Dodaj do ulubionych

Dobry peeling do ciala

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 12:09
dziewczyny...czy mozecie mi polecic dobry i sprawdzony peeling do ciala...
czy wg Was lepszy jest np. peeling z zelem do kapieli czy sam peeling...
prosze o rade
Butterfly
Obserwuj wątek
    • Gość: toolie Re: Dobry peeling do ciala IP: *.wp.mil.pl 12.07.02, 12:15
      Ja uzywam peelingu do ciala AVONU z serii SKIN-SO-SOFT. Ma bardzo fajny
      cytrusowy zapach i jest niedrogi. Jedyny minus to to, ze jest malo wydajny, ale
      cena jest niska, wiec mozna go czesciej kupowac:-)
    • Gość: agul Re: Dobry peeling do ciala IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.07.02, 12:15
      Wedlug mnie duzo lepsze sa same peelingi, moim faworytem jest loreala exfotonic
      czy jakos tak w zielonym sloiczku z tej nowej serii, cudownie zluszcza skore
      wygladza ja i slicznie pachnie. Ostatnio polubilam tez peelingi cukrowe yves
      rocher - brzoskwiniowy i truskawkowy, skora jest po nich cudownie gladka.
      Radzilabym wiec cos z tych dwoch firm.
    • Gość: agul Re: Dobry peeling do ciala IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.07.02, 12:18
      Ja mialam ten z avonu i dla mnie byl za slaby, malo tam tych drobinek
      scierajacych, a w yr i lorealu jest ich bardzo duzo i takie grube, jak sie
      smaruje, to czuc ze sie skora sciera. No i sa bardzo wydajne.
      • Gość: Buterfly Re: Dobry peeling do ciala IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 12:36
        Agul a czy mozesz mi napisac ile mniej wiecej kosztuje "ta przyjemnosc" z
        L'oreala...a czy moze uzywalas cos jeszcze z tej serii L'oreal np. to mleczko
        nawilzajaco ujedrniajace ?
        :-)
        • Gość: nela Re: Dobry peeling do ciala IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.07.02, 13:20
          w rossmanie prawie 40 zl
          • Gość: marta Re: Dobry peeling do ciala IP: *.ny325.east.verizon.net 12.07.02, 16:50
            z myjących peelingów najbardziej lubię Eris (ale tylko ten zielony, niebieski
            śmierdzi mi chlorem), trochę się pieni, ma drobne kuleczki peelingujące, ale
            skuteczne
            nic jednak nie pobije Loreal'a Exfotonic, to najlepszy peeling jaki miałam
            kiedykolwiek, jestem zakochana w tym kosmetyku. niesamowicie pachnie i jest
            bardzo skuteczny, skóra jest po nim naprawdę odnowiona, porządnie peelinguje
            plus posiada kwasy AHA więc złuszczanie jest naprawdę zauważalne, a skóra
            mięciutka i cudownie pachnąca.
            polecam
            • Gość: Aga Re: Dobry peeling do ciala IP: *.future-net.pl 12.07.02, 17:28
              również polecam exfotonic, jest genialny! nie lubię peelingu z żelem pod
              prysznic, uzywam ich tylko na urlopie, moim zdaniem takie złuszczanie to żadne
              złuszczanie:)
              • Gość: Buterfly Re: Dobry peeling do ciala IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 18:28
                dziekuje za Wasze porady...pewnie kupie ten L'oreala :-)
                • Gość: Margaret Re: Dobry peeling do ciala IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.07.02, 21:18
                  Ja dzisiaj kupiłam YR- udało mi się w jednym sklepie jeszcze po promocyjnej
                  cenie- 19.90. co prawda miałam ochotę na exfo.Loreala, ale- te 40zł, to troche
                  za dużo przed wakacjami ;). Na razie wiem tylko , że rzeczywiśćie wspaniale
                  słodziutko pachnie..ajak działa.. ;).mam nadzieję, że tak jak tutaj niektóre
                  forumowiczki opisywałay :P
                  pzd:)
                  • Gość: katrina Re: Dobry peeling do ciala IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 22:07
                    truskawka czy brzoskwinia?
                    • Gość: MArgaret Re: Dobry peeling do ciala IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.07.02, 22:52
                      truskawka..i wlasnie zaraz ja przetestuje.. ;). :)) mniam.
                      • Gość: katrina Re: Dobry peeling do ciala IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 17:14
                        Gość portalu: MArgaret napisał(a):

> truskawka..i wlasnie zaraz ja przetestuje.. ;). :)) mniam.

:-)))) a ja dzisiaj nurkowałam w słoikach z obydwoma i nie mogłam sie
                        zdecydować :-) w końcu wzięłam brzoskwinię i do tego mały balsamik żeby zapach
                        trymał się dłużej, aha, tez za 19,90 :-) i jeszcze dostałam próbke emulsji
                        matującej biospecific :-)
                        • Gość: Margaret Re: Dobry peeling do ciala IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 17.07.02, 01:19
                          Gość portalu: katrina napisał(a):

hmm, cholercia, ja żadnych próbek nie dostałam..wybrałam truskawkę wyliczając,
                          bo nie mogłam sie zdecydować :). Ale musze i tak spróbowac tego loreala exfo.
                          (na szczęscie ma go kolezanka, wiec od niej sobie "kawałek"uszczknę). Moje
                          wrazenia sa takie- ładnie pachnie, drobne drobinki-dużo (zresztą peeling jest
                          gęsty) chociaz mogłby byc nieco ostrzejsze, nic by się mojej skórze nie
                          stało :). Po aplikacji i zmyciu-skóra jest gładka..ale zapach się wymywa juz
                          prawie zupełnie:/..szkoda :). Mam nadzieje, ze ta maź ma jakieś właściwości ,bo
                          moja skóra była równie gładka po moich "domowych"peelingach z cukru..cynamonu-z
                          kremem jakimś , oliwką +witaminki ;))
                          pzd
                • Gość: Karusia Re: Dobry peeling do ciala IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.07.02, 22:55
                  Loreal jest the best, super jest pozniej cialko i slicznie pachnie. Jesli
                  chodzi o peelingi pod prysznic to polecam nowy peeling z Vichy, testowalam
                  probke. Ma on dosc wyrazne ziarenka.
                  • ewakam Re: Dobry peeling do ciala 19.07.02, 11:46
                    o jakim peelingu Vichy piszesz? ja znam tylko do twarzy, jest jakiś do całego
                    ciała?
                    • Gość: justy Re: Dobry peeling do ciala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 16:20
                      Pewnie chodzi o nowy piling pod prysznic z serii Lipidiose (jest też żel pod
                      prysznic Lipidiose) do skóry suchej z granulkami oleju jojoba.
                      • Gość: Margaret Re: Dobry peeling do ciala IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 22.07.02, 15:53
                        no i uszczknęłam trochę tego Loreala, użyłam..i rzeczywiśćie, całkiem fajna
                        rzecz. ładnie pachnie.. to , że jest cukrowy od razu rzuca sie w oczy, mam
                        wrażenie że smaruję sie taka gęstą wodą z cukrem i cytryną;). Zapach trzyma się
                        dalej po zmyciu..i drobinki nieco bardziej ostre niz te w YR, ale też cena
                        większa. Chociaz on chyba wydajniejszy niż jego kolezanki z YR, cóz, zużyję
                        moją "truskawkę"i zobaczymy....:)
                        • kotmanka Re: Dobry peeling do ciala 22.07.02, 16:43
                          tak, tez kupilam loreal. jest super - spodziewalam sie normalnego
                          rozczarowania, przyzwyczajona do St Ives, a tu prosze - szuru-buru jak sie
                          patrzy. i fajnie pachnie. mysle ze mozna sie uzaleznic
    • Gość: madziorek Re: Dobry peeling do ciala IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 10:17
      jedno małe pytanko, jak peelingujecie ciało, jakąś szorstką rękawicą czy samymi
      dłońmi?
      • Gość: Margaret Re: Dobry peeling do ciala IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 23.07.02, 14:40
        Dekolt..brzuszek itp -i te delikatnijesze partie ciała samymi dłonmi..natomiast-
        do masazu posladków używam dodatkowo (po użyiu peelingu, albo z uzyciem GO)
        jakiejś szorstkiej gabki..itp . POsladków i ud w kazdym razie nie oszczędzam ;)
        • coralin Re: Dobry peeling do ciala 23.07.02, 20:55
          Ja stosuję ostrą rękawicę, a peelingu idealnego do ciała jeszcze nie
          miałam.Teraz kończy mi się Eris(taki sobie) i jak sie skończy na pewno kupię
          L'Oreala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka