próbe > k > interesujących Panią kosmetyków. Ja z Erisa dostaję systematycznie, ale zupełnie na innych zasadach. W jednym z kkupionych kremów, w pudełku był kupon do wypełnienia, żeby się zapisać do klubu Erisa, wraz z kuponem należało wysłać kod paskowy z kartonika. Wypełniłam, wysłałam i teraz często dostaję różne próbki i informacje o nowych produktach Erisa i promocjach. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 20.05.05, 21:54 www.clinique.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.autocom.pl 24.05.05, 13:09 up Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) 24.05.05, 13:20 A mnie wczoraj mile zaskoczyła moja ulubiona Apteka, po raz kolejny zresztą :) Kupowałam 2 kremy (dla siebie i dla Mamy na prezent) i dostałam w prezencie metalową puszeczkę Vichy a w niej była próbka szamponu Dercos, buteleczka 30ml płynu micelarnego i 15ml w tubce peelingu Lipidiose, oprócz tego w reklamówce znalazłam 3 ulotki z próbkami kremu z filtrem Vichy, 5 próbek kremu Thermal UV i 3 próbki podkładu Vichy. Jest to chyba jedyne miejsce w moim mieście, gdzie można zawsze dostać próbki bez zakupów nawet, ulotki zawierające próbki leżą na ladzie i każdy może sobie sam wziąć. Do tego panie z tej Apteki są bardzo miłe, zawsze doradzą i nie ukrywają promocji. Kiedyś kupowałam jakiś męski krem, farmaceutka zaproponowała mi ze świeżej dostawy w tej samej cenie zestaw kremu z kosmetyczką plus mini produkty. Dzięki temu nie mam potrzeby wysyłania maili po próbki :) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 do orissy 24.05.05, 13:27 Moglabys zdradzic ktora apteka jest tak hojna dla klientow?:) Pozdrawiam lokalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: do morelki 24.05.05, 13:44 morelka4 napisała: > Moglabys zdradzic ktora apteka jest tak hojna dla klientow?:) Pozdrawiam > lokalnie:) Adres podawałam wcześniej w tym wątku :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=23894162&a=23937674 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PróbkiGRATIS!PODAJCIEstronyJEprzysyłające:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:52 A mam jeszcze pytanko: jakiej treści wysyłacie te lisy?? czy możecie podać jakiś konkretny przykład, rozpatrzony pozytywnie przez firmę. z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś