misiaaaa2 10.12.07, 23:29 chciałam sie dowiedziec czy w czasie brania tabletek po skonczeniu opakowania jest przerwa i czy czasie 7 dniowej przerwie mozna zajsc w ciaze( przed okresem ) jak sie kocha????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palya Re: antykoncepcja 10.12.07, 23:34 jest przerwa i w trakcie przerwy jestes zabezpieczona.. jednak zastanawia mnie tekst na ulotce tabletek anty: 'prepara jest środkiem antkoncepcyjnym - w przypadku zajścia w ciążę lek należy natychmiast odstawic' ja wiem, ze nie ma 100% ale ten tekst jest po prostu w tym miejscu jakby...komiczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: antykoncepcja 10.12.07, 23:41 nie kazdy lek dziala dobrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: antykoncepcja 11.12.07, 00:17 W czasie przerwy jestes zabezpieczona o ile wezmiesz pigulki z kolejnego listka. p. Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: antykoncepcja 11.12.07, 12:53 Ja w czasie 7-dniowej przerwy nie używam żadnych dodatkowych zabezpieczeń i jak do tej pory w ciążę nie zaszłam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: antykoncepcja 11.12.07, 12:57 > czy czasie 7 dniowej przerwie mozna zajsc > w ciaze( przed okresem ) jak sie kocha????? jak sie kocha to nie mozna, jak sie tylko lubi to mozna wpasc. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: antykoncepcja 11.12.07, 14:02 tak jest 7 dni przerwy i nie mozna zajsc w ciaze wtedy sa dni bezplodne Odpowiedz Link Zgłoś