Dodaj do ulubionych

zabieg czyszczenia cery

IP: 217.153.29.* 17.05.05, 20:58
zapewne, ktoras z was go miala..na czym to wlasciwie polega? skuteczne? jak
dlugo sie utrzymuje efekt? czy potem trzeba powtarzac? no i ile kosztuje, tak
mniej wiecej?
z gory dziekuje za odpowiedzi
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: sara Re: zabieg czyszczenia cery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:55
      Czyszczenie twarzy powinno robić się raz na m-c. Złuszcza martwy naskurek,
      reguluje wydzielanie łoju, oczyszcza buzię z wągrów,plam, przebarwień itp. Ja
      sama chodzę często (mam problemową cerę z trądzikiem gdzie dermatolodzy
      rozłożyli ręce - radzę sobie sama chodząc do kosmetyczki. Po oczyszcaniu
      kosmetyczka nakłada "jakieś" kremy, maski, ampułki, robi masaż twarzy a na końcu
      kładzi mialgi, które wspaniale odżywiają moją skóre, przebarwienia mam z każdym
      razem mniejsze itp. Ogólnie polecam! ale uwaga na niesprawdzone komsmetyczki!!!
      jak byłam dziewczyną i poszłam do takiej to skończyło się na interwencji
      chirurga! Ja sama płacę od 120 do 160 zł. w zależności czego moja skóra wymaga
      itp. Jak będziesz zainteresowana to mogę wysłać ci kontakt na moją kosmetyczkę
      na priva.
      • Gość: Ania Re: zabieg czyszczenia cery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 09:02
        Sara, zadna kosmetyczkka nie powie Ci, że czyszczenie powinno sie robić raz na
        miesiąc. Dla jednych to w sam raz, dla innych byłoby za często, co mogłoby
        zaszkodzić skórze, czyszczenie jest mimo wszystko zabiegiem dość drastycznym
        dla buźki. Ja chodze raz na trzy miesiące i jest ok, więc wszystko zalezy. Poza
        tym, 120-160 za czyszczenie to naprawde sporo, chyba, że w tym masz cenę tych
        alg. Niech autorka wątku pójdzie do renomowanego salonu i się pokaże, bo jesli
        to nastolatka, będzie jej trudno znaleźć 120-160 złotych na miesiąc na
        czyszczenie, więc lepiej jej nie straszyć, bo może okaże się, że nie potzrebuje
        tak częstego czyszczenia.
    • alicja-ciekawska Re: zabieg czyszczenia cery 18.05.05, 09:05
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24763
    • Gość: Ania Re: zabieg czyszczenia cery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 09:06
      No i oczywiście, Sara, naskórek, nie 'naskurek.'
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka