Gość: AGA IP: *.litnet.osi.pl 31.05.05, 11:01 Gdzie chodzcie do fryzjera? kosmetyczki? giekologa itd??poledzcie cos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asik Re: .:::Gliwiczanki:::. IP: 80.48.249.* 31.05.05, 18:32 Jeśli chodzi o fryzjera to do Jaty (ale wciąż jeszcze szukam innego). A o ginekologa do dr. Skwira Kapała (ale dopiero 1 raz byłam)wcześniej przez kilka lat chodziłam do pewnego doktora. Nazwiska nie wymienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: .:::Gliwiczanki:::. IP: *.litnet.osi.pl 31.05.05, 20:00 Gość portalu: Asik napisał(a): przez kilka > lat chodziłam do pewnego doktora. Nazwiska nie wymienie. Czemu nie wymienisz?? zły? jeżeli tak to wlasnie o to chodzi aby przestrzec mieszkanki Gliwic aby do niego nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: .:::Gliwiczanki:::. IP: 80.48.249.* 31.05.05, 21:14 Jest na czarnej liście ginekologów wymieniony, więc myślę,że na tym forum nie ma sensu o nim pisać. Zresztą ostatnio nawet ktos umieścił tam jego nazwisko, więc mozesz zerknąć..... A tak na marginesie, mało ludzi z Gliwic, chyba dziś odwiedziło forum Uroda. Też jestem ciekawa co do typowań: fryzjer, kosmetyczka, ginekolog:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: .:::Gliwiczanki:::. 31.05.05, 21:17 fryzjer-szukam kosmetyczka-od kiedy ponad rok temu kosmetyczka koło rynku na Matejki zmasakrowała mi twarz mam uraz i nie chodzę ginekolog- dr. Małek, ale szukam kogoś lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mendosita Re: .:::Gliwiczanki:::. IP: *.gwardii.osi.pl 31.05.05, 22:04 Fryzjer- tylko Hania z salonu przy Gwardii Ludowej; ginekolog: p. dr Siergiej, gabinet prywatny na Koperniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwicznka23 Re: .:::Gliwiczanki:::. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 14:56 słyszałąm kilka dobrych opinii o salonie fryzjerskim n gwardii ludowej, ja byłam kilka razy w salonie przy ul. Barlickego i jestem zadowolona, włosy dobrze się układały i niedrogo (20 zł), pozdrawiam gliwicznki, jestem tez zainteresowana depilacja cukrową u kosmetyczki,piszcie jeśli coś wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: .:::Gliwiczanki:::. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:20 Gliwicczanki - tak jest prawidłowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: .:::Gliwiczanki:::. IP: *.litnet.osi.pl 01.06.05, 08:37 ja tez jestem ciekawa tych rakingów.Sma nie mam swojego fryzjera,lekarzaa np. na tipsy jezdze do dziewczyny do zabrza cudenko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa Re: .:::Gliwiczanki:::. IP: 212.106.138.* 01.06.05, 10:28 a na te tipsy do zabrza to gdzie? i za ile?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagulkaa Fryzjer IP: 83.238.131.* 01.06.05, 10:19 Crazy Head na Ziemowita a konkretnie pani Iwona - polecam - nie jest tanio ale napewno będziecie zadowolone z fryzurki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagulkaa Re: .:::Gliwiczanki:::.Kosmetyczka? IP: 83.238.131.* 01.06.05, 10:50 Możecie jakąś polecić w Gliwicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: .:::Gliwiczanki:::.Kosmetyczka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:04 tipsy u znajomej w domku ale rewelka zelowa 70 zl uzupelnianie 40:)) a kosmetyczki tez szukam na depilacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagulkaa Re: .:::Gliwiczanki:::.Kosmetyczka? IP: 83.238.131.* 01.06.05, 14:07 Ja też właśnie na depilację i głównie chodzi mi o depilację pastą cukrową (bikini)....ZNA KTOŚ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: .:::Gliwiczanki:::.Kosmetyczka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:12 nawet szukałam w necie jakas stronke internetowa.duzo jest wogole tych kosmetyczek ale gdzie pojsc.podobno w diamencie jest dobra ale neiwiem. ja jestem z łabed sa tu 2 kosmetyczki no ale nieiwiem neiwiemm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: .:::Gliwiczanki:::.Kosmetyczka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:13 Poledźcie??? Polecam słownik ortograficzny, a odradzam salon Loreala przy Zwycięstwa koło Pizza Hut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: .:::Gliwiczanki:::.Kosmetyczka? IP: *.gl.digi.pl 01.06.05, 15:25 czujności nigdy za wiele,ale na litość boską to nie jest forum ortograficzne, ja polecam Kalms, MBE, Walerianę, Melisę, a co do gliwicczanek to chyba wolę byc gliwiczanką, miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa Re: .:::Gliwiczanki:::.Kosmetyczka? IP: 212.106.138.* 01.06.05, 14:22 a tak - moze ktos cos wie o depilacji cukrowej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: .:::Gliwiczanki:::.Kosmetyczka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:29 no oczywiscie ze znajdzie sie taka "paniusia" która jest nieomylna..a co to jest co Karinko wymieniłas??Ja tez wole byc gliwiczanka:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: .:::Gliwiczanki:::.Kosmetyczka? IP: *.gl.digi.pl 01.06.05, 15:39 pare postów wyżej Ania napisała "Gliwicczanki - tak jest prawidłowo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: .:::Gliwiczanki:::.Kosmetyczka? IP: 80.48.249.* 01.06.05, 17:34 Przestańcie się w końcu kłócić o ortografię, lepiej już piszcie o tych fryzjerach i ginekologach, bo sama jestem ciekawa, gdzie np. dobrze ścinają włosy, bądź do którego z ginekologów można się udać bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: .:::Gliwiczanki:::.Kosmetyczka? 01.06.05, 19:57 doktor Siergiej jest świetna, byłam u niej kilka razy i mogę z czystym sumieniem polecić. gabinet ma na Gwiazdy Polarnej na Kopernika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: .:::Gliwiczanki:::.Kosmetyczka? IP: *.warsnet.pl 02.06.05, 10:29 bardzo dobrym i sprawdzonym ginekologiem jest dr.Skwira-kabalo,co do dr.Sergiej bym sie kłociła:).Jeśli szukacie dobrego fryzjera,to chyba nie znajdziecie:),albo ja nie trafiłam.Byłam juz chyba u wszystkich w Gliwicach i z ani jednego nie jestem zadowolona.Chyba ,ze sie myle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonistka Re: .:::Gliwiczanki:::.Kosmetyczka? IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.05, 14:12 Polecam salon fryzjerski Bea na Z. Starego. Strzygę się i czeszę u pani Wioli i jestem zadowolona :) Nie polecam za to fryzjera na Rynku. Wyczekałam się tam raz półtorej godziny, choć byłam umówiona. Do tego kobieta pofarbowała mnie czarnym granatem, choć trzy razy mówiłam, że chcę zwykłą czerń. Dopiero jak nałożyła na głowę, powiedziała, że to granat. Do tego czeszą wszystkich na jedno kopyto. Beznadzieja. Też szukam dobrej kosmetyczki! Profesjonalistki od oczyszczania twarzy itp. Co do ortografii.. cóż... ktoś ma chyba kiepski słownik, bo 'Gliwiczanki' jest jak najbardziej poprawnie. Nie ma czegoś takiego jak Gliwicczanka. Poza tym w zdaniu gliwiczanka piszemy z małej litery. Odsyłam do Nowego Słownika Ortograficznego PWN E.Polańskiego, Warszawa 2000 (str.204) Odpowiedz Link Zgłoś