11.07.02, 18:21
Przepraszam za taka prywate, ale w watku o dermatologach napisalas, ze nie
polecasz tych z Alfy, ale masz tam swietna ginekolozke. Czy moglabym Cie prosic
o jej nazwisko. Ja tez chodze do Alfy, ale pomimo, ze pani bardzo mila, trace
do niej zaufanie. Bede bardzo wdzieczna.
Pozdrawiam i dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: gAndzia Re: Do gAndzi IP: *.se.com.pl 15.07.02, 10:21
      sorry, ale o tej godzinie nie mam już kompa:) a piątek miałam free. ginekolożka
      to pani witkowska (mam nadzieję, ze to nie ta twoja:)))) właśnie ostatnio
      uratowała moją psiapsiółkę od laparoskopii. Ja do niej chadzam już z 8 czy 9
      lat, z pełnym zaufaniem (jest też położnikiem, chcę, żeby mi prowadziła ciążę:)
      konkretna, ostra, ale serdeczna kobitka:)
      • mela1 Re: Do gAndzi 15.07.02, 10:48
        Dzieki za odpowiedz. Nie, moja nazywa sie Niklewicz i jest szalenie mila, ale
        jakas taka zbyt beztroska jak dla mnie. Mam problem z dobraniem tabletek anty i
        jakos nie moge sie z nia dogadac. Zmienic?
        Pozdrawiam
        • Gość: gAndzia Re: Do gAndzi IP: *.se.com.pl 15.07.02, 11:00
          No to Witkowska powinan być OK, bo u mnie w związku z problemami hormonalnymi
          były problemy z dobraniem tabletki, a jej się udało:)
          • Gość: agul Re: Do gAndzi IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.07.02, 11:07
            gAndzia, a bierzesz juz kwas f. w zwiazku z planowana ciaza?:) A jak ci bedzie
            ta pani witkowska prowadzic ciaze to mozesz rodzic w jakim chcesz szpitalu czy
            w tym w ktorym ona przyjmuje czy jak to jest?????
            • Gość: gAndzia Re: Do gAndzi IP: *.se.com.pl 15.07.02, 11:40
              Kwas już biorę:) a o szpitalu jeszcze nie myslałam, nie wiem też, czy bedę
              rodziła w Polsce czy w Stanach. a w ogóle to witaj po urlopie:))))
              • Gość: agul Re: Do gAndzi IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.07.02, 11:47
                :))) Ciezki byl powrot do polski i rzucenie sie w wir pracy.. Ale za to jestem
                mulatka:)))
                A czemu myslisz o porodzie w stanach? Czy twoj ukochany jest stamtad?
                Ja tez jeszcze nie myslalam o szpitalu ale powoli zaczynam bo od przyszlego
                miesiaca kwas:)) W sumie to chcialabym chyba rodzic w wodzie bo podobno duzo
                mniej boli ale nie wiem czy to w warszawie mozliwe, musze sie podowiadywac.
                A ty kiedy na krete??
                • Gość: gAndzia Re: Do gAndzi IP: *.se.com.pl 15.07.02, 13:08
                  tak sobie mysleliśmy, że tam byłoby lepiej, bezpieczniej itp. a pewnie będziemy
                  tam dom kupować. na jesieni zacznę poważnie mysleć o dzidziusiu, to sobie
                  wszystko obcykam. o wodzie też myslałam, bo się strasznie boję tego bólu:(
                • Gość: gAndzia Re: Do gAndzi IP: *.se.com.pl 15.07.02, 13:09
                  tak sobie mysleliśmy, że tam byłoby lepiej, bezpieczniej itp. a pewnie będziemy
                  tam dom kupować. na jesieni zacznę poważnie mysleć o dzidziusiu, to sobie
                  wszystko obcykam. o wodzie też myslałam, bo się strasznie boję tego bólu:(
                  • Gość: agul Re: Do gAndzi IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.07.02, 13:28
                    No wlasnie, ja tez:(( moj mezczyzna stwierdzil juz ze mam fobie na punkcie tego
                    bolu ale nic na to nie poradze, a wode sprawdzila moja siostra i podobno
                    faktycznie znacznie lagodzi bol:)
                    Ja tez zaczne sobie sprawdzac wszystko jesienia, to moze sie powymieniamy info?
                    Zreszta we wrzesniu ma byc jakies spotkanie forumowe w w-wie to pogadamy:)
                    • Gość: gAndzia Re: Do gAndzi IP: *.se.com.pl 15.07.02, 14:36
                      super:)))) już się cieszę
                      (wrr - to forum mnie dobije:(((( )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka