Dodaj do ulubionych

depilator.....

21.05.05, 09:25
kupiłam i chyba nie działa. Boli ale nie tak strasznie i mam wrażenie, że
tylko co niektóre włoski wyrywa a prawie wszystkie obcina
Obserwuj wątek
    • Gość: joasia Re: depilator..... IP: *.bulldogdsl.com 21.05.05, 11:33
      tez mam ten problem:((mam wrażenie, że połowę obcina, a połowe włosów wyrywa..
      a może to zależy od marki???bo ja mam philipsa "satinelle"
      • malawariatka1 Re: depilator..... 21.05.05, 11:37
        ja własnie zaniosłam do reklamacji. też miałam philipsa, ale nie pamiętam
        jakiego, kosztował 140 zł
        • Gość: Monia Re: depilator..... IP: *.xtra.pl 21.05.05, 13:14
          bo tak jest z tymi depilatorami, pierwsze 2 miechy to istna tragedia, ale jak
          sie przeboleje i zacisnie zeby potem bedzie juz tylko lepiej, teraz boli bo
          wlosy sa mocne, i faktycznie nie wyrywa wszystkich z cebulkami, ale po kilku
          razach to sie wyrowna wszystko, wiadomo ze wosk u kosmetyczki jest 1000 razy
          lepszy ale depilator niestety bardziej sie oplaca... ja mam brauna silk epili
          wrastaja mi wlosy owszem, nie robi tego dokladnie, ale zawsze lepsze to niz
          golarka i meczenie sie co 2 dni, przynajmniej dla mnie, ale to subiektywny
          problem
          • malawariatka1 Re: depilator..... 21.05.05, 13:16
            hm... już po fakcie... mój leży w reklamacji. Mam bzika na punkcie dokładności.
            Jeżeli kupuję coś i ktoś mnie zapewnia o idealnym działaniu, to tak ma być. A
            jeżeli tak nie jest to się wsciekam i tylko mój chłopak czasem to odczuwa
            • fiolka44 Re: depilator..... 21.05.05, 14:34
              na początku chyba tak zawsze jest, w moim przypadku też tak było. A co ile
              używacie depilatora? Bo ja co tydzien, ponieważ włoski nie rosną mi równo, a w
              wakacje to chyba będę musiała jeszcze częsciej :(
              • malawariatka1 Re: depilator..... 21.05.05, 14:36
                co tydzień????? ja kupiłam dlatego, zeby odetchnąć a nie sie męczyć:(
                • Gość: reggie Re: depilator..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:59
                  oj kochana to tak nie jest,na poczatku depiluje się co kilka dni.dopiero później
                  raz na np 2 tygodnie:) Ale faktycznie to normalne z uczuciem i nie jest wcale
                  zepsuty:)
                  • malawariatka1 Re: depilator..... 21.05.05, 17:46
                    z jakim uczuciem?? czy to, że chcę aby po jednym wolniutkim przejechaniu
                    depilatorem miała gładką skure to za duzo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka