anka20280 22.05.05, 15:24 zafarbowalam wlosy srednim brazem i wyszly mi prawie czarne jak moge sciagnac farbe domowymi sposobami prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcepann Re: mam za ciemne wlosy 22.05.05, 23:04 nawet nie próbuj!!! lepeij idz do fryzjera i to dobrego,chyba ze chcesz sobie zniszczyc włosy. Sciaganie koloru to powane obciazenie dla włosow. Ale moze poczekaj,bo na poczatku to moga byc za ciemne ale potm sie troche spiorą-moze nei warto ich tak meczyc... sama musisz zdecydowac,czy nie mogłabys troche poczekac. Wystarczy przeciez do takich włosow mocniej malowac oczy i dasz rade przezyc pare tygodni:) a jaka farba to była? Odpowiedz Link Zgłoś
szaninka Re: mam za ciemne wlosy 23.05.05, 09:50 na twoim miejscu zrezygnowałabym z dekoloryzacji,zwłasczza w domu,u fryzjera naparwdę rzadko kiedy tio wychodzi ,pzreważnie włosy sa spalone i nie pozostaje nic innego jak drastyczne obcięcie. Poza tym kolor za 2 tyg.sam się trochę zmyje, mozesz uzywać szamponów pzreciwłupiezowych typu 2w1 (np.z Fructisa) bo powodują one wypłukiwanie farby z włosów...........a potem jeżeli kolo dlaej będzie za ciemny to proponuję zrobić jakies jaśniejsz epasemka. Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: mam za ciemne wlosy 09.06.05, 08:33 Witam Najzdrowszy domowy sposób na ściągnięcie niechcianego koloru włosów to częste mycie delikatnym szamponem przeznaczonym do częstego mycia. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś