Dodaj do ulubionych

mam za ciemne wlosy

22.05.05, 15:24
zafarbowalam wlosy srednim brazem i wyszly mi prawie czarne jak moge sciagnac farbe domowymi sposobami prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • marcepann Re: mam za ciemne wlosy 22.05.05, 23:04
      nawet nie próbuj!!! lepeij idz do fryzjera i to dobrego,chyba ze chcesz sobie
      zniszczyc włosy. Sciaganie koloru to powane obciazenie dla włosow. Ale moze
      poczekaj,bo na poczatku to moga byc za ciemne ale potm sie troche spiorą-moze
      nei warto ich tak meczyc... sama musisz zdecydowac,czy nie mogłabys troche
      poczekac. Wystarczy przeciez do takich włosow mocniej malowac oczy i dasz rade
      przezyc pare tygodni:)
      a jaka farba to była?
      • szaninka Re: mam za ciemne wlosy 23.05.05, 09:50
        na twoim miejscu zrezygnowałabym z dekoloryzacji,zwłasczza w domu,u fryzjera
        naparwdę rzadko kiedy tio wychodzi ,pzreważnie włosy sa spalone i nie pozostaje
        nic innego jak drastyczne obcięcie. Poza tym kolor za 2 tyg.sam się trochę
        zmyje, mozesz uzywać szamponów pzreciwłupiezowych typu 2w1 (np.z Fructisa) bo
        powodują one wypłukiwanie farby z włosów...........a potem jeżeli kolo dlaej
        będzie za ciemny to proponuję zrobić jakies jaśniejsz epasemka.
    • oksana.zarewicz Re: mam za ciemne wlosy 09.06.05, 08:33
      Witam
      Najzdrowszy domowy sposób na ściągnięcie niechcianego koloru włosów to częste
      mycie delikatnym szamponem przeznaczonym do częstego mycia.
      Pozdrawiam
      Oksana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka