Dodaj do ulubionych

Myokine Vichy-help!

IP: *.icpnet.pl 19.05.05, 12:42
Mam 30 lat-za trzy dni 31 i cerę mieszaną, w kierunku tłustej. Dostałam krem Myokine Vichy i mam dylemat...To jest krem na dzień i noc i krem pod oczy. Wszędzie gdzie szukałam napisano, że - albo między 30-40, albo po 35 się go używa. Nie mam zbyt dużych zmarszczek, a nie chcę sobie zrobić krzywdy stosując zbyt mocne kremy. Poradźcie coś!!!!Może ktoś coś wie???Proszę o szybką odpowiedź-dziś jedynie mogę go oddać, jeśli okaże się, że nie powinnam go używać.I dziękuję z góry!
Obserwuj wątek
    • marghot Re: Myokine Vichy-help! 19.05.05, 12:53
      wg mnie ważniejszym pytaniem jest czy krem Cię nie uczuli (Vichy niestety to
      lubi czasem).
      mając 30 lat, wg mnie spokojnie możesz się nim smarować na noc
    • Gość: monias1 Re: Myokine Vichy-help! IP: 217.97.133.* 19.05.05, 12:54
      Absolutnie nie oddawac!! Mozesz spokojnie go stosowac. Nawet jak na chwile
      obecna nie masz zmarszczek to powinnas stosowac kremy przeciwzmarszczkowe by
      opoznic proces powstawania zmarszczek. A ten krem jest jak najbardziej
      odpowiedni dla trzydziestolatki. I naprawde nie boj sie - zaden krem nie zrobi
      ci krzywdy!! To stary zabobon. Juz po 30 powinno sie uzywac kremow z wit. C,
      retinolem, kwasami AHA. Naprawde nie zaszkodza ci, moga jedynie pomoc w
      zachowaniu jak najdluzej ladnej, jedrnej skory bez zmarszczek.
    • Gość: justy Re: Myokine Vichy-help! IP: 213.241.34.* 19.05.05, 15:03
      to nie jest żaden mocny krem. spokojnie moze go używać nawet dwudziestolatka.
      • Gość: ss Re: Myokine Vichy-help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:08
        A jak sie czyta myokine??
        • Gość: ania Re: Myokine Vichy-help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:02

czytasz "mijokin"

pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka