Gość: Jaga IP: *.icpnet.pl 23.05.05, 01:52 Czy ktoś ma jakąś opinię na temat Salonu Fryzjerskiego Kenzo w Poznaniu? Chodzi mi zwłaszcza o ten na ul. Ratajczaka. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goldi Re: salon Kenzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:44 W miare ok, ale radze Hair Bazaar (naj...wg. mnie i nie tylko mnie w Poznaniu, poza tym mozna spotkac np.jopek z farbka na wlosach brrr) i Piaseckich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: salon Kenzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:00 hair bazaar studio jak dla mnie masakara!p\fryzjerka sie zdaje ze sa zajebiste a nie, sa drogo jak cholera i do tego jeszcze nie robia tego co sobie zyczysz! i jeszcze jedno daj ci odczuc ze sa wazniejsze klientki np. bylam kiedys umowiona na sciecie i farbowanie glupia ges mnie tylko sciela, nierowno zreszta i powiedziala ze to wystarczy!bez sensu farbowac!bo do ucha szepnela jej kolezanka ze juz pani zdzisia przylazla i potraktowsali mnie masakrycznie!nigdy wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: salon Kenzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:09 Zalezy DO KOGO trafisz - np. wlasciciele np.Darek albo Majka, roznie to bywa, zreszta jak u wszystkich!Jakos nikt z moich znajomych nie narzekal! Moze poprostu wybralas NAPRAWDE zla fryzure:)A jak ci sie podobala, to trzeba bylo stanowczo trwac przy swoim zdaniu.Wiesz, one tez sa od doradzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: salon Kenzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:11 aha, moze wy wiecie jak jest u jean louis david w k.crossie.Niedouczona masowka czy jakis dobry fryzjer jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: salon Kenzo IP: *.icpnet.pl 23.05.05, 17:17 Oj, Kaluś. Ja pytam o opinie innych. A salon jest dobrze wszystkim znany, więc myślę, że ktoś mi odpowie. Chodzi mi zwłaszcza o fryzjera Tomka. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: salon Kenzo 23.05.05, 17:22 > Chodzi mi zwłaszcza o fryzjera Tomka. Nooo to wiele wyjaśnie!!!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: salon Kenzo IP: *.icpnet.pl 23.05.05, 10:25 Tyle wpisów, ale nic o Kenzo praktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś