Dodaj do ulubionych

Bibułki matujące -poszukuję najlepszych?

IP: *.elpos.net / *.elpos.net 18.05.05, 11:07
Obserwuj wątek
    • Gość: Bianca Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 11:33
      kiedyś były fajne z avonu ale nie ma już.Używałam z yves rocher ale takie sobie.
      Słyszałam ,że z dermiki są ok,ale nie używałam.
    • Gość: karina Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.gl.digi.pl 18.05.05, 12:36
      firmy Olay
      • fiolka44 Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? 18.05.05, 12:39
        a ile kosztują te z olay??
        • Gość: go Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 18.05.05, 12:46
          czy chodzi Ci o te suche chusteczki czyszczace z firmy Olay??
          • Gość: karina Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.gl.digi.pl 18.05.05, 12:55
            sorry, jestem w goracej wodzie kąpana, chodziło o matujace przy makijazu a
            podałam namiary na oczyszczajace, ale jakby kogos interesowalo to
            olay.pl/docs/olayproducts/index3.php?subs=ocz&set=df, pozdrawiam
    • Gość: justyna Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.05, 15:18
      Ja polecam bibułki z ArtDeco, dobrze matują
      www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16364&cat=0
    • Gość: ewa 74 Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.ras.sth.bostream.se 18.05.05, 15:25
      zawsze bede pod niebiosa wychwalac bibulki the body shop.jesli masz tylko
      mozliwosc kupic,to polecam.sa rozne rodzaje.najlepsze sa te z matujacym
      puderkiem.on nie zostawia rzadnej warstwy po sobie ,jest niewidoczny,a trzyma
      cere w ryzach nawet przy duzym upale.nie narusza make up.drugie,ktore
      polecam ,to te z tea tree ,uzywam je jak ni sie cera pogorszy.
      • Gość: Ania Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:32
        żadna, nie rzadna
        • Gość: go Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 18.05.05, 15:47
          mozesz cos wiecej napisac o tych bibulkach the body shop? gdzie je kupic, jaka
          firma itp.
          • wikowamama Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? 18.05.05, 16:12
            W Polsce the body shopu nie ma , ja je kupiłam za 35 zł. na allegro. A bibułki
            rzeczywiście jedne z najlepszych a przetestowałam już chyba wszystkie, jeśli
            można cos doradzic to nigdy w życiu nie kupuj bibułek chanela; totalny
            niewypał !
            • klamczucha3 Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? 19.05.05, 10:47
              Potwierdzam,ze Chanel to badziewie.Skusilam sie na nie bo:
              -100 sztuk za 20 euro
              -bo piekne opakowanie
              -bo w opakowaniu jest lusterko
              Ale sama jakosc do bani!
          • kopciuszek82 Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? 18.05.05, 19:19
            hej!również uzywalam tych bibułek TJE BODY SHOP(TEA TREE i tych z pudrem),moim
            zdaniem nie sa az tak dobre. Tea TrEE nie matuja, natoniast te 2 maja za duzą
            warstwe pudru i po prostu zostawiają ślady. pudrowe leżą u mnie od 3 m-cy ,moze
            sie kiedys do nich przekonam...
            • Gość: dalloway Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.chello.pl 18.05.05, 19:33
              body shopu nie znam, a z dostepnych na polskim rynku nie do pobicia sa shiseido
              pureness. uwaga! - chodzi o wersje europejska, japonska ktora bywa na allegro,
              jest niezla, ale jednak duzo gorsza
              • Gość: AgaU Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.acn.waw.pl 18.05.05, 20:07
                SHISSEIDO oczywiscie. dosc drogie 70zl/50szt. ale jedyne dobre.
    • Gość: gosc Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.ppp.asahi-net.or.jp 19.05.05, 01:37
      Szczerze mowiac, to japonskie sa najlepsze. Sama idea tych bibulek matujacych
      pochodzi z Japonii, uzywa sie tego od dobrych kilkuset lat ;)).( (byl ( moze i
      jest) to produkt uboczny w procesie wyrabiania folii do pozlacania, sorki za
      ten wtret.Po jap. brzmi to "abura-tori gami" i sa niezbedne w tym klimacie (90%
      wilgoci + 30 st. upal)
      W Polsce za strasznie drogie i jest maly wybor, dopiero na miejscu, tj w
      Japonii, mozna stacic glowe w trakcie wybierania... Sa takie tylko matujace (
      zeby zamatowac swiecacy nos czy czolo) i z pudrem a jest tez i bibulka z
      rozem...cena: najtansze(w przeliczeniu) ok 3-4 zl za 1 opakowanie (100 platkow)
      • Gość: ewa Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:18
        A co myslicie o tych , warto kupić?
        Dziwne jakies to opakowanie... ale opinie o sprzedawcy dobre.

www.allegro.pl/show_item.php?item=51922960
    • Gość: a Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.icpnet.pl 20.05.05, 08:52
      według mnie najlepsze są CLARITY shine control paper z brytyjskiego Superdruga.
      kosztują grosze - 1 GBP (ok. 7 PLN) za książeczkę z 65 listkami. Body shop się
      nie umywa - zwlaszcza ten z serii tee tree....
      jak ktos moze sobie to sprowadzic to warto, ja bez nich zyc nie moge;)
      • Gość: go Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.05.05, 09:58
        a gdzie mozna kupic te bibulki? bo pierwszy raz slysze o nich, mozesz podac
        jakis link?
    • Gość: magda Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 20.05.05, 12:03
      ja od dłuższego czasu używac bibułek Cliniqe. 50 bibułek za ok 55 zł. Uważam że
      są bardzo dobre i wydajne. Wcześniej używałam bibułek Guerlain i one były
      jeszcze lepsze.
    • Gość: monikaa Bielenda IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 20.05.05, 12:48
      Nie używałam nigdy żadnych z wyższej półki bo szkoda mi było pieniędzy na coś
      co raz przyłożę do czoła a za chwilę wyrzucę. Zakupiłam kilka miesięcy temu
      (bez przekonania) bibułki matujące Bielendy (20 lub 30 sztuk dokładnie nie
      pamiętam) za 8 złotych i jestem z nich bardzo zadowolona. Matują na długo, nie
      ścierają makijażu, i do tego bardzo tanie. Polecam i pozdrawiam.
      • justa_79 Re: Bielenda 20.05.05, 14:58
        Monika, a gdzie je kupiłaś?
        • Gość: monikaa Re: Bielenda IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 20.05.05, 15:55
          Jestem z Warszawy, kupiłam je w Geant na Jubilerskiej. Za każdym razem muszę
          jechać po nie specjalnie do tego sklepu, bo nigdzie indziej ich nie
          widziałam. :/
      • marynikaa Re: Bielenda 20.05.05, 18:13
        ja też używam bielendy i jestem z nich bardzo zadowolona. A w opakowaniu jest
        tych bibułek 50 a nie 30. płaciłam za nie niecałe 9 złotych.
    • cafe_justysia Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? 20.05.05, 13:52
      ja mam z Sephory,chyba 50 bubułek za 26 zeta,jestem nawet z nich zadowolona,są
      z pudrem ale trzeba uważać przy tarciu-jak za mocno będziesz to robić to
      zostanie warstwa widocznego białego puderku :)
      • papryczka_ag Re: Bibułki matujące -poszukuję najlepszych? 20.05.05, 13:53
        kanebo - super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka