lizabeth4 31.05.05, 19:43 Witajcie, Szukam dobrego kremu pod oczy. Najlepszy byłby taki,który nie podrażnia oczu a jednocześnie ''prasuje'' zmarszczki mimiczne,czy wogóle jest taki krem na rynku? Mam 32 lata. Doradżcie ,proszę! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.aster.pl 31.05.05, 20:02 Słyszałam, że świetny jest krem do powiek( choć nazwa moży być myląca, bo to poprostu krem pod oczy i na powieki) Dr Hauschka. Właśnie czekam na realizację zamówienia w AquaVicie, mam nadzieję, że się nie zawiode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.aster.pl 06.06.05, 10:59 Stosuję ten krem od jakiegoś tygodnia i potwierdzam, że jest świetny! Ma nietypową konsystencję, troche przypomina wosk ale bardzo ładnie sie rozprowadza i wchłania. Skóra jest mięciutka, gładka i rozjaśniona. Jest wprawdzie zalecany na dzień ale używam go i rano i wieczorem. Ze względu na konsystencję wieczorem nakładam grubą warstwę a rano cieniutką. To mój najlepszy krem pod oczy jaki miałam, a stosowałam różne, z wyższej półki też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Midi Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.magistral.by / 213.255.202.* 06.06.05, 11:09 A ile ten krem kosztuje i jakiej pojemności jest opakowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.aster.pl 06.06.05, 11:21 10 ml ale wspomniana konsystencja nie pozwala na nakładanie dużej ilości, rano właściwie tylko dotykam końcem palca. Kosztuje 64 złote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias11 Re: **** Krem pod oczy **** IP: 217.97.133.* 06.06.05, 11:56 tez juz 30-stka i na mnie dziala Antigravity Clinigue, choc nie wiem czy krem jest w stanie prasowac zmarszczki mimiczne. Ja mam taka jedna i robie co moge a nie splyca sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:14 ja często mrużyłam oczy i niestety zmarszczki mimiczne gotowe, ślicznie je ukrywa (tylko troszkę są widoczne) Eye Sculptor H.R i Collagenist H.R, anti - gravity tez jest bdb, ale dla mnie na noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:41 Na hauschka.pl jako nowosc, to jest ten?Czy jakis inny tej firmy? Jakos nie moge sie przekonac do naturalnych kosmetykow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.aster.pl 06.06.05, 13:12 To jest ten: www.hauschka.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.aster.pl 06.06.05, 13:14 Coś nie tak z tym linkiem. W kazdym razie krem, o którym pisałam nazywa sie Krem do pielegnacji powiek. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetducky Re: **** Krem pod oczy **** 06.06.05, 18:11 Ja osobiscie moge polecic krem do oczu Bio-performance Sheseido. Stosowalam wczesniej Lancoma - RÉSOLUTION EYE D-CONTRAXOL- ten najnowszy do oczu niebieski, byl okay, ale przy drugim opakowaniu chyba skora mi sie juz do niego przyzwyczaila. Stosowalam takze inne kremy z wyzszej polki i osobiscie jestem z kremu Sheseido najbardziej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: **** Krem pod oczy **** 06.06.05, 18:18 lizabeth4 napisała: > Szukam dobrego kremu pod oczy. > Najlepszy byłby taki,który nie podrażnia oczu a jednocześnie > ''prasuje'' zmarszczki mimiczne W skład serii kosmetyków AA dla uczuleniowców wchodzi także krem pod oczy. Polski, tani, skuteczny. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabellla Re: **** Krem pod oczy **** IP: 213.17.239.* 06.06.05, 19:54 A ja polecam swietny kremik pod oczy-Iwostin Elixine. Sama bardzo dlugo szukalam jakiegos SKUTECZNEGO kremu-mam dopiero 23 lata,ale sporo mimicznych zmarszcze w okół oczu i do tego barzo sucha i wrazliwa cere-wiele razy sie juz zawiodlam kremami-np. Avonu Anew(podobno mial byc rewelacyjny-ja nie odczulam absolutnie zadnego efektu),a po tym wlasnie kremiku Iwostinu jestem BARDZO POZYTYWNIE zaskoczona-Swietny jest-polecam serdecznie! No i wcale nie taki drogi-w aptece zapłaciłam niecale 40zl. za 15ml. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.chello.pl 06.06.05, 19:58 ja tez mam 23 lata i zmarszczki mimiczne wokol oczu. czy ten krem iwostinu nie uzaleznia? nadaje sie dla tak molodych dziewczyn. bardzo lubie te firme. co do AA to probowalam i zadnych efektow a nawet czsami draznil mi oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabellla Re: **** Krem pod oczy **** IP: 213.17.239.* 06.06.05, 20:31 wydaje mi sie ze skoro sie ma w tym wieku takie mimiczne zmarszki to trzeba je zwalczac-bez wzgledu na to czy nie ma sie jeszcze 25 lat-od tego wieku generalnie polecany jest ten kremik Iwostinu:) Przeciez nie trzeba stosowac go calymi latami-taka kuracje mozna sobie zastosowac raz na jakis czas:)Tym bardziej ze ja tak samo nie odczuwalam zadnej roznicy-zadnej poprawy ani po Avonie ani po wielu innych kremach serii AA:)Ten Iwostin naprawde mnie mile zaskoczyl:) No i dodam jeszcze ze mnie ten kremik polecila pani dermatolog-u ktorej sie radzilam na zajeciach na klinice dermatologii(sama studiuje medycyne i mialam zajecia na dermatologii)Pani dr wiedziala doskonale ile mam lat i sama mi doradzila zakup tego kremu wiec stosuje go bez zadnych oporow i watpliwosci:) Odpowiedz Link Zgłoś