malawariatka1 21.05.05, 09:25 kupiłam i chyba nie działa. Boli ale nie tak strasznie i mam wrażenie, że tylko co niektóre włoski wyrywa a prawie wszystkie obcina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasia Re: depilator..... IP: *.bulldogdsl.com 21.05.05, 11:33 tez mam ten problem:((mam wrażenie, że połowę obcina, a połowe włosów wyrywa.. a może to zależy od marki???bo ja mam philipsa "satinelle" Odpowiedz Link Zgłoś
malawariatka1 Re: depilator..... 21.05.05, 11:37 ja własnie zaniosłam do reklamacji. też miałam philipsa, ale nie pamiętam jakiego, kosztował 140 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: depilator..... IP: *.xtra.pl 21.05.05, 13:14 bo tak jest z tymi depilatorami, pierwsze 2 miechy to istna tragedia, ale jak sie przeboleje i zacisnie zeby potem bedzie juz tylko lepiej, teraz boli bo wlosy sa mocne, i faktycznie nie wyrywa wszystkich z cebulkami, ale po kilku razach to sie wyrowna wszystko, wiadomo ze wosk u kosmetyczki jest 1000 razy lepszy ale depilator niestety bardziej sie oplaca... ja mam brauna silk epili wrastaja mi wlosy owszem, nie robi tego dokladnie, ale zawsze lepsze to niz golarka i meczenie sie co 2 dni, przynajmniej dla mnie, ale to subiektywny problem Odpowiedz Link Zgłoś
malawariatka1 Re: depilator..... 21.05.05, 13:16 hm... już po fakcie... mój leży w reklamacji. Mam bzika na punkcie dokładności. Jeżeli kupuję coś i ktoś mnie zapewnia o idealnym działaniu, to tak ma być. A jeżeli tak nie jest to się wsciekam i tylko mój chłopak czasem to odczuwa Odpowiedz Link Zgłoś
fiolka44 Re: depilator..... 21.05.05, 14:34 na początku chyba tak zawsze jest, w moim przypadku też tak było. A co ile używacie depilatora? Bo ja co tydzien, ponieważ włoski nie rosną mi równo, a w wakacje to chyba będę musiała jeszcze częsciej :( Odpowiedz Link Zgłoś
malawariatka1 Re: depilator..... 21.05.05, 14:36 co tydzień????? ja kupiłam dlatego, zeby odetchnąć a nie sie męczyć:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: depilator..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:59 oj kochana to tak nie jest,na poczatku depiluje się co kilka dni.dopiero później raz na np 2 tygodnie:) Ale faktycznie to normalne z uczuciem i nie jest wcale zepsuty:) Odpowiedz Link Zgłoś
malawariatka1 Re: depilator..... 21.05.05, 17:46 z jakim uczuciem?? czy to, że chcę aby po jednym wolniutkim przejechaniu depilatorem miała gładką skure to za duzo? Odpowiedz Link Zgłoś