Dodaj do ulubionych

**** Krem pod oczy ****

31.05.05, 19:43
Witajcie,

Szukam dobrego kremu pod oczy.
Najlepszy byłby taki,który nie podrażnia oczu a jednocześnie
''prasuje'' zmarszczki mimiczne,czy wogóle jest taki krem na rynku?
Mam 32 lata.

Doradżcie ,proszę!

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.aster.pl 31.05.05, 20:02
      Słyszałam, że świetny jest krem do powiek( choć nazwa moży być myląca, bo to
      poprostu krem pod oczy i na powieki) Dr Hauschka. Właśnie czekam na realizację
      zamówienia w AquaVicie, mam nadzieję, że się nie zawiode.
      • Gość: Aneta Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.aster.pl 06.06.05, 10:59
        Stosuję ten krem od jakiegoś tygodnia i potwierdzam, że jest świetny! Ma
        nietypową konsystencję, troche przypomina wosk ale bardzo ładnie sie rozprowadza
        i wchłania. Skóra jest mięciutka, gładka i rozjaśniona. Jest wprawdzie zalecany
        na dzień ale używam go i rano i wieczorem. Ze względu na konsystencję wieczorem
        nakładam grubą warstwę a rano cieniutką. To mój najlepszy krem pod oczy jaki
        miałam, a stosowałam różne, z wyższej półki też.
        • Gość: Midi Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.magistral.by / 213.255.202.* 06.06.05, 11:09
          A ile ten krem kosztuje i jakiej pojemności jest opakowanie?
          • Gość: Aneta Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.aster.pl 06.06.05, 11:21
            10 ml ale wspomniana konsystencja nie pozwala na nakładanie dużej ilości, rano
            właściwie tylko dotykam końcem palca. Kosztuje 64 złote.
            • Gość: monias11 Re: **** Krem pod oczy **** IP: 217.97.133.* 06.06.05, 11:56
              tez juz 30-stka i na mnie dziala Antigravity Clinigue, choc nie wiem czy krem
              jest w stanie prasowac zmarszczki mimiczne. Ja mam taka jedna i robie co moge a
              nie splyca sie.
              • Gość: aga Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:14
                ja często mrużyłam oczy i niestety zmarszczki mimiczne gotowe, ślicznie je
                ukrywa (tylko troszkę są widoczne) Eye Sculptor H.R i Collagenist H.R, anti -
                gravity tez jest bdb, ale dla mnie na noc
      • Gość: goldi Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:41
        Na hauschka.pl jako nowosc, to jest ten?Czy jakis inny tej firmy?
        Jakos nie moge sie przekonac do naturalnych kosmetykow:)
        • Gość: Aneta Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.aster.pl 06.06.05, 13:12
          To jest ten:
          www.hauschka.pl/index.html
          • Gość: Aneta Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.aster.pl 06.06.05, 13:14
            Coś nie tak z tym linkiem. W kazdym razie krem, o którym pisałam nazywa sie Krem
            do pielegnacji powiek.
    • sweetducky Re: **** Krem pod oczy **** 06.06.05, 18:11
      Ja osobiscie moge polecic krem do oczu Bio-performance Sheseido. Stosowalam
      wczesniej Lancoma - RÉSOLUTION EYE D-CONTRAXOL- ten najnowszy do oczu
      niebieski, byl okay, ale przy drugim opakowaniu chyba skora mi sie juz do niego
      przyzwyczaila. Stosowalam takze inne kremy z wyzszej polki i osobiscie jestem z
      kremu Sheseido najbardziej zadowolona.
    • arnick_a Re: **** Krem pod oczy **** 06.06.05, 18:18
      lizabeth4 napisała:

> Szukam dobrego kremu pod oczy.
      > Najlepszy byłby taki,który nie podrażnia oczu a jednocześnie
      > ''prasuje'' zmarszczki mimiczne
      W skład serii kosmetyków AA dla uczuleniowców wchodzi także krem pod oczy.
      Polski, tani, skuteczny.
      Arni
    • Gość: Izabellla Re: **** Krem pod oczy **** IP: 213.17.239.* 06.06.05, 19:54
      A ja polecam swietny kremik pod oczy-Iwostin Elixine. Sama bardzo dlugo
      szukalam jakiegos SKUTECZNEGO kremu-mam dopiero 23 lata,ale sporo mimicznych
      zmarszcze w okół oczu i do tego barzo sucha i wrazliwa cere-wiele razy sie juz
      zawiodlam kremami-np. Avonu Anew(podobno mial byc rewelacyjny-ja nie odczulam
      absolutnie zadnego efektu),a po tym wlasnie kremiku Iwostinu jestem BARDZO
      POZYTYWNIE zaskoczona-Swietny jest-polecam serdecznie! No i wcale nie taki
      drogi-w aptece zapłaciłam niecale 40zl. za 15ml.
      • Gość: doris Re: **** Krem pod oczy **** IP: *.chello.pl 06.06.05, 19:58
        ja tez mam 23 lata i zmarszczki mimiczne wokol oczu. czy ten krem iwostinu nie
        uzaleznia? nadaje sie dla tak molodych dziewczyn. bardzo lubie te firme.
        co do AA to probowalam i zadnych efektow a nawet czsami draznil mi oczy.
    • Gość: Izabellla Re: **** Krem pod oczy **** IP: 213.17.239.* 06.06.05, 20:31
      wydaje mi sie ze skoro sie ma w tym wieku takie mimiczne zmarszki to trzeba je
      zwalczac-bez wzgledu na to czy nie ma sie jeszcze 25 lat-od tego wieku
      generalnie polecany jest ten kremik Iwostinu:)
      Przeciez nie trzeba stosowac go calymi latami-taka kuracje mozna sobie
      zastosowac raz na jakis czas:)Tym bardziej ze ja tak samo nie odczuwalam zadnej
      roznicy-zadnej poprawy ani po Avonie ani po wielu innych kremach serii AA:)Ten
      Iwostin naprawde mnie mile zaskoczyl:)
      No i dodam jeszcze ze mnie ten kremik polecila pani dermatolog-u ktorej sie
      radzilam na zajeciach na klinice dermatologii(sama studiuje medycyne i mialam
      zajecia na dermatologii)Pani dr wiedziala doskonale ile mam lat i sama mi
      doradzila zakup tego kremu wiec stosuje go bez zadnych oporow i watpliwosci:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka