daria00 18.05.05, 10:54 Czy od balsamu brązującego brudzi się bielizna i ubranie? Jakie macie z tym doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: Balsam! Ważne 18.05.05, 11:13 miałam kiedyś Sopot Ziaji i z tego, co pamiętam, nie brudził ubrań. innych nie używałam. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyczek Re: Balsam! Ważne IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 18.05.05, 11:18 Brudzi, brudzi. A sopot to lepiej nie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
asia303 Re: Balsam! Ważne 18.05.05, 11:33 Każdy trochę brudzi, szczegolnie biustonosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: Balsam! Ważne IP: *.acn.waw.pl 18.05.05, 11:53 Mi nie brudził. Samoopalacze to tak, ale balsamy raczej bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: Balsam! Ważne 18.05.05, 13:20 miałam "cztery pory roku"-brązujący.. tragedia! brudnożółta maź, która nic nie brązowiła a za to ślicznie żółciła bieliznę. fuj! Teraz używam karmelu Daxa, jest ok, b. delikatny efekt, ale jednak ciut znajduję na białej bieliżnie śladów- w końcu naskórek sciera sie zawsze.. a tylko on jest barwiony przecież. Odpowiedz Link Zgłoś