suselka03 22.05.05, 18:28 co sądzicie o tych specyfikach, czy ktoś próbował, jakie wrażenia, efekty. Interesują mnie szczególnie produkty do przetłuszczającej się skóry. www.bonimed.ig.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Bonimed 22.05.05, 20:13 ja bonifratrom ufam z zasady:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: Bonimed 23.05.05, 19:28 Ja kupiłam Boniderm. No i hmm... Jeśli chodzi o skład: mydło z ziołami. Jeśli chodzi o zapach: mydliny z szarego mydła. Konsystencja: sperma (sorrki, ale nawet bracik się śmiał, jak tego użył). Efekty? Ze wzgl. na zapach nie używałam do twarzy, tyko na nogi (zapalenie mieskzów wosowych). na twarz parę razy i już po jednym umyciu czuć, że bardzo wysusza. Niestety ja nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
suselka03 dzięki Asiek 24.05.05, 09:55 dzięki Asiek, takie konkretne odpowiedzi lubie. Zastanawiam się jeszcze nad herbatkami, albo preparatami do łykania z Bonidermu, czy ktoś próbował Odpowiedz Link Zgłoś