Gość: Buterfly IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 12:09 dziewczyny...czy mozecie mi polecic dobry i sprawdzony peeling do ciala... czy wg Was lepszy jest np. peeling z zelem do kapieli czy sam peeling... prosze o rade Butterfly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toolie Re: Dobry peeling do ciala IP: *.wp.mil.pl 12.07.02, 12:15 Ja uzywam peelingu do ciala AVONU z serii SKIN-SO-SOFT. Ma bardzo fajny cytrusowy zapach i jest niedrogi. Jedyny minus to to, ze jest malo wydajny, ale cena jest niska, wiec mozna go czesciej kupowac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Dobry peeling do ciala IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.07.02, 12:15 Wedlug mnie duzo lepsze sa same peelingi, moim faworytem jest loreala exfotonic czy jakos tak w zielonym sloiczku z tej nowej serii, cudownie zluszcza skore wygladza ja i slicznie pachnie. Ostatnio polubilam tez peelingi cukrowe yves rocher - brzoskwiniowy i truskawkowy, skora jest po nich cudownie gladka. Radzilabym wiec cos z tych dwoch firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Dobry peeling do ciala IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.07.02, 12:18 Ja mialam ten z avonu i dla mnie byl za slaby, malo tam tych drobinek scierajacych, a w yr i lorealu jest ich bardzo duzo i takie grube, jak sie smaruje, to czuc ze sie skora sciera. No i sa bardzo wydajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buterfly Re: Dobry peeling do ciala IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 12:36 Agul a czy mozesz mi napisac ile mniej wiecej kosztuje "ta przyjemnosc" z L'oreala...a czy moze uzywalas cos jeszcze z tej serii L'oreal np. to mleczko nawilzajaco ujedrniajace ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Re: Dobry peeling do ciala IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.07.02, 13:20 w rossmanie prawie 40 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Dobry peeling do ciala IP: *.ny325.east.verizon.net 12.07.02, 16:50 z myjących peelingów najbardziej lubię Eris (ale tylko ten zielony, niebieski śmierdzi mi chlorem), trochę się pieni, ma drobne kuleczki peelingujące, ale skuteczne nic jednak nie pobije Loreal'a Exfotonic, to najlepszy peeling jaki miałam kiedykolwiek, jestem zakochana w tym kosmetyku. niesamowicie pachnie i jest bardzo skuteczny, skóra jest po nim naprawdę odnowiona, porządnie peelinguje plus posiada kwasy AHA więc złuszczanie jest naprawdę zauważalne, a skóra mięciutka i cudownie pachnąca. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dobry peeling do ciala IP: *.future-net.pl 12.07.02, 17:28 również polecam exfotonic, jest genialny! nie lubię peelingu z żelem pod prysznic, uzywam ich tylko na urlopie, moim zdaniem takie złuszczanie to żadne złuszczanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buterfly Re: Dobry peeling do ciala IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 18:28 dziekuje za Wasze porady...pewnie kupie ten L'oreala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Dobry peeling do ciala IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.07.02, 21:18 Ja dzisiaj kupiłam YR- udało mi się w jednym sklepie jeszcze po promocyjnej cenie- 19.90. co prawda miałam ochotę na exfo.Loreala, ale- te 40zł, to troche za dużo przed wakacjami ;). Na razie wiem tylko , że rzeczywiśćie wspaniale słodziutko pachnie..ajak działa.. ;).mam nadzieję, że tak jak tutaj niektóre forumowiczki opisywałay :P pzd:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Dobry peeling do ciala IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 22:07 truskawka czy brzoskwinia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArgaret Re: Dobry peeling do ciala IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.07.02, 22:52 truskawka..i wlasnie zaraz ja przetestuje.. ;). :)) mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Dobry peeling do ciala IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 17:14 Gość portalu: MArgaret napisał(a): > truskawka..i wlasnie zaraz ja przetestuje.. ;). :)) mniam. :-)))) a ja dzisiaj nurkowałam w słoikach z obydwoma i nie mogłam sie zdecydować :-) w końcu wzięłam brzoskwinię i do tego mały balsamik żeby zapach trymał się dłużej, aha, tez za 19,90 :-) i jeszcze dostałam próbke emulsji matującej biospecific :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Dobry peeling do ciala IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 17.07.02, 01:19 Gość portalu: katrina napisał(a): hmm, cholercia, ja żadnych próbek nie dostałam..wybrałam truskawkę wyliczając, bo nie mogłam sie zdecydować :). Ale musze i tak spróbowac tego loreala exfo. (na szczęscie ma go kolezanka, wiec od niej sobie "kawałek"uszczknę). Moje wrazenia sa takie- ładnie pachnie, drobne drobinki-dużo (zresztą peeling jest gęsty) chociaz mogłby byc nieco ostrzejsze, nic by się mojej skórze nie stało :). Po aplikacji i zmyciu-skóra jest gładka..ale zapach się wymywa juz prawie zupełnie:/..szkoda :). Mam nadzieje, ze ta maź ma jakieś właściwości ,bo moja skóra była równie gładka po moich "domowych"peelingach z cukru..cynamonu-z kremem jakimś , oliwką +witaminki ;)) pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusia Re: Dobry peeling do ciala IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.07.02, 22:55 Loreal jest the best, super jest pozniej cialko i slicznie pachnie. Jesli chodzi o peelingi pod prysznic to polecam nowy peeling z Vichy, testowalam probke. Ma on dosc wyrazne ziarenka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: Dobry peeling do ciala 19.07.02, 11:46 o jakim peelingu Vichy piszesz? ja znam tylko do twarzy, jest jakiś do całego ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Dobry peeling do ciala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 16:20 Pewnie chodzi o nowy piling pod prysznic z serii Lipidiose (jest też żel pod prysznic Lipidiose) do skóry suchej z granulkami oleju jojoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Dobry peeling do ciala IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 22.07.02, 15:53 no i uszczknęłam trochę tego Loreala, użyłam..i rzeczywiśćie, całkiem fajna rzecz. ładnie pachnie.. to , że jest cukrowy od razu rzuca sie w oczy, mam wrażenie że smaruję sie taka gęstą wodą z cukrem i cytryną;). Zapach trzyma się dalej po zmyciu..i drobinki nieco bardziej ostre niz te w YR, ale też cena większa. Chociaz on chyba wydajniejszy niż jego kolezanki z YR, cóz, zużyję moją "truskawkę"i zobaczymy....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Dobry peeling do ciala 22.07.02, 16:43 tak, tez kupilam loreal. jest super - spodziewalam sie normalnego rozczarowania, przyzwyczajona do St Ives, a tu prosze - szuru-buru jak sie patrzy. i fajnie pachnie. mysle ze mozna sie uzaleznic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziorek Re: Dobry peeling do ciala IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 10:17 jedno małe pytanko, jak peelingujecie ciało, jakąś szorstką rękawicą czy samymi dłońmi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Dobry peeling do ciala IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 23.07.02, 14:40 Dekolt..brzuszek itp -i te delikatnijesze partie ciała samymi dłonmi..natomiast- do masazu posladków używam dodatkowo (po użyiu peelingu, albo z uzyciem GO) jakiejś szorstkiej gabki..itp . POsladków i ud w kazdym razie nie oszczędzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Dobry peeling do ciala 23.07.02, 20:55 Ja stosuję ostrą rękawicę, a peelingu idealnego do ciała jeszcze nie miałam.Teraz kończy mi się Eris(taki sobie) i jak sie skończy na pewno kupię L'Oreala. Odpowiedz Link Zgłoś